De1Rekt0n Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 -fudbal u sest, a u utorak od 12-01... -poceo ponovo dva puta nedeljno.. -koji sam car.. BRE!!1 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 otvori topik, nismo odavno. ionako važiš za latino tv ljubavnika ovde :) haha... znam znam. cuvena slika :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 @ daki typo je u pitanju, za treci je poladao... @ thread ustao, mamuran... sacu rucam, pa kod ortaka na kafu i heroje, pa posle da jurim neku trafiku koja ima nesscaffe... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 vruce je mnogo,a pashce neka mrtva kisha... i znam da cu da se smorim... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 peglo tenis,sad pratim na tvu,skiknem tu i tamo kad izbaci neki rezultat u vrhu ekrana,i u pola7 na fudbal a jebote taman sam bio poceo da ucim e zivote zasto si surov gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 ja sam ustao u 4 :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 kako izgleda to kad te pucaju emocije? I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 taj izraz mnogo ide na nerve :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 kako izgleda to kad te pucaju emocije? Realno ne verujem da iko zeli da zna sta je to i kako izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 @Voodoo Individualizam nije nesto sto treba da se leci, naprotiv. Egoizam je sta bi ti hteo da se izleci, a ne individualizam. @Topik Nedelja, moj omiljeni dan. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) uf ja sam se pogubio koji je koji dan... iz nekog razloga jutros sam bio ubedjen da je drugi u mesecu , sto je izazvalo finih problemcica vratila mi se devojka s exkurzije... mrnjau mrnjau... sad se kuvam kilo kafe za veceras.. mora da se radi punom parom edit: dabl post Edited June 3, 2007 by Junkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 @Topik Nedelja, moj omiljeni dan. Zašto? uf ja sam se pogubio koji je koji dan... iz nekog razloga jutros sam bio ubedjen da je drugi u mesecu , sto je izazvalo finih problemcica vratila mi se devojka s exkurzije... mrnjau mrnjau... sad se kuvam kilo kafe za veceras.. mora da se radi punom parom edit: dabl post OMG PEDOFIL!ELEVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 brate minli.. apsolventska ekskurzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 brate minli.. apsolventska ekskurzija jesu se vratili sa apsolventske...eh ta spanija, jedva cekam sledecu godinu:)...btw, danas blejao ceo dan kod kuce, sutra treba registrovati kola i zavrsiti jos neke poslice, smaranje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 jesu se vratili sa apsolventske...eh ta spanija, jedva cekam sledecu godinu:)...btw, danas blejao ceo dan kod kuce, sutra treba registrovati kola i zavrsiti jos neke poslice, smaranje... dobices tips ako me podsetis na vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Zašto? Ma on gotivi jer nista ne radi pa bleji sam sa sobom, a meni ta nedelja tako bezveze, posebno drugi deo dana, vucem iz skole jos onaj trip da je "sutra skola" :) ponedeljak mi je pet puta laksi za podnosenje nego nedelja. Nemam sta puno da napisem ... pokupio te krshne drugare, blejao, najeo se, odgledao dve partije tenisa i dve na preskok, okupao se, i sad gledam tv, vidim da nema Utiska Nedelje nego veliki brat, pa mi je to bezveze. Ja volim samo ionako one predloge :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) ... Edited June 3, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Posto je dokazano da tipovi vise vole bulje od sisa :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Alo bre, nisu vam ovo slike forumasha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Sjeban sam skroz............... Sutra mi je dan D, ili padam godinu ili prolazim. Trebalo bi biologiju i istoriju da odgovaram a pipno nisam knjigu(ujutru u skolu idem). U sredu takodje odgovaram geografiju, a imam pola knjige + keca sa polugodista. I u cetvrtak matematiku, pismeni, bit il' ne biti. Sve u svemu ceo dan , i juce i danas, samo tugujem, nerviram familiju u kuci. Mislio sam da se obesim al' zajebi. Sutra bezim ceo dan iz skole nemam pojma sta ce biti dalje. indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ma on gotivi jer nista ne radi pa bleji sam sa sobom, a meni ta nedelja tako bezveze, posebno drugi deo dana, vucem iz skole jos onaj trip da je "sutra skola" :) ponedeljak mi je pet puta laksi za podnosenje nego nedelja. Da, to je to. Meni nedelja uvek dođe kao neki dan za koji sam sve odložio, ili je poslednji dan pre faksa, ili, kao sutra - ispita. Ali kapiram da je to više trip nego što mi stvarno smeta. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Sjeban sam skroz............... Sutra mi je dan D, ili padam godinu ili prolazim. Trebalo bi biologiju i istoriju da odgovaram a pipno nisam knjigu(ujutru u skolu idem). U sredu takodje odgovaram geografiju, a imam pola knjige + keca sa polugodista. I u cetvrtak matematiku, pismeni, bit il' ne biti. Sve u svemu ceo dan , i juce i danas, samo tugujem, nerviram familiju u kuci. Mislio sam da se obesim al' zajebi. Sutra bezim ceo dan iz skole nemam pojma sta ce biti dalje. Ma kad moze Sale Curcic bez skole, mogu i svi drugi. ontopc: Lepo vreme danas, blejao sa nekim drustvom, posle sredjivao neke tekstove i pripremao planove za ovu udarnu nedelju. Nista nisam ucio, ali dobro, nije mi frka tolika. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Extra dan bio , sabio se od rostilja kod ortaka , skoknuo do foruma da vidim ima li nekoga zivog na turnirima, ganjao se sa bajsom ostatak dana i na kraju izivljavanje sa drustvom u Soul Caliburu III \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts