f4ts0 Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Smrt wow-u! Vozio bajs, zakazao tenis, bio do bine za stonse. Ali i dalje sam debeo i patim sto nisam na exitu :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 kako si bre debeo? pa kosti ti vire chak i iz plate oklopa =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 (edited) cuo od druga da se bivsa riba sinoc se posibala u klubu sa najboljom drugaricom. fist fight in nyc LAL Edited July 14, 2007 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Danice, hajde sa mnom na Adu! Došao sam s turnira, ugazili su nas. Nikad gori fudbal nisam odigrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 lale daj kesha za reklamu! Vrh krule, mozhe kesh, reci samo koji i tvoj je! :)) Bas sam se lepo proveo danas, a planiram i kasnije da idem do grada. Prvo sam bio da otpratim kevu na put (sto je jelda, provod ;)) onda sam bio na "dorucku" u 13h u Vagonu, onda otisao do Novog Sada da se vidim sa ortakom makedoncem sa kojim se nisam video sto godina, malo tamo izblejao da vidim sta se sve dogadja u NS-u (al' je puuun graaad), i sad gledam tenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 vratio se sa lanageddona bilo je über... pwnovali smo se od starcrafta i TD-ova za sve pare, plus pokoji Q3/UT/Devastation/BF1942.... jebati me ako mogu da se setim svega ah.. teh good olde dayz... enivej, sastavio masinu @home, sacu palim na tush/hranu, pa u grad na cirku da overburnujem svu energiju koju sam bankovao ovih dana [:D] [:D] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 odlgedao tenis, ludilo, i'm sad malo proshetam =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 igi ali bas :) platio parking u 12.28 sat vremne produzio ga u 13.30(kasnila je poruka sto sam slao tako da nisam migao odma bas da produzim) a legende napisale kaznu u 13.29 tacno.naravno poruku o isteku kazni nisam ni dobio... .Smucila mi se vise i drzava i nepostojece kazen za vojsku,parking,malverzaciju u austriji ... meni se desilo isto, poslao sam im preteci mail na spk@parking-servis.co.yu i resili su stvar samo agresivno! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 samo agresivno! Funny in so many ways! ;) A imam jos dve minijature danasnjeg dana ... - Javili su mi iz turisticke agencije da mi avion za more polece u sest ujutru i da treba da budem na aerodromu u cetiri ujutru. Znaci moram da krenem u pola cetiri najkasnije, sto ce reci, da necu ni spavati. - Prosle godine kad sam isao na Games Convention, iako su me ubedjivali da su mi poslali pozivno pismo, ono mi nikada nije stiglo regularnom postom, pa sam imao samo PDF (sto je bilo dovoljno). Prijavim se ja i ove godine, posalju oni to meni regularno u PDF-u i kazhu da su poslali i regularnom postom. Stvarno, stigne meni to postom, medjutim u dva pisma. Ja pogledam jedno, pozivno pismo za ovu godinu. Sta li je u drugom pitam se, otvorim pismo, a ono pozivno pismo od prosle godine. I sad vi meni recite gde je to pismo bilo godinu dana? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Kupio novu graficku 8600GT pasivno hladjenu pokrenuo nesto i pogledao temperatura 103 stepena :) Toliko o pasivnom hladjenju... Momentalno montirao ventilator Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 rekoh ti You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 i da, dani cirke se nastavljaju...evo bio sa ortakom na pivu popodne, dosao kuci da se olaksam pa sad nastavljam lumpovanje...party all the time\o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Smrt wow-u! Vozio bajs, zakazao tenis, bio do bine za stonse. Ali i dalje sam debeo i patim sto nisam na exitu :) sto mene nisi zvao na tenis :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 bila kod drugarice na rodju,bilo super,barem nesto lepo... :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Hehe, pa koncert se nije cuo ni kod samog Usca, a kamoli na zidinama. Mozda bi se i cuo, ali su organizatori ocigledno razmislili pa su binu okrenuli kontra od kalisha. Onaj vatromet nije bio nista specijalno, iako su najavili ne znam kakvo cudo, ali ako su se ljudi lepo proveli, onda nema tu sta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Smor. Ne pamtim kad sam subotom doshao ranije kuci... :( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Za 2 dana u ovo vreme sam u Africi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Stonsi, stonsi, stonsi. Mislio sam da nece biti ljudi zbog cega li vec, a bilo krcato. I sjaaaajno. Ono je bolesno koliko je produkcijski bez greske, muzika takodje. Zelim da mi deda bude Kit Ricards. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 Bio sam na stonsima. Video sam Boga, sada mogu da kazem da sam imao zasta i ziveti sve ove godine ;) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 bio na stonsima, fantastichno neshto, prosto en znash kako posle ovoga otici ne neki drugi koncert:) josh samo par postova do 100 str, ajmo ljudi mozemo mi to:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 ona shetnjica u koju sam krenuo se i u mom sluchaju pretvorila u posetu koncerta...istina samo poslednjih 10 pesama no za one 2 koje su bitne bio sam dovoljno blizu da budem zadovoljan... a to koliko se koncert chuo i gde...malo akustike majkumu...zvuchnici su bili okrenuti u malo u suprotnom smeru od kalemegdanske tvrdjave, al zato kod hotela jugoslavija gruva chule se pesme ko da si tamo...ok ne ko da si tamo ali dovoljno da te naviguju dovoljno blizu ;o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 ofc, i ono kad sam bio toliko blizu bilo mi zhao sto nisam uzeo kartu ali opet posle sachekali neko drushtvo koje je bilo unutra i ispostavilo se da su oni kao i mi "napolju" gledali video bim (da, bio sam toliko blizu da sam imao chisto vidno polje cele bine i video bima) tako da me je to donekle uteshilo =o)) edit ima' neko od oficijelnih ljudi da zatvori ovaj topic pre sledeca 4 posta i otvori novi da ne kreshuje forum greota je =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 tehnodrom pre starta It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 jebote...umesto na exitu i rogeru sanchezu bio na nekom splavu i narodnjacima..al sve je to isti kurac posle 3 litre piva...uzdravlje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 tehnodrom polece. Nesto najbolje muzicki, sto nije elektronika (tipa garnije) chemu sam prisustvovao. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts