Sheyn Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 ne mogu da verujem sta mi se desava.... molim vas,ako neko zna kalimera neka mu kaze pod hitno da proveri rur i da me pozove ili nek mi taj neko da njegov mob da ga zovem..pliz step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Odoh kuci da uzivam. Sutra dolazi Vladimir, tako da ce uzivanje da bude josh vece :o))))))))))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Idem da jedem, da se razbudim ;)) Gladan sam, a spava mi se, zanimljivo deshavanje. mogo si da dodjes kod mene na prebranac... ;) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 opaaaaa idemooooooooo......Lale samo ne zaboravi da je maloletna Elem, ceo dan nesto raduckao, sad lagano idem kuci pa na odmaranje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 mogo si da dodjes kod mene na prebranac... ;) E 'vala bash da znas da sam mog'o. Jeo sam neke batake bez kostiju piletje, al' mi nesto nisu legli sto se ono kazhe, pa bih rado poj'o nesto drugo. Ali nema veze, izdrzhacu do 18h, onda idem kod babe na pasulj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 ozdravio sam... jupi jeee... (mada se iskreno nadam) ;-) -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Taj rad, jedno 10x dnevno dobijam to od raznih ljudi. Jel moguce da neko na to stvarno klikne...? Prevodim neka anestezioloshka uputstva ovih dana, za dobre pare. Imam 22 dana da prevedem 45 strana. `Ladovina. Devojchica mi otishla malo kod rodbine u Sarajevo, pa sam se raspustio . Vecheras bleja sa oldskul wc3 ekipom (Hajli odgovori na sms, thx). odgovorio sam 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 upalim ovu slagalicu da izblejim i onda lik upotrebi 3 zagrade u izrazu kom ne treba nijedna i tu se smorim samo tako...koji sam nrd =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 stvarno si nrd, nije da se zajebo zbog tih zagrada:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 weeee idem kod ortakinje na sleepover party :D nosim ranac, do pola je napunjen voodoo-om, a ostatak je smoki isl :D rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 weeee idem kod ortakinje na sleepover party :D nosim ranac, do pola je napunjen voodoo-om, a ostatak je smoki isl :D rofl voodoo - to bese ona neka matora graficka kartica..? Sta ce vam to? :) ontopic: Keva se konacno smilovala i napravila kul veceru.. veceras blejim kuci. Nazalost, moracu da odlozim jedan hiper-exclusivan Speed test-drive za posle odmora.. smor. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Gledam festival narodnih pesama Vrnjacka Banja 2007. Odlucio sam da je to bolje nego Exit ;)) Krenuo sam lagano u pripreme za more, pa se sad peru ture gatja, charapa i majica, bio sam do apoteke da kupim sve te potrebne stvari, i slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 ko ce sad da ugasi topik pre 100 str kad je ivan na exitu:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 to ce ivan profi iz nekog net kafea u ns...a tu su i imenjak i laki i bole...nemoj' se bojish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 weeee idem kod ortakinje na sleepover party :D nosim ranac, do pola je napunjen voodoo-om, a ostatak je smoki isl :D rofl brate, ladno si strpao vudua u ranac:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Nije brat nego sestra, i nije strpao nego strpala... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 i nije voodoo nego pola voodoo-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Pa i trcim rano ujutru... E, jebi ga, onda si vuna. Hoću reći, ja trčim svakog jutra od 6.30h, ili ako prespavam od 7h, istrčim oko sat ili sat i po, i stvarno mi je ujutru kul na 20-25 stepeni. Još trčim na sportskom gde je poneki deo staze u hladu (možda 50 metara od 550 :)), a okružena je travom i žbunjem, pa je baš dobar osećaj ujutru. :) Sada racunam nesto i gledam koliko ce nas sutra biti na rhh-u i ono bice nas solidnih 5-6, ako i toliko :/ Ali pozitivna strana toga je da sam se najeo i napio kako samo srbin moze i sada idem u takvom stanju na cisco da swichujem tamo malo :) Mogu ja da dođem ako hoćeš, ali ne verujem da ste toliko očajni. :( Edited July 12, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Dosao sa exita, upao kroz ogradu, bilo kul jer je dzabe :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Sredio desktop, sad idem da probam da spavam ako to bude bilo moguce. Jbt, napolju dan O.o Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 insomnija.... lego u 4 probudio se u 8, da znam imam problem :/ Inace u drugim vestima... KAKAVIM DRUGIM VESTIM 8 UJUTRO JE FFS!!!! ono kapiram da i penzosi spavaju jos... crap nece ovo izaci na dobro kazem vam ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Penzosi ne spavaju u osam ujutru, budi uveren u to :) Mogu ja da dođem ako hoćeš, ali ne verujem da ste toliko očajni. :( Mozes da dodjes da se druzhimo, sta ima veze ;) Danas sam odlucio da svasta nesto uradim, samo da vidim sta cu pre :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 ja sam cuo da je prek kad to uradi:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Nemojte da me terate da pijem, kad znate kakav sam naredno jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 voodoo - to bese ona neka matora graficka kartica..? Sta ce vam to? :) voodoo - slabo alkoholno pice, svetla tacka moje exqrzije :) treba danas drugaru da odnesem neke knjige za citanje, pa idem sa ortakinjom do immo centra da kupim sestri neke lone.. to je za pocetak. odo na dorucak! For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts