WickedWitchOfTheWest Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Malo mira i tishine na poslu. Taman da odmorim glavu i psiho-fizichki se pripremim za sutra :o)))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 prvo jelo koje umem sama da napravim - prebranac! :D Opa, pa to nije toliko lako. Nadam se da ce ispasti kako valja :) To mi je inace jedno od omiljenijih jela :) Nikako raduje, taman sam za ove kisne dane lepo trenirao, sad kad opet krenu vrucine bice tesko naterati se da odem u teretanu i na trcanje na +40. Pa imate valjda klimu u toj teretani? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 fuckin dial up... otkrila sam kako mi vise nece trebati sat vremena da se konektujem... nema vise onog brzog podizanja i spustanja telefonske slusalice, samo treba da se toliko smorim da pustim neki film da gledam, i bicu konektovana pre nego sto izvalim :D ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Nikako raduje, taman sam za ove kisne dane lepo trenirao, sad kad opet krenu vrucine bice tesko naterati se da odem u teretanu i na trcanje na +40. Trči rano ujutru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Smorila sam se najgore. Zashto mushkarci kada shvate da ih piche emocije postaju najore kukavice na svetu? Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 fear of the unknown ofc....ili se boje da nisu postali gej =o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 sad se probudio, jutros sam zavrsio sa sljakom u 4h.......sad treba da okrenem koju stampariju da vidim gde da se stampa....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Ili se plashe da ce ostati bez para edit: uleteshe mi ova dvojca ;) (bez jeftinih penala molim) Edited July 12, 2007 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Ahahaha, srba koji je napisao ono sto je napisao, pa posle editovao i dodao ogradu kad je video sta je napisao ;) Idem da jedem, da se razbudim ;)) Gladan sam, a spava mi se, zanimljivo deshavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 E bem mu misha, ni jedan od razloga mmi ne izgleda kao onaj pavi :o\ Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 doshao i taj dan. jel ns spreman za nas Zashto mushkarci kada shvate da ih piche emocije postaju najore kukavice na svetu? motj bez kontrole je nishta !! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Kada mushkarac shvati zashto zena ne moze da ga shvati, onda ce ona shvatiti zashto on ne moze da je shvati А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Trči rano ujutru? Pa i trcim rano ujutru... Pa imate valjda klimu u toj teretani? :) Nije problem rad u teretani, nego ono sto se odvija u glavi kada skontam da moram da na +35-40 moram da izadjem iz kuce i pesacim do teretane po vrelom asfaltu dok se majca lepi za mene i sunce bije u glavu, a jedini period kad mogu da idem je od 14-17h... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Cekamo 16-godisnjake da razrade pitanje.... :( Ali "pucaju emocije" LOL Gledah i juce na BN tv neku plavu polubabu (moguce vesna jugovic) kako prica nesto tipa kako bi volela da su muskarci opet vitezovi. Valjda nije bila svesna da bi tada svakom od njih krajnji cilj bio da je nabode na koplje, odsece joj glavu i okaci na kapiju grada. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 ovog meseca sam im dao vec oko 250. malo li je? i nije mi nikad problem da dam pare na pametne stvari, ali servis za 12 osoba sa oescajgom za 1800 evra to svakako nije. ma zajebavam se bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 pre nego shto umresh, leba ti pobrishi one viruse sa msn-a, samo me spamujesh sa nekim fotkama i spomenarima Taj rad, jedno 10x dnevno dobijam to od raznih ljudi. Jel moguce da neko na to stvarno klikne...? Prevodim neka anestezioloshka uputstva ovih dana, za dobre pare. Imam 22 dana da prevedem 45 strana. `Ladovina. Devojchica mi otishla malo kod rodbine u Sarajevo, pa sam se raspustio . Vecheras bleja sa oldskul wc3 ekipom (Hajli odgovori na sms, thx). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 otisao sam nek mi je bog u pomoci :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Nije loshe ovo, polu-prazan grad zbog odmora, jos sad zbog Exita i tako toga, sad bi trebalo da bude milina da covek vozi i ide kroz grad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 pazi nemoj previshe da se opustish nisam josh otishao • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 lepo je to cuti :) Izvrsio masovan updejte muzike na iPod-u izbrisao gomilu starog sadrzaja. Tek sam sada provalio kolika sam komercijala po pitanju zike :/ Sada racunam nesto i gledam koliko ce nas sutra biti na rhh-u i ono bice nas solidnih 5-6, ako i toliko :/ Ali pozitivna strana toga je da sam se najeo i napio kako samo srbin moze i sada idem u takvom stanju na cisco da swichujem tamo malo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 sve spremno, čekam poletanje, jea :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 "Da li znas sta je to branding? To je kada na after work partyju, najcesce posle lezernije nouveau cuisine u nekom trendy fancy kaficu, corporate manager nalozi svom najboljem head hunteru da na team buildingu izabere nekoliko mladih advertisera, copywritera, marketing freakova, opinion makera i trendsettera, koji ce nakon streaminga na creative meetingu medju sobom odabrati team managera, i na visednevnom brain stormingu, ako treba i preko online-confference, tek uz kratke coffee breakove i lagani finger food, od nekog imena napraviti takav autenticni trade mark..." :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Tek sam sada provalio kolika sam komercijala po pitanju zike :/ Sada racunam nesto i gledam koliko ce nas sutra biti na rhh-u i ono bice nas solidnih 5-6, ako i toliko :/ Hoces da se kladimo? :) Dobar ovaj igi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Hoces da se kladimo? :) Moze. Taman imam neke wireless tastature viska, pa se ti posle objasni sa Junkijem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Nene, to ces ti sa dzankijem, a uplaticemo ti i kurs pravilnog postavljanja baterija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts