Kal1mero Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 hoces da kazes da je 13 u rangu sa 11 ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 (edited) way to go srbo :) osim toga, gotov mi je ispitni rok, al mislim da sam to vec napisao.. i sad mi je dosadno, ne znam sta da radim... jebeno nemam obaveza.. e da, uzeo sam knjigu, treba da odaberem sta cu za diplomski, pa da pocnem to da radim lagano... neki masinski element, autoked, mozda malo komboa sa jos nekim 3d programom cisto za animaciju, mada acad od verzije 2007 ima u sebi animaciju, a ja imam 2008, tako da mi predstoji gomila googlanja elem, odo na irc... lejtr ;] //edit blago nacirkan, typos Edited July 5, 2007 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Sta je bre ovo, nema nikoga od jutros, ne mogu da verujem?! Pa gde su svi ti ranoranioci, nije vas valjda ubilo vreme? Koje btw jeste odvratno, i hladno je i sve, ali barem kazhu da ce da se popravi vreme do popodneva, pa cemo videti i nekakvog sunca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 R.I.P za grujinu macku prvo, znam kako je...imao sam i ja vrsnog macora Lunijora al' je krepo pre tri godine :( Danas odlucio da ustanem ranije, bio do marketa po klopu, lepo se osecam, sacu do grada da zavrsim neku kaficu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Nisam spavao celu noc, sad pijem zaledjenu "Pepsi" (zaboravio sam da je izvadim iz zamrzivacha), zubi mi otpadaju kolko je hladna, al meni je cool. Nadam se samo da cu izdrazhati do ruchka, pa onda da spavam do jedno 6, pa posle toga neka pijanka :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Imao sam brdo posla danas, mrtav sam, a moram i sutra da radim :) Zato me sada zovu Nemci iz DreiPunkt (www.dreipunkt.com) i kao "Mr. Hetlerovic, Philips 3D Solutions has given us your number, we have seen your work while visiting Eindhoven... bla, bla, bla... treba nam cool animacija nasheg logoa juche... bla, bla... koliko ce to da nas koshta?" Naravno, niko na svetu ne pravi reklame za juche, ali chak i Philips zna da ja pravim za par sati Moram da napravim neki "levi" rachun da me shef ne bi provalio i krenem da zardjujem svoj prvi milion A ja sam bio ubedjen da samo kod nas ljudima trebaju takve stvari za juce ali eto pogresio sam @ Lale: evo ja sam tu samo nisam bas cim sam ustao doleteo na forum (zomg svetogrdje :) ) Inace fino zaladnelo bas mi odgovara ovo vreme :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 idem na poslednji test iz engleskog, pa do grada da podignem pare i onda u shoping......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 @ Lale: evo ja sam tu samo nisam bas cim sam ustao doleteo na forum (zomg svetogrdje :) A-HA! Provaljen si! idem na poslednji test iz engleskog, pa do grada da podignem pare i onda u shoping......... Izgleda da su pocele neke letnje rasprodaje ili tako nesto, guzva je u najvecem broju tih prodavnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 probudilo se... chizra me navukao pricama o diablu, pa sam resio da skinem isti.. iznervirao se kada mi je pri instalaciji trazio cinematics disk, na koji sam potpuno zaboravio, tako da necu pre podneva poceti da igram :( e da, ceka se tenis :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Izgleda da su pocele neke letnje rasprodaje ili tako nesto, guzva je u najvecem broju tih prodavnica. grozno, svuda je gužva i nigde ništa normalno nema. jebi ga, nisam mogao ranije u nabavku, i sad ću opet celo leto biti u ritama. klasika, najgora situacija je sa patikama. za dva dana traženja, našao sam jedne koje bih uzeo, ali ostali su samo brojevi 40 i 41 :)) ko je uopšte uvozio te brojeve muških patika?! mislim, wtf, srbija je baš puna likova od 145 cm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 slusam novi madonin singl,nije lose,nije lose,podseca na one stare stvari step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 grozno, svuda je gužva i nigde ništa normalno nema. jebi ga, nisam mogao ranije u nabavku, i sad ću opet celo leto biti u ritama. To je tako tacno. Juce sam bas u standardnim prodavnicama u kojima ponesto nadjem dobro samo obisao krug i izasao jer nema apsolutno, apsolutno nicega dobrog. A kao kontra tome na nekim mestima gde nikad nista nisam nasao, ovoga puta sam iskopao. klasika, najgora situacija je sa patikama. za dva dana traženja, našao sam jedne koje bih uzeo, ali ostali su samo brojevi 40 i 41 :)) Srecom mi sad ne trebaju patike, pa se nisam i time stresirao ;) Inace bi bila katastrofa. Ali sam malo bacio pogled na adidas u adidas radnji i skapirao nemaju NIJEDAN normalan model. ko je uopšte uvozio te brojeve muških patika?! mislim, wtf, srbija je baš puna likova od 145 cm.. Ah da, ja sam trazio japanke, 43 je bio za vecinu modela max broj, retko 44. Mis'im, 42 nose deca u osnovnoj skoli :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 pakovanje i samo pakovanje danas ce biti zajeban dan SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) meni se ove svidjaju, samo sto MNOGO kostaju .. Edited July 6, 2007 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 zavidim svima sto mogu te duguljaste uske patike da nose... sredjujem neke stvari i spremam se za odlazak do grada, vreme je superishka Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Vozikao se celo jutro po gradu, sad cekam neku TV ekipu da nesto ovde snime, pa onda u 16h obzderavanje...kolega i koleginica postali roditelji.....milina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Zgutao kutiju jaffe \o/ Provalio sam da kada me rastura glava da mi bolje pomaze da roknem nesto slatko (sa cokoladom) nego npr kafetin. Nemam pojma zasto ali koga briga ako radi :) sada gledam 23 stepeni lepo lepo dusu dalo za neku setnju pored reke & sladoled samo da nije mrskog ucenja za fax :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 probudilo se... chizra me navukao pricama o diablu, pa sam resio da skinem isti.. iznervirao se kada mi je pri instalaciji trazio cinematics disk, na koji sam potpuno zaboravio, tako da necu pre podneva poceti da igram :( e da, ceka se tenis :))) ne idi na full install nego na multyplayer i bice ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 joj matorko, nisam ni video da ti je uginula macka :/ nemoj da si tuzan, budi srecan sto je dugo zivela i bila sa tobom celo tvoje detinjstvo :) pa taj rad,umrla je od starosti,a ne ko sto su mi Mazu(bernardinca) otrovali kad je imala 8 godina,pomirio sam se vec sa tim da ce da ugine,narocito jer je u poslednjih 6 meseci bila operisana da bi joj izvadili machice neke koje nije mogla da porodi,nakon sto je dozivela shlog?!,samo se cekao taj trenutak,uginula je u kuci... klasika, najgora situacija je sa patikama. za dva dana traženja, našao sam jedne koje bih uzeo, ali ostali su samo brojevi 40 i 41 :)) ko je uopšte uvozio te brojeve muških patika?! mislim, wtf, srbija je baš puna likova od 145 cm.. lol nob,nisam ti ja kriv sto ne mozes ko ja da kupujes patike u puzhicu i polinu :))))))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 vreme je odlicno lakse se dise don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Danas sam razmišljao o kupovini Wii-ja ... Nintendo, jel'te. Ima li to neko i kakvi su mu utisci ? Isplati li se za 300 evra (2 joysticka + 5 igara) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Kupuj odma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) -Bio sam kevom do Metroa,bogu iza nogu... kupili boga oca stvari za more da ponesem... ufff jedva se vratih kuci... u jednom trenutku sam mislio da necu stici zhiv do kuce...ali eto...srecom po mene ,zhvi sam... -Malo da odmorim ,pa idem sa ortakom da radi pirsing lol :D @meda: Kupi veruj mi,i kada budesh dolazio u bg ponesi pod obavezno... da ti izlupamo sve! :D Edited July 6, 2007 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) meni se ove svidjaju, samo sto MNOGO kostaju .. lal, ladno imam te tike :) 5k valjda ( )... Edited July 6, 2007 by ShMiGs “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 kolko se razlikuje kalup adidasa u odnosu na nike i ribok ? dugo ih nisam imao a hocu da naruchim dva para iz shvabije pa da ne bude belaj posle :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts