Pesma-mrtve-dece Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 evo usto, idem na ispit iz neke statike. Mogu samo da kazem da ljudi dolaze na ispite u ovom ispitnom roku i po 2 sata ranije da bi zauzeli dobro mesto za prepisivanje. ja cu sabiti. shakira i bijonse. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 jebote,ugasili mi broj,mogu samo da primam pozive,kako ce ovo da se odrazi na rachun,pozitivno ofkors :)) Meni ovaj put nit je stigao racun nit su mi poslali sms. Znaci jebo im ja mamu. I sad ja opet treba da zovem 789, kao da postoji sansa da ih dobijem You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Ne znam cemu sluzi niti kakao radi ali izgleda super :) Nego gledam nesto caleta juce se vraca sa posla u 20.00 i kapiram da ovaj studentski zivot nisu uopste tako los, Cak kapiram da je "az gud az it gec" Jeste imas konstantnu frku sa kesom ali to se dati srediti ako nisi previse ljenjog dupeta. Sada treba da odem na neku kafu pa da se vratim na moje bankarstvo. Uff treba i prokletu voznu da polozim, ako ne pozurim ima kefa da se navikne na nov auto pa kako posle da joj otmem ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 cekaj bre kupio si auto a nemas dozvolu? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 KUGLANJE! KUGLANJE! KUGLANJE! Jedan od malog broja dana u mesecu kome se izuzetno radujem! Jos me niko nije iznervirao od jutros? Nemoguce! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Evo bata Ale da budem prvi - BUUU! poz drushtvo, shta ima ?:) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Pa desi Zlajo jebemumishaudupenceslatko! :D Ziv li si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Nemam srece sa hard diskovima... Kupio sam nov pre 20 dana i vec ima 45 bad sektora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 zdravo zlajo.. =] @topiK.. odoh u vma.. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Sreca, sreca, radost, uzivancija :o))))))))))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Eh bre Srbo, a ja mislio da se covek zeni da bi imao ljubavnicu. Jebes ti onda zenidbu. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Nadamo se da ces lepo da se provedes ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 ustao, jedva... sad cirkam kafu, pa cu se provozam do fax-ra da vidim rezultate ^_^ samo da popijem kafu. mrzi me sve... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Evo me opet na poslu, standardno smaranje... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 neki lik koji ima preko 50 godina mi je trazio broj telefona da me vodi na pice. htela sam da povratim... gde ide ovaj svet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 neki lik koji ima preko 50 godina mi je trazio broj telefona da me vodi na pice. htela sam da povratim... gde ide ovaj svet Ne mozes mu zameriti,njegovo je da proba :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 srbijaaaaaaa! odem na ZAKAZANI kontrolni pregled i opusteno doktorka nije tu, DODJI JUCHE! de ja vu ... dodjite za 2 nedelje... 2 weeks later.. pa doktor je na godisnjem odmoru.. sto ste vi sad dosli?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 neki lik koji ima preko 50 godina mi je trazio broj telefona da me vodi na pice. htela sam da povratim... gde ide ovaj svet Brate razumi ga, u njegovo vreme nije bilo polugolih maloletnica :) pa je sad rešio da nadoknadi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 pao ispit.. megasjeb u momentu... aj kao odo da operem kosu, pa da strebam za sutra, mada sam se opasno skenjao sto necu odrzati rec... jebemti projektovanje tehnoloskih sistema, i sto pupina :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Meni ovaj put nit je stigao racun nit su mi poslali sms. Znaci jebo im ja mamu. I sad ja opet treba da zovem 789, kao da postoji sansa da ih dobijem Isto, ni meni nije stigao onaj sms koji obichno shalju. I nije mi stigao ni proshlog meseca. I ne morash da zovesh 789. Poshaljesh SMS na 797 i napishesh STANJE i stigne ti sve lepo. Nego, kupila ortakinja Wii, pa idem danas da oprobam...i sutra...i prekosutra...you get the point. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 meni bogami stigao sms i to 2 puta! samo shto im po obichaju rachun kasni jedno 5 dana ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Brate razumi ga, u njegovo vreme nije bilo polugolih maloletnica :) pa je sad rešio da nadoknadi :) 1. nisam bila polugola 2. nisam maloletna Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 A pardon, izvini, sad si mlađa punoletnica :) Baš se ono vidi odma ogroma razlika između devojke od 17 ipo i 18 ipo godina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 aj sto nisi maloletna, ali zasto nisi polugola ? ^_^ elem, oprao kosu, i sad krecem da ucim \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Jos malo i zavrsava se ovaj radni dan....a onda.....KUGLANJEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts