Trans-Lucky Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Odlucio sam da idem kod psihijatra.Ako me ne bude duze na netu mozete me naci u padinjaku ili lazi... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 jebo mater prevozu.. po najgorem pljusku peske do gajbe posto su pocrkali svi tramvaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Hvala drugaru stefanu na lepom provodu sinoc, zanimljiv onaj novi beograd nocu, pun zabavnih ljudi koji vole da voze svoje "nabudzene" automobile, ali i da "izlaze" u daf :> I taman kad sam mislio da cu da se naspavam lepo, setih se da moram nesto sa kevom ici do grada, i tako bezveze. Sad grunula kisha ova uzasna, pa sedim kuci i kuckam... Citam ove zabavne postove na forumu i tako. kmeee mene niko ne pominje u kontekstu slinotjnjeg blejanja... =o( + lol @ chinjenica da je (necemo reci zbog koga) sad u duffu uklonjena mogucnost da sami ljudi trpaju prilog ;o)) also od sinotj, za druga statora, koji ima josh mnogo da nauchi ;o) The Merriam-Webster dictionary defines the word geek as "1: a carnival performer often billed as a wild man whose act usually includes biting the head off a live chicken or snake 2: a person often of an intellectual bent who is disliked 3: an enthusiast or expert especially in a technological field or activity," though these are only three of many definitions. G.E.E.K., as an acronym, reputedly came from the United States Military; it stands for General Electrical Engineering Knowledge. It is likely a backronym. ;o* stade kisha...skoro...mada show su matorani koji su izasli napolje sa kishobranima da shetkaju i pre nego sto je kisha stala...lajk dablju ti ef mejt? =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 G.E.E.K., as an acronym, reputedly came from the United States Military; it stands for General Electrical Engineering Knowledge. It is likely a backronym. Moz' biti al' ne mora da znaci :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 sto ce reci da sam u sustini ja bio u pravu! Sinoc je bilo odlicno, ali ne treba zaboraviti da smo slavili i Koletov rodjendan sto je on veoma nadahnuto potvrdio! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 uf al si tezhak (edit, ovde sam mislio na statorovu tezhinu kao lichnosti koja naravno nije u istoj kategoriji kao bole =o))... no poenta je da chak ako i onaj ko je pravio akronim nije hteo da se zajebava - imash pola milenijuma stari izraz koji sam ja pomenuo i ti onda meni negirash da je to nastalo tada nego "nenene za vreme 2. sv rata..." ono =o)) osim naravno ako izraz nije nastao sredinom proslog veka pa je jedan od tih geekova napravio time machine, vratio se u srednji vek i reshio da to ime prikachi likovima koji odgrizaju glave zhivotinjama? =o))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ja se izvinjavam koletu, ceo problem proizilazi iz toga što ja i dalje nisam siguran da je njemu bio rođendan ili se to neko našalio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Sinotj sam smuvala dva tipa XOXOXO! Obozhavam grmljavinu :D oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 To je zbog RUR majice! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 smorio se. daljina i tako to. vreme idiotizam... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 koliko samo frke oko medolinkinog avatara... jeste glup al sta da se radi ako joj se svidja... ne smem da kritikujem imala sam i ja neke slicne,al bar malko kreativnije da ne lice bas na neku obicnu sliku ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Eeee kako ljudi brzo stare... bas je bre kul avatar! :) Btw, Dunja, jel imas mozda neku prezentaciju (kracu) na nemackom jeziku? Treba mi kao prezentacija neke kompanije za fax. Javni na pm. Tnx! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 jel bi oma izashao da kontrolujesh jednog? =o)) da mazio bi ga i pazio i hranio upaljachima \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 lozhane.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 zajebala si nas sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 dosao sad iz grada, koje nevreme bilo bruka....idem da jedem..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 laku notj svima... http://www.youtube.com/watch?v=3EpG7D59rqc It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 neutrino? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 + lol @ chinjenica da je (necemo reci zbog koga) sad u duffu uklonjena mogucnost da sami ljudi trpaju prilog ;o)) lolnob, to je ciklicno, za dva dana ces opet sam da trpas, onda ce jedan dan da zagrade, onda ces opet tri dana sam, pa ce tri dana oni, pa ces opet ti...mislim, ne znam ni ja sta im trigeruje teh shi0ld of prilogs, ali cinjenica je da se desi da izmenjaju taj rad 10+ puta za metar dana... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 i'm sticking to my story! statorovih pola kile priloga u pljeku je krivo za sve! =o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 (edited) Gledao sam Shrek The Third sinoc. Mnogo dobar crtani, bash dobar. Preporuka. Sad cu na spavanje, sutra sestric slavi rodjendan pa se pravi roshtilj, treba ranije da ustanem malo... Edited June 17, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Ja mislim da je to povezano sa godisnjim dobom, mada i ne mora da znaci. Ja sam u tom dafu bio jedno tri puta za proteklih pet meseci i stalno je bilo staklo tj. oni su stavljali, pa moguce da mi teorija i nije bas neka ;) @ topic - stigoh kuci, pa cu sad da idem da spavam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Bio danas na koshutnjaku,krenula ona mrtva kisha... jedva zhivu glavu izvukao,spavao ceo dan... i sada se probudio \o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 mislim na moju bivsu dragu i ne mogu da spavam .... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 kole idemo ja i ti sutra ispred duff-a sa plakatima da protestvujemo za besplatne priloge koje sam tovaris :)))) Inace moram da primetim posle poslednjeg updejta foruma mnogo cesto me izloguje forum iz cista mira sada ne znam da li je to nesto do mene ili tako treba. "ic not a bag ic a fičr" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts