Kole Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ummm...jel to postovanje od juche nesto zeznuto il sta? =o) verovatno shta =o) id se tushiraj rambo...i posle kremica ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 stefane, hvala ti na opanku i hejt na daf za razvodnjavanje piva. pijem veoma retko i kada pijem hocu da pijem onako kako treba, pa makar me tocheno jelen pivo kostalo i vishe od 49 dinara. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Pet godina mature. Covece, koji hepening, ne zbog tih pet godina, vec zbog mnogo razlicitih ljudi koji su se skupili da piju na jednom mestu u jedno vreme. Bilo je tu raznih stvari, grljenja, nazdravljanja, shatro razmenjivanja telefona, ponovnog muvanja, startovanja, razmene telefona (stvarno), jos pijenja piva, blesavljenja, pisanja u zbunju, vracanja u kafic preko ograde, svasta nesto :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Heh, a ja se sad vratio sa mature... Nisam nishta ochekivao, a ispalo je bash super... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Igrao sam opet jbni TD do malo pre,odo da se komiram... valja u 10 ici na koshutnjak i opiti se ko slina! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 iznerviran sam jer sam retard....zasto moram da budem tako tezak i naporan? strasno... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 1 dan bez rura = me life is pointless :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 kazu mi da je varljivo vreme pa ne mogu na adu. ceo dan kod kuce. jeeeee i'm a nolifer :/ For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Bole te uvo.Ti imas vaginu. Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 -prso sam s mozak.. -jeb'o mi pas mater, bitju onaj najgori nobody arh, koji radi kutjice na zlatiboru... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 kazu mi da je varljivo vreme pa ne mogu na adu. ceo dan kod kuce. jeeeee i'm a nolifer :/ sto ceo dan kod kuce? pa moja ortakinja je ispalila za adu, zato idem do grada... bitno je da ne sedim ovde :) zovi mene ako hoces na adu :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 sto ceo dan kod kuce? pa moja ortakinja je ispalila za adu, zato idem do grada... bitno je da ne sedim ovde :) zovi mene ako hoces na adu :p blah trebalo je da i ja idem danas na adu al ovo vreme... :| btw mozemo danas da se vidimo a mozes na adu sa mnom, slobom, nikolom, aljosom i vasickom ako budemo isli :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ZOVI MENE AKO OCES NA ADU! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 lolnub pm:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 pa ono, zovi me ako budes isla :) ocu slobu da upoznam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 pa ono, zovi me ako budes isla :) ocu slobu da upoznam :D pa nije valjda da si pocela da se lozis na nabildovane likove? aj javljam ti za sat vremena dal idemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 kapiram da je ovo isto ko majspejs. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Pet godina mature. Covece, koji hepening, ne zbog tih pet godina, vec zbog mnogo razlicitih ljudi koji su se skupili da piju na jednom mestu u jedno vreme. Bilo je tu raznih stvari, grljenja, nazdravljanja, shatro razmenjivanja telefona, ponovnog muvanja, startovanja, razmene telefona (stvarno), jos pijenja piva, blesavljenja, pisanja u zbunju, vracanja u kafic preko ograde, svasta nesto :) Picko najgora! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ubedjen sam da sam video pesmu na slaviji ali evo ga postuje ovde : / Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ozrachila se od medolinkinog novog avatara.. oO ujbt.. danashnja omladina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 xaxaxa my space :) evo smaranje gajbi treba da idem da se vidim sa ortakom da mu dam hard pa na adu na odbojku...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ubedjen sam da sam video pesmu na slaviji ali evo ga postuje ovde : / -pa bio sam na slaviji pre jedno pola sata. ozrachila se od medolinkinog novog avatara.. oO ujbt.. danashnja omladina.. Nemoj ovo shvatiti kao hejt maro, ali to sto mozda ti nisi tako javno zelela seksa kad si imala 16 godina, ne znaci da su sva deca tako vaspitana. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 majke mi :) Otvorite podforum za zivahnu omladinu :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 lolz? ne shvatam kao h8.. al avatar je preteran.. i nije ni vreme ni mesto.. previshe je.. oO poz medolinka.. samo tako nastavi.. u mojim godinama tjesh.. m nebitno.. odoh na has.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 kazi joj maro... u tvojim godinama ce biti u devetim mesecima. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts