iguana Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 spavao sam sinoc samo pola sata jer sam pisao za faks neki seminarski. bash sam dao sve od sebe, gotovo nista nisam kopirao sa neta (osim nekih citata)i kucka asistentkinja mi jutros vratila seminarski....nece da mi prihvati rad jer sam u bibliografiji pisao prvo ime pa prezime anglofonskih autora.moram opet da se cimam prekosutra It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Kako bi joj ja raspuko shamarchinu......no dobro.....to je trenutno moje raspolozenje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 spavao sam sinoc samo pola sata jer sam pisao za faks neki seminarski. bash sam dao sve od sebe, gotovo nista nisam kopirao sa neta (osim nekih citata)i kucka asistentkinja mi jutros vratila seminarski....nece da mi prihvati rad jer sam u bibliografiji pisao prvo ime pa prezime anglofonskih autora.moram opet da se cimam prekosutra joj jebote, kako kapiram da je to neka s katedre za urbanizam. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Kako bi joj ja raspuko shamarchinu......no dobro.....to je trenutno moje raspolozenje :D ja bih joj uvalio kurchinu :)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Odbranio maturski, banula mi cura, a sa'cu malo da odmaram uz Scrubs... Inache, best weekend eva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 gledala sam sreka i malo sam se smorila, sad moram da se patim sa nekim glupostima, al jbg, lajf iz pejn I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Treba da sacekam kevu koja dolazi za mora u onom cuvenom terminu izmedju ponoci i sest ujutru, pa zavisi kako majstor nagari :) Tako da cu iskoristiti priliku da pisem neke tekstove, samo se nadam da cu veceras makar jedno 3 sata sna uspeti da skupim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 joj jebote, kako kapiram da je to neka s katedre za urbanizam. bingo, maruna It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ubitachno se smorila.. i okachila slike.. oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ajea sve se vise primam da krenem na italijanski :) evo sad sam pocheo neke interaktivne zajebancije da skidam i onda krece, wohooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Napisao jedan deo lektire, ostaje mi josh Kurnjikova (© debil iz razreda, IQ jednocifren) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 bio malo napolju bas zaladnelo, sutra bi trebao na engleski a neam kola :/ smorio sam se za sve pare....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 da zahvalim drugarima koji su mi pozeleli srecan put:)...elem, idem ranije da legnem pa sutra voznja ceo dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 vidi ga dule negde ide :) uzdravlje end dont drink tu mač :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 vidi ga dule negde ide :) uzdravlje end dont drink tu mač :) pa vec 3 dana pricam kako idem na more:)...btw, ne pijem kad vozim, osim kad se vracam iz kafane:)...uzdravlje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 polozio maturski napio se ko torba i odo da spavam ..... potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 sad cu uchiti (nadam se) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Srecan put Dule, lepo se provedi i kako bi vi mladi rekli: PRCAJ! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 glhf dulisha ;] on thread, eto.. bio na treningu, crkao, tush/hrana, sad malo djavola do jedno 5-6 (:P), pa koma jebote, sutra bi stvarno mogao da pocnem da ucim :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 190kmh bubanj potokom... oladio sam se... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 hi to all ppl burn, baby burn... :) 2010... ( )... “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 miGsa opet novi alt? :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 to je tajni plan da prejebe laleta po postovima, pa onda zatrazi da bude lale umesto laleta(copyright iznogud) jos par sati .. pa da odem da uplatim more s devojkom.. pa onda nazad krishom na spavanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 kakvi ste smaraci svi kao nesto spavate odo i ja imam ispit ujutru treba godina da se cisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 treci dan sam uspeo da zaspim u 9 uvece i probudim se u ovo vreme \o/ a mislio sam da nikad vise u zivotu necu videti dan kako sam poceo da spavam preko celog dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts