AlexG Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Fino se proveo za vikend, sad se smaram po kancelariji, nerviram se jer NEKO ne zove, i tako...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ^^ ocesh da te zowe moja koleginca :oPpPP Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ale je uvek spreman za akciju:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ^^ ocesh da te zowe moja koleginca :oPpPP ONA koleginica? Neka fala........... JAO BREEEEEEEEEEEEE.........kako me nervira kad nemam dvosmernu komunikaciju..........GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ale brate, kupio si kola, koji moj će ti sad žena, samo da ti zvoca i sere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 ONA koleginica? Neka fala........... JAO BREEEEEEEEEEEEE.........kako me nervira kad nemam dvosmernu komunikaciju..........GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR A neeeeeeeeeeeee... Ona je zavrshila u ludari. Doshla nova, normalnija, mladja, lepsha.... :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Ajd sto je kupio kola, nego ima i sopstveni stan, posao i lap top! Zhene navalite! e bio bih ti mnogo zahvalan :) ako nije tajna ukupna cena kostanja isto :P A nisi razmisljao o onim montazhnim? Ima ih bas onako velikih, a kapiram da nisu skupi kao ovo niti za kupovinu niti za odrzavanje. Naravno, ako mislis da nesto maratonski plivas, onda je moguce da ti odgovara samo taj "pravi" bazen. Jos uvek me ne stizhe to sto sam spavao sat ipo, i nadam se ni da nece :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 uzeo benzin, dolio ulje, spremio kola za put i tako...sutra me ceka 550 km do bara, smaranje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 vaya con dios koleza ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 A neeeeeeeeeeeee... Ona je zavrshila u ludari. Doshla nova, normalnija, mladja, lepsha.... :o))) GIEF PIKCHRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 @Lale Jel ces sad da mi ispostavis racun za marketing? Ili je ovo samo pilot.....ajde malo doradi reklamu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 sretjan putitj dule :] lep zenba i kutjica weco a mene sada mori briga, dal da idem na adu il da iskuliram gajbi ovu vrutjinu. realno, najgore mi je da se vratjam sa ade ruzhnom 88icom. a i slabo sam spavao + oblikovao muskule u teretani do malochas + ne mogu da se odvojim od knjige kolko mi je dobra :] (hronike dine su u pitanju:) e i da, skapirao sam da vetj jedno vreme ne igram nishta na kompu. jedino shto bih mozhda igrao je TD sa nekom ekipom iz swe ali nema ih online par dana vetj :/ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 bio do skole pisao prijavu i zahtev za maturski ...i vec sutra idem da pisem srpski .... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Postajem jako nervozan.....svi planovi su propali.....ujedam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 brate, ti se bash dosta nervirash u svom zhivotu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Pa kad mi sve ide uz kurac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 koja vrucina jebotemish Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Pa kad mi sve ide uz kurac! Brate minli imaš sve potrebne i dovoljne uslove za miran i srećan život ffs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Cekaj, bre, imam i ja stan i to u centru, sto lako nadoknadi kola i lap, da se razumemo. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Jel ces sad da mi ispostavis racun za marketing? Ili je ovo samo pilot.....ajde malo doradi reklamu :D Naravno da ne, za drugare ce biti besplatno barem jos neko vreme u ovom trial periodu :) Jeo sam lazanje, pa sad odmaram uz zeleni chaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 krv i smrt yubc-u, dialup vezi i svim visoko placenim nemachkim arhitektama i inzhenjerima koji ne znaju da spakuju fajl i napishu mail adresu jebavam se zadnja 2 sata sa korespondencijom projektnog biroa u ex istochnoj nemachkoj sa caletovom post-socijalistichkom firmom....agonija svoje vrste...a doruchkovao sam, prelako za moj ukus, oko 9 i muka od ovoga mi se mesha sa bolom u stomaku poslednjih sat vremena....ijao al bih sad nekog slatko prebio...onako zidarski otvorenom, ukrucenom shakom po vratu = bud spencer style... jebesh mi sve ako ne oteram sve u 3 lepe i sednem da gledam neki crtani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 GIEF PIKCHRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 bice, bice... samo polako... ipak ja nisam paparaco, pa da isprepadam devojku oma prvi dan :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Koliko me nervira keva... bozhe... samo da se smirim... znachi luda zhena 100%... uzela svu mogucu obucu koju imam i oprala sve... bez da me pita... a imam brdo stvari danas u gradu da uradim... i sada naravno ne mogu... zbom njenog blistavog uma! jbt ti zhivot! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 deki dodji do mene dacu ti ja od Slavoljuba neke patike don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 deki dodji do mene dacu ti ja od Slavoljuba neke patike chime da dodjem? ^^ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Brate to ti je opomena da pravis bekape pod hitno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts