Dule_smor Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 dobices tips ako me podsetis na vreme omg, mislis kako da se ubacim na trajekt za balearska ostrva i proshvercujem do ibice...please, do say:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Znas sta Dule, moracemo da poradimo na tim naocarima. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 kako extra dan danas bio... prvi put danas na hipodromu u svom gradu (znam znam sramota) i bilo par ekstra grla i trka jer beogradski hipodrom ne radi pa je bilo ultra zanimljivo... novo iskustvo... posle toga kunt pa biftek u sosu sa biberom uz ladan tikveski shardone sa nekom finom zenskom osobom pa ondaaaaaa muhuhuhuhuhuhuhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Nedelja ko nedelja. Uvek smorena. Idem da spavam... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Znas sta Dule, moracemo da poradimo na tim naocarima. ovaj bole, a o cemu ti pricas...da nisi pomesao topic:)...btw, odoh na spavanje, sutra me ceka naporan dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 mene ne ceka naporan dan, al svejedno mislim da je ipak vreme za komu... bemti zivot, i sto moramo da spavamo :P ae laq noc ;] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 noc?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ^ mene je probudila. zasto sam se ja istripovala da ima samo jos 2 nedelje do pocetka raspusta, kad ono - 3?! :( For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ^^hehe, ja sam prošle nedelje upisao fax u ranom roku i završio gimnaziju. za mene je počeo altimet raspust od 4 i po meseca! :D sad klopam neku gibanicu, pa ću neke kolačiće, pa palim na polaganje maturskog iz srpskog.. http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 I mene je probudila ta grmljavina i reagovao sam isto kao i vi "otkud grmljavina u 6 ujutru" :) Ali Ale kazhe da je drmnulo tamo kod njega u kraju pa je skocio na plafon :) Ali ostavicu to njemu da vam prenese :)) Pored toga sam jos malo dremnuo i lepo ustao, jedino sto sad moram da napravim strategiju sta dalje jer imam toliko nekih stvari, a sve onako sitno, izgleda da je sad taj period u mesecu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Ma bas sam imao lepo budjenje u 5.55h.....jebem ti gromove......kad je grunulo u zgradu prekoputa mene.......a nebo CRNO.....uzas..... @topic Odo do bankomata, pa po dorucak....njamnjamnjamnjam......burek.....jogurt.....mmmmmmmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 probudila me keva koja panicno ulece u sobu: Gde si polupao kola dza bu. Elem slupao sam kola sinoc ali nije nista strasno, idem da radim engleski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Nikad jbno losije nisam spavao. Jos sam morao ranije da se budim, a tek sam uvatio pravi san jedno dva sata pre toga. Mrzim to kad se desi. Sad sam raspadnut ceo dan.. Hehe, a to sa kisom mi je posebno zanimljivo bilo, posto ja imam na terasi neki lexan koji je pokriva. Kada pada kisa, pada na njega i stvara extra jak zvuk, koji ja volim jer me takav zvuk uspavljuje. I taman to jutros kao krene kisa i ja kao super, sa cu da spavam jeeee. Ali kad je krenulo da roka, bukvalno nisam mogao da cujem sebe kako pricam. Well fuck... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Poprilicno sam se gadno is3povao sa grmljavinom , treslo se sve ko da je zemljotres ... ali dobro brzo sam se oporavio i vratio u krevet , a sad na uzivanje u ovom prelepom danu \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ufff...kad coveka oce, onda ga bas oce...isao jutros na tehnicki prvo, cekao tamo sat vremena, platio 15k za registraciju, onda otisao do sup-a, cekao tamo opet i samo sto sam dosao na red nestade struje i lik mi kaze da dodjem popodne...pokupim se i odem do opstine kod sudije da platim za ono prekoracenje brzine, kad sudija na odmoru, dolazi sutra tek...i tako, sad sam dosao kuci, kuliram i gledam tenis, pa posle idem za saobracajnu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ^^ brate jel znas nekog dobrog limara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 grmljavina dojaja no, odo po potpis iz fizike i po pare sto sam drugaru polozio engleski sa 10kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 hiljadu-dve dinara koje platiš agenciji da ti odradi registraciju treba posmatrati kao investiciju u vlastito mentalno zdravlje, dule :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 i po pare sto sam drugaru polozio engleski sa 10kom Drugar i naplata ne idu zajedno u rečenici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 So true Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Izgleda da jedino ja nisam chuo tu grmljavinu jutros. Prechvrsto spavam, i guess. Idem sad na fax malo, da slusham rachunovodstvo, blizi se drugi kolokvijum, koji bi bash bilo lepo da polozim. Samo josh italijanski mi fali za uslov, tako da je opushteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Doshla nova potencijalna koleginica na razgovor. Nadam se samo da ima nesto u glavi. Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 daki ?! ti nemas pametnija posla nego da ides i quoteujes mene ? :* @ thread bio do grada, sacu zabodem Djavola a ucicu nekada lol.... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ja cu uciti sada i nadacu se da cemo popodne konacno uplatiti more I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Doshla nova potencijalna koleginica na razgovor. Nadam se samo da ima nesto u glavi. Kako izgleda? Koliko ima godina? Jel' udata? Jel' ima dečka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts