noodle Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Realno, chaj iz kesice je nula u odnosu na one prave chajeve, ali kapiram da ti je mozda cim da pravis te "prave". Od kesica je dobro poznata stvar, ovaj grand nije los od domacih, od stranih standard lipton (recimo) ili onaj teekanne i to je to. Uvek je dobro da pijes zeleni chaj, crni bas ako hoces da zamenis kafu, i eto. Mozes i one vocne, da malo preseces ;) od tih cajeva u kesici, uglavnom svi znaju za milford i to je to. inace, nije mi problem, imam cak i mrezicu. :) ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Jel to kao goodyear radio gumu dole? :P OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Danas sam razmišljao o kupovini Wii-ja ... Nintendo, jel'te. Ima li to neko i kakvi su mu utisci ? Isplati li se za 300 evra (2 joysticka + 5 igara) ? Jel to novo ili polovno? Ako je novo cena je super, ako je polovno, opet nije losha, ali sta znam. Jedino sto ja pod dva dzojstika podrazumevam 2 x nunchuk + wiimote, a ne nunchuk + wiimote, i ovo 5 igara se nadam da nije Wii sports pa kao kuglanje, bejzbol, tenis, golf i box. Ako je ovo drugo pod obe stavke, onda je 300 skupo, jer 250 kosta nov. Ja imam Wii, kul je stvar. Svidece ti se verovatno i news servis i vremenska prognoza :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 lol ovo mi je diplomski : http://ch1zra.yumirc.org/wire.png bwahahha.... jebena smesnoca :) sad imam model, treba samo odraditi tonu dokumentacije, radionicke crteze, kotiranje, drkanje, stampu, prepravke posto se profi nece svideti prva verzija, i tako... elem, to je sve tek za septembar. osim toga, veceras na pivo sa starom bagrom iz igraonice (zomg! ), i tako... zivot je lep Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 sad dosao iz grada istusirao se, smorio sam se ko pas.....podigao 1200 jura i dinar mi nije ostao.....lazem ostalo mi je 1000 dinara :S ali bice bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 @darko - kalup adidasa je u principu malo manji u svim pravcima od najkija, za 1/3 do 1/2 broja, ribochice, iako su u vlasnishtvu adidasa nisu presle na njihov kalup i onda su otpilike iste duzhine, mozda za 1/3 duzhi, ali zato shirina patike i visina risa su za dobrih broj/broj ipo vetje...mada, treba imati u vidu da sve 3 firme imaju i shiroke i duguljaste modele (dok npr puma tera sve u 3 lepe i ima samo duguljaste patike, jebla ih zhenska stopala) @mohi - da GY pravi gumu za tanki djon tih patika, chak je i profil na nekim od tih modela isti kao na eaglethread gumama =oD @topic bio do grada malo izblejao sa geek friendly drushtvancetom =o) smorilo me za 4 medalje sto je najvetji vuk u zoo vrtu vrisnuo mozgom i kretje se u loopu non stop...tuga je to muchenje zhivotinja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 sto je cizra iskusan, cima acad 08.... a diplomski mu je jebote... gg. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 bio do grada, pogledao onu izložbu na kališu. slike su vr' pa ako je neko propustio, toplo preporučujem da pogleda. jednio što sam bio popodne, pa mi je sunce kod trećine slika išlo pravo u oči, pa me sad glava rastura. inače sutra ritualna prva subota \o/ zna se šta sledi jedva čekam! http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 nego kako pesmo ;] easy win elem, odo na tush, pa do ortaka, pa na krdo piva mwuahahahahha Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Danas sam razmišljao o kupovini Wii-ja ... Nintendo, jel'te. Ima li to neko i kakvi su mu utisci ? Isplati li se za 300 evra (2 joysticka + 5 igara) ? Bash htedoh da napishem post koji ce ukljuchivati Wii. Elem, bio sam danas do ortakinje da isprobam to chudo, igrali smo se nekih 4 sata, a planirao sam da ostanem 2 Wii sports je do jaja, probao sam sve Wii sports, golf i baseball su mi smor po defaultu, ali sve valjaju, posebno je tenis carski. Igrao sam posle josh brdo nekih igara, i mnogo je dobro, bash mnogo. Jedino bedak shto sam zvekn`o rukom o luster kada sam servirao, i posle na forehand o stolicu neku, ali sve za dobru zabavu Preporuka da kupish i ne zalish pare Josh ti servisi, news, weather... Idem sutra u NS da vidim kakva je bleja tamo ovih dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 da, taj Wii je zanimljiv prvih nedelju dana, a posle je smor realno..Nema shta wii da trazi u odnosu na x360/ps3 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Bio do studia, izdrkao 303-ku, d-10...vratio se gajbi, nemam s kim da blejim... Jedva cekam sutra da idem na PEJB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Sabio se od badema i Vitalisa , na qntanje pa drugi put na teh voznju \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 upoznala sam Statora danas, u autobusu :D weeeeeeeeeee god bless rur majice :)) sad bi trebalo da spavam, sutra ustajem rano, idem da se vozim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Jel to kao goodyear radio gumu dole? :P aham, i to godinama vec:) ja imam GY model star 3 godine ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 upoznala sam Statora danas, u autobusu :D weeeeeeeeeee god bless rur majice :)) Opa, ovaj Stefke nista ne prijavljuje! Meni je ok Wii, sta znam, imam solidan priliv novih igara, neke su bas super zabavne, nije mi jos uvek dosadio. Ja sam doduse "vikend igrac" i dnevno skupim do 20 min igre, mozda zbog toga. @ topic - Standard petak RHH, Uveta nas je pocastio pivom, moram da popijem jos koje pa da sutra ujutru budem prek ;) Sad cekam neke mailove umesto da spavam, jer sutra ustajem u sest otprilike :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Bio do studia, izdrkao 303-ku, d-10...vratio se gajbi, nemam s kim da blejim... Jedva cekam sutra da idem na PEJB. brate daj vodi me da pipnem 303-ku i popusicu ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 (edited) Da oću da igram "high end grafičke endžine igrice" © pre bih nadogradio komp za pare koje bih dao na x360/PS3. Ne, oću da se povremeno skupim sa društvancetom, da opičimo teniski meč, ili neko kuglanje, i potom da se ubijemo od jela/pića pa opet da zaigramo ... Oću, bre, da mašem onim čudom po sobi dok komšije ne veruju šta se događa :)) And when i said 2 joysticks, mislio sam na 2x "kontroler + nunčaks". A tih 5 igara su u stvari wii sports ... Inače, konzola košta 249 eura sa 1 pakovanjem dzojstika, a to 300 sam lupio - jer me izađe oko 270, pa reko' da zaokružim. ;) Back on topiks Sada sam došao sa posla ... Mrtav umoran .. Možda ću da se bacim u neku noćnu dotu or somethin', a pazario sam i original SC (sa 10 'dina zakašnjenja :)) što mi se poklopilo sa tim da mi je jedan kolega sa posla nekada bio 2. igrač u FR, posle izvesnog elky-ja (možda ovi starcraft masteri znaju o kome se radi :)) Edited July 6, 2007 by Atomic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 chak i mi koji nismo peglali sc znamo ko je Elky 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Vozio se celo veche po gradu... smor ... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 celo veche sam igrao bagminton :S don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Da oću da igram "high end grafičke endžine igrice" © pre bih nadogradio komp za pare koje bih dao na x360/PS3. Ne, oću da se povremeno skupim sa društvancetom, da opičimo teniski meč, ili neko kuglanje, i potom da se ubijemo od jela/pića pa opet da zaigramo ... Oću, bre, da mašem onim čudom po sobi dok komšije ne veruju šta se događa :)) And when i said 2 joysticks, mislio sam na 2x "kontroler + nunčaks". A tih 5 igara su u stvari wii sports ... Inače, konzola košta 249 eura sa 1 pakovanjem dzojstika, a to 300 sam lupio - jer me izađe oko 270, pa reko' da zaokružim. ;) Back on topiks Sada sam došao sa posla ... Mrtav umoran .. Možda ću da se bacim u neku noćnu dotu or somethin', a pazario sam i original SC (sa 10 'dina zakašnjenja :)) što mi se poklopilo sa tim da mi je jedan kolega sa posla nekada bio 2. igrač u FR, posle izvesnog elky-ja (možda ovi starcraft masteri znaju o kome se radi :)) bash si me zaintrigirao...ko je taj lik, bundy mozhda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Aspeak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 odlicno vece, puno smeha i zajebavanja... omg sutra frpujem :)))))) kako ce to biti strasno Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 evo me u staklenoj basti u docklandsu u londonu. preko wirelessa na laptopu gledam Thorpe Theme Park i odusevljen sam. ali ne znam da li cu stici da se izorganizujem, jer je prilicno daleko... btw sutra je live earth na wembley-ju pa ne znam da li da idem:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts