Kole Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 ili zomg obojica! jump startovacu bolketa bice vam zhao ;oP mul-ti-PAS! ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 proshle godine sam imao shtence dobermana sa sjajnim pedigreom. deda i tjale shampioni, itd... prodavala ga sestra za 150 evra, ali ga je ipak posle msec dana poklonila :/ inach, taj tjale, nikad lepshi dob a nikad vetji pussy :P ono, zajebava se ker ko lud, pozitivno je napadan... ali nijednom (da, nijednom) ga nisam chuo da zalaje ili nasrne na neku osobu ili drugog kera. chak sam bio u situaciji par puta da ga shetam i da nasrtju drugi kerovi a on samo gleda i kulira. vetji cim mi je bio da ga obuzdam na lancu kad naidjem na neko mesto u parkitju gde voli da skache na drvo (?!?). i tako sednem a on bi skakao u mestu da dohvati tu granu iznad jedno 2 sata da mozhe :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ocu i ja jednog... samo je pitanje vremena... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 haski je prejak moze da udavi bilo kog drugog kera a i lep je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ^OMG nub, nije mene nazuljao shorc. Al` svejedno, i ja vishe volim lepo sashivene shorceve, koji nema nade da nazuljaju! Uostalom, prdni da osvezish. Nema potrebe da odgovaram na ovo, čovek zna da je dotakao dno kad kopira Vuduove fore. Šalim se ja malo, Vudu je moj drug. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 mada ja bih generalno podavio sve koji drze kuche u stanu (pored toga sto nemam kulturu da cistimo za njima u parku) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 word! sve napade da nabavim neko kuche koje gotivim u poslednjih x godina surpimirao sam zbog toga sto mi tuga da ga muchim u stanu, za kuche je dvorishte, da ne kazhem ranch =o)) i lepo dati da se na svakoj trafici prodaju plastichne disposable rukavice za 1 dinar (jer im je cena like 10 din za 100 komada max) i zveketati kazne od preko 1k din za svakog ko ne kupi...jedino je malo hevi prema gerijatriji koja ima ljubimce a teshko se saginje + nema dovoljno djubre-korpi po gradu al opet, doggy poo is not cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 A otkud vi tacno znate sta je za kuche dobro a sta nije? Posebno ako kazhete kuche, gde spada i najsitniji i najkrupniji pas, i ovcar i seter i slicno. Ovu ideju koletovu sa rukavicama za dinar podrzavam :> Mada sam video da su kod nas instalirali te "aparate" sa kesama papirnim i malim kartonskim "lopaticama" da to tako nazovem, po parkovima. Ne znam koliko se koriste ali postoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 pa niko zdrav nece da uzme paris-hilton-accesory-na-baterije nego svi ocemo nesto "normalno" meni su oni manji, kratkodlaki vuchjaci reper za lepog psa, ali sto je pas vetji do mora chovek vishe kretanja da mu pruzhi...da ne prichamo o hrtovima koji moraju 1h dnevno da trche a ne da se kretju =o) brate kakve lopatice i kese, pa ne kenja krava nego pas, rukavica, pokupish, prevnesh rukavicu preko govanceta i u kantu, nema tu mozga...u nemachkoj (a svi znamo da je nemachka mediicna najbolja medicina) murija je zakon jer imaju lichno u dzhepu te rukavaje pa kad nekoga rebnu kaznom onda mu daju i jednu rukavicu 4 free da lepo osoba at hand reshi izmet svog ljubimca =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 E brate, najvetji problem s psom u stanu je kenjanje i pishanje, znachi dok je moj debeli basset bio shtene, malo govno je chekalo svaki jebeni put da se vrati iz shetnje da se posere u lift, ili na tepih ili shta li vetj... znachi grebe grebe grebe, odvedem ga u shetnju a on legne i pochne da knjava u travi :/ popnemo se gore on se iskenja... sada ima 500 kila i u dvorishtu je, bole me qrac, israo je tonu govana po travnjaku i kad kosim lete govna na sve strane, ali bole me qrac... lep je :} Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ^^ za kosilicu i leteca govanca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) Uzmi staforda , odlichni su za stan , kratka dlaka uz redovno cheshljanje necesh imati problema , za hranu rachunaj od 1500-2000din mesechno ako hocesh da ga hranish dobro. Ono sto si napisao da morash da mu stavish do znanja da si ti gazda to morash sa svakim psom , jer pas se po defaultu ponasha kao da je u choporu , i ako on ne shvati da si ti Alfa onda ce da misli da bi mozhda on mogao biti , i onda cesh doci u situaciju da rezhi na tebe kad mu prilazish blizu hrane i slichno , valjalo bi pre nego sto uzmesh psa da prochitash neku knjigu , ili dodji na neki forum o psima pa tamo pitaj sve sto te zanima www.balkankinology.net je najveci forum sto se tiche pasa , tamo mozesh da saznash ama bash sve sto mozhe da te zanima.... a ako ovo nije mocan pas ne znam shta je :) Ali definitvno chvrsta ruka je potrebna kod svih pasa koji imaju terrijersku krv , raspitaj se dobro pre nego sto ga uzmesh to sigurno... Ako te neshto zanima baci mi PM posto sam poslednjh 6 meseci proveo chitajuci o psima konkretno o staffordima... Edited May 23, 2007 by djuser Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 najopasniji i najbolji pas za klanje je argentinska doga i nije toliko agresivan samo sto je (meni) ruznjikav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Ima kod nas negde da se nabavi stence jack russell terriera? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ... nista lichno, ali meni je taj pas na slikama kao oni gej manekeni na modnim pistama, ebga.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Drugar je imao dobermana i u jednom trenutku je napao njegovu sestru i do jaja je sjebo pa su ga posle poklonili ... koji car bi primio takvo kuče, čitajući tvoje rečenicu očekivao sam kraj tipa roknuli su ga ali to btw šarplaninac ftw, samo problem je što on ima samo jednog gazdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 (edited) najopasniji i najbolji pas za klanje je argentinska doga i nije toliko agresivan samo sto je (meni) ruznjikav Nije najopasniji a ni najbolji za klanje :)) ali da je lep jeste, samo sto ima 70-80 kila i treba ti 5-6k dinara za njegovu ishranu. @G ebiga ukusi su razlichiti , ja volim da vidim lepog psa... a ne neku dzhumaru koja izgleda kao da je mnogo zajebana... A i sta fali gej manekenima na modnim pistama ?? Edited May 23, 2007 by djuser Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Prema SVAKOM psu se morash nametnuti kao gospodar. Uzmi dogu ili boxera, imaju extra narav i lako se vaspitaju. Jedina mana im je shto balave (al uglavnom samo kad trche tj napolju) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted May 23, 2007 Author Report Share Posted May 23, 2007 Doga bi mi bila prevelika za stan ja mislim. O boxeru sam razmisljao ali nekako mi je sada najblize ono sto je djuser predlozio, americki staford terijer. Malo sam izguglao i za njega kazu - Karakter: Staford je sretan, društven i stabilan pas. Sa ljudima je pažljiv i nježan. Zabavan je, ekstremno lojalan i srdačan porodični ljubimac. Skoro uvijek poslušan, ovaj pas ne želi ništa više nego da zadovolji svog vlasnika. Naročito je omiljen kod djece. Hrabar je i inteligentan kao pas čuvar. Ali opet, manje-vise svi govore kako nije pas za svakog i da je pozeljno prethodno iskustvo sto ja bas i nemam, ali mislim da bi mogao da se nametnem kao gazda. Videcu jos, ako ga budem uzimao obraticu se djuseru preko pm-a za jos neke informacije. Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Ovo "skoro uvek poslušan" ne uliva poverenje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 @G ebiga ukusi su razlichiti , ja volim da vidim lepog psa... a ne neku dzhumaru koja izgleda kao da je mnogo zajebana... A i sta fali gej manekenima na modnim pistama ?? pa zato i rekoh nista licno, samo meni kako izgleda :) pojam lepog je razlicit naravno na ovo drugo necu nista da komontarisem, nisam kompetentan :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Doga bi mi bila prevelika za stan ja mislim. O boxeru sam razmisljao ali nekako mi je sada najblize ono sto je djuser predlozio, americki staford terijer. Malo sam izguglao i za njega kazu - Ali opet, manje-vise svi govore kako nije pas za svakog i da je pozeljno prethodno iskustvo sto ja bas i nemam, ali mislim da bi mogao da se nametnem kao gazda. Videcu jos, ako ga budem uzimao obraticu se djuseru preko pm-a za jos neke informacije. Ja sam imao američkog staforda, pas je fantastičan. Zna da bude tvrdoglav i zajebano jak, takođe je dosta privržen i voli da se mazi. Mogu da kažem sve najbolje o rasi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 argentinska doga je extra ja je imam napada i malu decu a kamoli nesto drugo krenula je par puta i na mene extra pas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 argentinska doga je extra ja je imam napada i malu decu a kamoli nesto drugo krenula je par puta i na mene extra pas ahah extra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) Ja sam imao američkog staforda, pas je fantastičan. Zna da bude tvrdoglav i zajebano jak, takođe je dosta privržen i voli da se mazi. Mogu da kažem sve najbolje o rasi. Ima kratku dlaku linja se kao sto tj isto kao i boxer mrtvi ...kratka dlaka se zabija u tepih i moras 5xx dnevno da usisavas ako mislis da ti stan lici na nesto ... Dlaka se cak i zabija u stvari i nema sanse da ih skines,kada ubacis stvari u ves masinu ista prica izvadis ono jos dlaka .... Jeste to stvarno extra pas i sve to stoji ali brate linja se ...jebes ti i cetkanje i ostale gluposti ...kad se linja kao konj.. Iskreno da vam kazem pudlaja je za stan i nista vise ...sve ostalo je za dvoriste ... Edited May 24, 2007 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts