Jump to content

Eurosong - veliko finale

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

meni samo nije jasno zasto je ukrajina bila favorit i dobila onoliko glasova...pa ono nije pesma ono je sanje...btw, bas su me iznenadili hrvati sa 12 poena...mada moram priznati da nisam ocekivao ni od crnogoraca da nam daju bas 12:)

Ah, pa to je fazon najbolje se voli

meni je lično jako kul što smo imali pesmu, a ne scenski nastup sa muzikom u pozadini. sve je izgledalo prilično dostojanstveno i, ako uzmemo u obzir konkurenciju, classy.

sledeće godine da napravimo segamega feštu i ja sam zadovoljan.

a što se tiče crnogoraca, tamo je više od 50% ljudi glasalo da ostane u zajednici sa nama, tako da ne vidim što vas čudi 12 poena odatle.

I jos nesto: ako je Evrovizija drugorazredno takmicenje, koje je prvorazredno?

san remo?

Chestitam iako nisam gledao i nisam ni chuo njenu pesmu. Zato m je jutros tashta uletela u 9:00 u sobu sa rechima - "Srecan praznik!" Posle moje face ala "WTF sasvim je odlepila" usledilo je objashnjenje da je ona gledala juche celu Evroviziju i da je Srbija pobedila na shta je usledila moja faca "O'RLY" [:D]

BTW najgore bi bilo da je pobedilo Verka Serduchka iz Ukrajine - to je jedan debeli transvestit u shtiklama kogda organski ne podnosim [puke]

nije travestit srbo, informishi se prvo ;)

...a i mnogi crnogorci su bili prisiljeni da glasaju tako da ne bi izgubili posao u drzavnoj upravi.

[roflmao] pa nije to glasanje za lokalnu vlast u vrscu i hemofarm koji preti otkazima ako se ne glasa za

HF-jul-sps stranku [:D] ljudima se isto dopala pesma zato sto se PEVA a ne mesa se dupetom i sisama u minitju.

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

gg... realno pobedu su nam doneli bodovi od 3 - 8...

potpuno isto kao sto je i finska pobedila... zickali su poene gotovo od svih...

btw. postujem zbog povrede poslovnika... clan 96. stav 4... na ruru je strogo zabranjeno iznosenje neistina u vezi sa bilo kakvom vrstom glasanja u evropi... te stoga "istine radi", zelim da kazem da smo 12 bodova dobili od srba iz hrvatske, srba iz crne gore, srba iz republike srpske, srba iz svajcarske, srba iz austrije...

ali zato ne znam kome da zahvalim na sledecim poenima:

12 od finske, 8 od malte, 7 od belgije, 8 od francuske (FFS), 12 od madjara (WTF), 7 od islanda... ;)

e tu je isplivao kvalitet...

sorry na konfuznom postu... u qrcu sam do jaja :)

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

ok

posto neko mora, ajd da to budem ja

zasto hrvati, slovenci, crnogorci i ostala ekipa daje nama 12 poena:

zato sto u tim sredinama ima masa srba, zato sto ne postoji negativno glasanje, zato sto nece 100k hrvata da krene da glasa vishe puta za slovence nego ce oni srbi tamo mnogo da glasaju za srbiju...

tako isto nemachka da 12 turskoj, zato sto 4 mill turaka u nemachkoj glaa ko ludo, kao sto su dali nama 8 u finalu i 10 u polu., jer ima i milion srba tamo koji ne sede na dupetima

ovi wildcard likovi, gde nema toliko imigranata tipa island (recite sto je islandjanska voditeljka hawt!) oni su zapravo najinteresantniji jer oni ne daju drugarima (sem dancima i norvezhanima ;o)) nego daju i ovako po zvuku...

tako da to "e pa ovi nas gotive' drzhi vodu samo do pola, sa jedne strane u svakoj od zemalja koje nas 'shatro mrze' mrzi nas mali fragment populacije ostale zhivo zabole a zato sto kapiraju jezik onda im pesma lepshe legne nego nesto sto ne razumeju ni malo...

etooo... =o)

lol edit:

preteche me jetset sa istom prichom =o)

Saint, a kad smo se mi to cimali da saljemo predstavnika na San Remo? Ne govorim o proslim vremenima tipa 80-e i 90-e. Govorim od 2000. na ovamo. Jel organizujemo BeoRemo ili slicno? Po toj logici bi trebali i da biramo predstavnika za Slavjanski Bazar, na primer.

Ne zelim da umanjim znacaj San Rema, ali on ovde nema toliku prodju, tj kod nas se niko ne cima za to. Tako da Eurosong ostaje FTW!

e ali mnogo mi drago zbog engleza,ne bi nabili ni one jadne poene da im nisu irci dali...a nama ne daju ni poen,picke engleske :)

Zapravo su britancima dali 12 poena maltezhani :)) Ali dobro, na njih ne racunamo :) Mene je iznenadila Holandija koja nam je dala bese 8 ili 10 poena, to nisam ocekivao, mada opet, gej lobi i to :)

meni samo nije jasno zasto je ukrajina bila favorit i dobila onoliko glasova...pa ono nije pesma ono je sanje...btw, bas su me iznenadili hrvati sa 12 poena...mada moram priznati da nisam ocekivao ni od crnogoraca da nam daju bas 12:)

To ne treba da te iznenadjuje, cak redovno dobijamo od hrvata, bosanaca i to maksimalne poene (ili 10 poena). I povrh svega i albanci su dobro glasali, lane moje je uzelo mislim 10 poena od albanije onomad itd.

a ne dovla, ne izvlachi iz konteksta...kad pobednik san rema uzme 18to mesto na eurosongu to je sramota tog eurosonga koji je ko sto rekoh takmichenje u popularnosti a ne odabir najbolje pesme, zato su italijani lepo digli ruke od evrovizije =o)

[roflmao] pa nije to glasanje za lokalnu vlast u vrscu i hemofarm koji preti otkazima ako se ne glasa za

HF-jul-sps stranku [:D] ljudima se isto dopala pesma zato sto se PEVA a ne mesa se dupetom i sisama u minitju.

Nazalost Crna Gora ti je postala privatna prchija isto kao i taj Vrsac, par ljudi vodi sve i drzi sve.

Sto se tice pobede mislim da je prevagnuo ipak kvalitet a ne samo Srbi iz dijaspore koji su glasali ko nenormalni.

Edited by De1
SCJP.png

a ne dovla, ne izvlachi iz konteksta...kad pobednik san rema uzme 18to mesto na eurosongu to je sramota tog eurosonga koji je ko sto rekoh takmichenje u popularnosti a ne odabir najbolje pesme, zato su italijani lepo digli ruke od evrovizije =o)

samo zato sto neko nastupa na san remu nije ni najmanja garancija kvaliteta ili neke superiornosti nad prosekom muzicke industrije. I san remo je obichan festival koji izgleda veoma glamurozno ali u sustini pesme su prosek

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

samo zato sto neko nastupa na san remu nije ni najmanja garancija kvaliteta ili neke superiornosti nad prosekom muzicke industrije. I san remo je obichan festival koji izgleda veoma glamurozno ali u sustini pesme su prosek

ok, moguce da sam subjektivan ka tom italijanskom zvuku i naravno da nit se meni svidi svake godine sve sto je tamo nit ono sto meni zvuchi najbolje bude pobednik na san remu...ali poenta je da je to festival sa kvalitetom i da biraju i publika i profi zhiri i da pobednik sa tog festivala nikako nije prosek...i onda kad ih uporedish sa nemcima i britancima, aka nacijama koje najcheshtje koriste "ravnopravniji od ostalih" pravilo i dobiju manje poena od njih to je meni smeshno, a italijanima sigurno uvredljivo chim su odustali od daljih takmichenja za evrosong...

Fantasticno :) Ne secam se da je ijedna pesma prosla takmicenje iz bilo koje zemlje i plasirala se bolje a da ne ispadne da je kopija :) Mis'im, po meni je uopste retardirano razmisljati o tome da uzmes neciju pesmu ako znas da ce to neko provaliti, posebno ako je poznatiji pevac pevao u originalu, pa bio on i iz albanije.

Sad sam poslusao pesmu, pored ovog prvog dela koji pomalo podseca ostatak stvarno nema veze sa Molitvom. Ja sam uvek za to da pokudim ako neko kopira, ali je ovo samo set slicnih nota :)

hahahah, pa dobro, lichi MALO na tu melodiju, ali danas covek

NE MOZHE da napravi tako neki hit a da mu ne nadjes da lichi na

nesto sto vec postoji... Realno, albosi koriste svaki trenutak da

ocrne srbe koji su ovo i ono, jer u pitanju je jbg veliki ulog,

potpuno nova zemlja u koju ce oni nakrcati svoje degenericne

incestoidne bulje...

PS: da ne bude zabune, i dalje mislim da nemamo argumenata

niti chakre da zadrzhimo Kosovo... Iako smo "bolji" kako vecina ovde kazhe...

@ topic: sorry za spawn, Marijan Sherifovic leeds the way !!!

Eurosong Belgrade 2008 - here we are! [:D]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!