Cell Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Pa i bio je red vec da posaljemo nekog ko moze da pobedi. Hvala Bogu shto je uspela nakon one Bebi Dol sramote od pre 17-18 godina. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 cek jesmo mi stvarno pobedili ? omg :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 ^^chuda se deshavaju.. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Gledao celo finale. Nasha pesma je realno bila najbolja i svaka chast. Jes` pogana, al` dobro peva. Ok pesme, po mom mishljenju, su josh bile makedonska i slovenachka, ostalo mi se nishta nije svidelo. A katastrofa pesme francuska, britanska i rumunska, dok je van konkurencije ona irska pesma. Brate, kapiram da to kod njih na svadbama furaju. Ono nije za Evroviziju. Rekao sam pre nego shto je pochelo glasanje da mi uzimamo, Rusija u top3 a Irci poslednji. I could have made a fortune . Cestitke za pobedu naravno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trekki Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Pa ludilo dolazi u Beograd sledece godine!!! Wooow! Bicemo blesavi ako ne iskoristimo priliku da se izreklamiramo kao blesavi! Spotovi, dzinglovi, dokumentarac o pripremama, tra la la.. Dobro je da smo pobedili pre nego sto je napravljen budzet, da mogu lepo da isplaniraju tu cifricu u troskove za kulturu. Valjda neće plesne tačke biti abra Quote If people were meant to pop out of beds, we'd all sleep in toasters. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Jebote Bole ti si na B.Kosi? Kojot i Kole u istom delu grada, da li je moguce? ajd se upoznamo =P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 ahahahahahhaaaaaa suptilno joj reko shwedski gej novinar da je tolko ruzhna da je garant gej =o)) eeexcelent! gay lobi ftw!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Jebote Bole ti si na B.Kosi? Kojot i Kole u istom delu grada, da li je moguce? ajd se upoznamo =P Gde je moj mozak? Mislio sam da napishem Kole. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Bole...Kole, ovde smo svi nashi....ko pingvini i pilitji - nema razlike =o) uglavnem, lepo se drzhala marija tokom intervjua...kad joj je italijan rekao "vole te zhabari" ja pogino od smeha =o) i respekt za one 2 sto su najbolje nauchile pesmu na finskom pa su im i dali mikrofon =o) respekt i za sponzora iz shapca =o) jedino manji hejt za "nekadashnju crnu sa 3k sto je bila u emisijama sa plavom sa 3k" sto je onako neprofi prenosila...al ono kao ljudi smo pa malo navijamo...=o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Svaka cast mariji, nije izdala ni ceska dijaspora i otvorila se za tolike silne bodove Al mi u glavu nikako ne ide kako smo se za prvo mesto klali sa trandzom iz ukrajine.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 To je moderno Urose. Nasa gej riba (verujem da ce postati, po Svedjaninu novinaru) sa spodobom koja je vec 20 godina gej, pa se sada deformisala. Sveza krv, busa se u grudi, verujem i da se shiba bolje od mene. Srbija! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Znaci na shta me ovo podseca. Pobedi neprijatelja njegovim oruzijem taktika :D. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Djechak iz junkovca pobedio, a? SVaka cast!!! Sto reche onaj leek from UK "Idol" - You got voice like angel, and the face like an hobbit Ali realno, koga zabole paja da li je lepa ili ne i da li je lezbo ili ne, nadpevala je one uboge bendove i pevache od kojih je polovina masta of dizasta... Plus je sledece godine takmicenje u BGu, sto je jos jedan poen za "normalizaciju" srbije na medjunarodnoj sceni... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 osim ako obraz ili slichni ne upadnu i ne krenu da hejtuju sve prisutne gejeve, a i samu evropu koja nam ne treba :/ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 mislim, shta reci a ne zaplakati:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 btw, evo za kolenceta (link poslao ale) oko glasova u polufinalu i njegove cuvene "random" liste onih koji su prosli dalje :) http://www.eurovision.tv/addons/scoreboard.../semifinal.html Sad gledam i ove liste iz finala http://www.eurovision.tv/addons/scoreboards/2007/final.html ladno su makedonci na kraju stvarno 14., znaci opet moraju da se kvalifikuju, kao i bosanci i slovenci i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 AHA AHA AHA!!!!! Ko je taj baja sto stoji na suvozacevom pragu crvene Tojote? Kako je dobar osecaj kad masa radi ono sto i ti! Najbolji smo! Gledajte TV sutra ceo dan.....trebalo bi da Dovla i ja dominiramo prilozima iz Beograda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Negde cuh da smo dobili da bi nacija "lakse" podnela odlazak Kosova. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) Svaka cast Mariji. Nisam gledao bio na nekoj zurci vracam se kroz centar i policija na svakom cosku masa ljudi izasli na prozore ... Tek posle 10 min sam se setio u cemu je stvar:) Edited May 13, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 Negde cuh da smo dobili da bi nacija "lakse" podnela odlazak Kosova. Palo je i meni to napamet ... medjutim, ajde sto je glasanje bas bilo nategnuto, nego mi se timeline ne poklapa. Ovaj izbor je sada, hype mozhe da traje jos maks nedelju dana, u medjuvremenu ce biti frke oko vlade sto ce samo po sebi da skrene paznju medija. I onda ima da svi na to "zaborave" sve tamo negde do marta 2008. kada ce se setiti jer cemo raditi kvalifikacije za finale koje je u maju. Pa osim ako se tu negde to ne umuva kao slucaj, ne bih to bas povezivao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 pfff prodali smo kosovo za eurosong, verovatno cemo sada da dobijemo malo u basketu i odbojci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Svaka joj čast. Prvo pa, da prostite, mu Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 ona ima jedan od najlepsih glasova u nas........al je ruzna kao dleto..... evrovizija je nekako, drugorazdreno takmicenje, mislim da je nekako jedino mi ozbiljno shvatamo. Mozda zato sto godinama nismo smeli da ucestvujemo u istoj. Sad nesto razmisljam, mislim da bi na takvom takmicenju gde je 80% izvodjaca i muzike uzas zivi, mnogi iz nase srbije uzeli pobedu. Uzmite na primer neverne bebe, oni mi prvi padaju na pamet....Sta mislite? Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Negde cuh da smo dobili da bi nacija "lakse" podnela odlazak Kosova. Da, u svemu mi Srbi vidimo zaveru.. ej zivote.. @topic: svaka chast Mariji, odlichna vest za dizanje rejtinga zemlji Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts