Jump to content

Eurosong - veliko finale

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gledao celo finale. Nasha pesma je realno bila najbolja i svaka chast. Jes` pogana, al` dobro peva. Ok pesme, po mom mishljenju, su josh bile makedonska i slovenachka, ostalo mi se nishta nije svidelo. A katastrofa pesme francuska, britanska i rumunska, dok je van konkurencije ona irska pesma. Brate, kapiram da to kod njih na svadbama furaju. Ono nije za Evroviziju. Rekao sam pre nego shto je pochelo glasanje da mi uzimamo, Rusija u top3 a Irci poslednji. I could have made a fortune [:)].

Cestitke za pobedu naravno!

Pa ludilo dolazi u Beograd sledece godine!!! Wooow!

Bicemo blesavi ako ne iskoristimo priliku da se izreklamiramo kao blesavi! Spotovi, dzinglovi, dokumentarac o pripremama, tra la la..

Dobro je da smo pobedili pre nego sto je napravljen budzet, da mogu lepo da isplaniraju tu cifricu u troskove za kulturu. Valjda neće plesne tačke biti abra

If people were meant to pop out of beds, we'd all sleep in toasters.

Jebote Bole ti si na B.Kosi? Kojot i Kole u istom delu grada, da li je moguce? ajd se upoznamo =P

Gde je moj mozak? Mislio sam da napishem Kole.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Bole...Kole, ovde smo svi nashi....ko pingvini i pilitji - nema razlike =o)

uglavnem, lepo se drzhala marija tokom intervjua...kad joj je italijan rekao "vole te zhabari" ja pogino od smeha =o) i respekt za one 2 sto su najbolje nauchile pesmu na finskom pa su im i dali mikrofon =o) respekt i za sponzora iz shapca =o) jedino manji hejt za "nekadashnju crnu sa 3k sto je bila u emisijama sa plavom sa 3k" sto je onako neprofi prenosila...al ono kao ljudi smo pa malo navijamo...=o)

To je moderno Urose. Nasa gej riba (verujem da ce postati, po Svedjaninu novinaru) sa spodobom koja je vec 20 godina gej, pa se sada deformisala. Sveza krv, busa se u grudi, verujem i da se shiba bolje od mene.

Srbija!

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Djechak iz junkovca pobedio, a? SVaka cast!!!

Sto reche onaj leek from UK "Idol" - You got voice like angel, and the face like an hobbit [:D]

Ali realno, koga zabole paja da li je lepa ili ne i da li je lezbo ili ne,

nadpevala je one uboge bendove i pevache od kojih je polovina

masta of dizasta... Plus je sledece godine takmicenje u BGu, sto je

jos jedan poen za "normalizaciju" srbije na medjunarodnoj sceni...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

btw, evo za kolenceta (link poslao ale) oko glasova u polufinalu i njegove cuvene "random" liste onih koji su prosli dalje :)

http://www.eurovision.tv/addons/scoreboard.../semifinal.html

Sad gledam i ove liste iz finala

http://www.eurovision.tv/addons/scoreboards/2007/final.html

ladno su makedonci na kraju stvarno 14., znaci opet moraju da se kvalifikuju, kao i bosanci i slovenci i

Negde cuh da smo dobili da bi nacija "lakse" podnela odlazak Kosova.

Palo je i meni to napamet ... medjutim, ajde sto je glasanje bas bilo nategnuto, nego mi se timeline ne poklapa. Ovaj izbor je sada, hype mozhe da traje jos maks nedelju dana, u medjuvremenu ce biti frke oko vlade sto ce samo po sebi da skrene paznju medija. I onda ima da svi na to "zaborave" sve tamo negde do marta 2008. kada ce se setiti jer cemo raditi kvalifikacije za finale koje je u maju. Pa osim ako se tu negde to ne umuva kao slucaj, ne bih to bas povezivao.

ona ima jedan od najlepsih glasova u nas........al je ruzna kao dleto.....

evrovizija je nekako, drugorazdreno takmicenje, mislim da je nekako jedino mi ozbiljno shvatamo. Mozda zato sto godinama nismo smeli da ucestvujemo u istoj.

Sad nesto razmisljam, mislim da bi na takvom takmicenju gde je 80% izvodjaca i muzike uzas zivi, mnogi iz nase srbije uzeli pobedu. Uzmite na primer neverne bebe, oni mi prvi padaju na pamet....Sta mislite?

a42_006.jpg

Negde cuh da smo dobili da bi nacija "lakse" podnela odlazak Kosova.

Da, u svemu mi Srbi vidimo zaveru.. ej zivote..

@topic: svaka chast Mariji, odlichna vest za dizanje rejtinga zemlji

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi