Atelas Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Ma nikad nece pobediti zensko u vb-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 (edited) @ dovla: da,za kurvanje!!111 Edited March 16, 2008 by Vejt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 realno ona mora biti mnogo pametna kad je uspela da ubedi hotele da kupuju one njene trenerke spavacice koje je to sranje zivo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 ne realno, ona njena roze spavacica/trenerka sa nekim belim trakama...jbt sha je ono..a to nosi po ceo dan...ko bicko crveni shorc ... nego..jel moze da se gleda preko neta nedeljom?! jel gledao neko..?shta se deshava sa ovom novom kurvom !? Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 pa svaki dan mozes da gledas :D pa to su njene kreacije realno uzasne su a uspela je to da proda tako da je jezivi pregovarac :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 ^a tako se to zove.. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 ma mimi se toliko izdrkala na militja, posle onog njegovog flerta, da se to skroz uklapa u profil devojke sa crnogorskog krsha :/ bosanka je kul, shta prducka ovaj igor. brate, ona ima 19 godina, i ti si tako skakao pre 40 godina :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 nub, Igor je pre rata moshovao uz Murtaliku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 dajte link ka tom streamu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 (edited) Mislim, fina je Bosanka i slatka i sve, al da je ljankase, jeste. edit: automerge failed me once again :( Edited March 16, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 ma kakva crna seljanka. nisi ti video selo vudu prijatelju :] sladja je skroz kul kao osoba. puna zhivota i pozitivne energije. jbga, slusha narodnjake, niko nije savrshen. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Jok nisam, eto mi Zemun na sto metara :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 znaci niko ko slusa narodnjake nije seljak ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 ali kao sto je neko ^ rekao, ubija u pojam sa onim igranjem cim ustane i kad cuje bilo koju pesmu faca tipa "de me nadje" ..... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Jok nisam, eto mi Zemun na sto metara :D a hteo sam da napishem "nisi ti ribe video vudu prijatelju", nego malo modifikovao... i ti tako, nozh u ledja! za kaznu narezhi cod4 opet :[ nestala mi kopija, ne pitaj :] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 e ova nova sto je usla je bila u onom izboru za "mis kosave" ako se secate ? tada nije imala silikone naravno :D i bila je 1ili2 pratilja tako nesto :D http://www.velikibrat.co.yu/veliko_oko/ Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 vazi sto cu da se registrujem ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 pa ne moras da se registujes da bi gledao live stream kili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 e nikola jesi kreten nisi trebao da mu kazes :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ko jos cita lol ovi komentari si na nivou zooloskog vrta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 pre neko vece : "KAJA NEMA POJMA DA PEVA AL JE ZATO DOBRA RIBA...ERO NAJBOLJI SI OVI STO KAZU DA SI SELJAK I GLUP SU SABANI!! AJS NEGRUTIN NAPOLJE" ne lazem Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 da bre,bolesni su skroz....kakvih sve komentara ima,strasno! ali najveci idioti su mi oni sto izjavljuju ljubav preko poruka, npr:" MICKO MOJ VOLI TE TVOJA SLADJA" koga realno boli kurac za micka i sladju...jako me nerviraju takve poruke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 btw kakav im je ovo zadatak? Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ma kakva crna seljanka. nisi ti video selo vudu prijatelju :] sladja je skroz kul kao osoba. puna zhivota i pozitivne energije. jbga, slusha narodnjake, niko nije savrshen. Ahahahahahahaahahaha :] brate rami ... idi kresni neshto ... krv nije voda, dupe nije mozak. danas sam raspolozen pa cu citati sve tvoje postove:)) matori, da je to videlo 3 miliona ljudi akademija bi uvek bila puna do bola, ovako sam ako neko svrati totalno razbijen, kao mi enkada davno:) a ovako shta je on sve radio i ona izdrkavanja sa kojotom, to bash nije da su svi upoznati. Da ali ni posle ovoga akademija nece biti puna :] Nego su ljudi u fazonu omg pa on ume i da otpeva !!!11 ... tj da budem direktan ljudi imaju prevelike predrasude ... vikler je bio na muzickoj akademiji ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 ma kakva crna seljanka. nisi ti video selo vudu prijatelju :] sladja je skroz kul kao osoba. puna zhivota i pozitivne energije. jbga, slusha narodnjake, niko nije savrshen. Buahaahah Dal je to pozitivna energija il zelja da se bude u centru paznje dragi moj Stiv™. Isuvise se uklapa u profil :) Ma ko jos u ranu zoru uvija i nabada cim cuje pesmu. ™ - stiv, decko od one iz pejzazi u magli :)) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts