Lucky Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Ja sam bio malesni kad su se prvi put twin piks prikazivali pa mi je sve i dalje totalno nejasno i nedovrseno. A sad mi je nezgodno da gledam, nemam TV u podrumu gde radim :o) Keva je pratila twin piks i onda ja kao sa njom, dok sam bio klinac, i ne da nista nisam razumeo nego nista nisam razumeo :) Ali znam da je ona bas bas gotivila seriju, cak je bilo i prepricavanja kao sada za ove spanske :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 ko je ubio loru palmer?? jedna ortakinja otkida na seriju i zanima je da li se ikada to saznaje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Ja mislim da je scenarista get ya out of heya only lost!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 (edited) ko je ubio loru palmer?? jedna ortakinja otkida na seriju i zanima je da li se ikada to saznaje? Saznaje se, mislim negde u 16,17 epizodi. [spojler] Ubica je otac. [/spojler] Edited April 28, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 also spoiler davno beshe ali mislim da je negde tek posle 20te... zapravo ubica je duh po imenu Bob, mada istina, u trenutku ubijanja nalazi se u telu Lilanda Palmera end Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 ko je ubio loru palmer?? jedna ortakinja otkida na seriju i zanima je da li se ikada to saznaje? ko je lora palmer? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Salis se, zar ne? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 zapravo ne:( Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Lik u Twin Peaksu oko koga se vrti kompletna serija/misterija. Sama serija pocinje tako sto nadju njen les umotan u najlonsku foliju, na plazi. @Kole Ipak sam bio malko blizi sto se tice epizode ubistva www.twinpeaks.org : Who killed Laura Palmer? As revealed in episode 16, Laura was killed by her father, Leland Palmer, under the influence of BOB. ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 aaaaa, ja se izvinjavam. posto je diskusija bila u drugom topicu, nisam znao da se odnosi na tp. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Kako je dobar ovaj Lucky, otvorio deci topic Nego, jel gleda neko TP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2007 Author Report Share Posted April 29, 2007 Mislim da to nema veze sa mnom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Ja sam poceo da gledam i odusevio se, ali pogledao sam samo prve 3 epizode jer su davali u 12 uvece (WTF RTS na lomacu). I sad kad sam vec procitao spojlere, zanima me jos da li se daje objasnjenje sto je BOB/Otac hteo da ubije Loru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Longli to je dejvid linc, znaci uzivaj u seriji (jedna od najboljih ikada ako ne i najbolja za mene) prati likove, radnju i opet, uzivaj. Ubio je Loru zato sto je zao.... I da umri RTS-u zbog idiotskog termina. i Umri sto nema reprize. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Moras da gledas , prica je vrh, evo uhvatio sam drugara da mi nadje pa da ogledam na eks. Malo sam citao i Wiki o seriji, koliko je Linc-a vukla inspiracija za neke stvari i koliko mu se puta desilo da nesto ubaci sasvim slucajno covek da pomisli da snjim nema igranja karata osim u cackalice. Kako je izabrao glumca za BOB-a, miku i ostalu drzinu car. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Ja imam sve epizode sa prevodom. 2 DVD. Ako nekome treba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Krenuo sam da skidam seriju. Pa cu baciti utiske kada pogledam. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Longli to je dejvid linc, znaci uzivaj u seriji (jedna od najboljih ikada ako ne i najbolja za mene) prati likove, radnju i opet, uzivaj. Ubio je Loru zato sto je zao.... I da umri RTS-u zbog idiotskog termina. i Umri sto nema reprize. Znam, keva nije htela da mi kaze ko ju je ubio, "moras da gledas, to je jedan od najboljih rezisera, bitna je prica i atmosfera a ne ko ju je ubio", ali jebiga, em sto sam propustio zbog termina, em sto sad videh.Ali vec sam se uposlio da nadjem na CD-u epizode, pa cu da gledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Što ti je kul keva, zna ko je Linč :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Loru je ubio okrutni svet i malogradjanstina :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 lora je u stvari zhrtva tranzicije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 (edited) Omg spamzoor Ngo Kole ko ti je bila najuberkul riba u twinpiksu :) ? Agent kuper ili big ed? Edited May 1, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 ccc, pa to ne znash 24/7 automaCki si gayzor! tachan odgovor je M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 omg geezer talk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 ccc, pa to ne znash 24/7 automaCki si gayzor! tachan odgovor je M Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts