Jump to content

Da li mrzite stopala

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

volim stopala.. dodirivanje stopalima sa devojkom ispod pokrivaca mi je iz nekog razloga veoma intimna stvar

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Pazi, nije lose, ali ima zamerki, bar iz ovog ugla.

A ti vladimire, ako imas udela u ovome, izvadicu bubreg.

Dakle, forma stopala je u redu, ove eye candy detalje koje si dodala.. pa, ok. Zamerka stoji cini mi se kockastom nktu na palcu i samom laku, boze sacuvaj. Ogradjujem se jer je slika iz polu profila, mada, ako postujes jos koju, elaboriracu.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

ne volim lak na noznim noktima

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Pazi, nije lose, ali ima zamerki, bar iz ovog ugla.

A ti vladimire, ako imas udela u ovome, izvadicu bubreg.

Dakle, forma stopala je u redu, ove eye candy detalje koje si dodala.. pa, ok. Zamerka stoji cini mi se kockastom nktu na palcu i samom laku, boze sacuvaj. Ogradjujem se jer je slika iz polu profila, mada, ako postujes jos koju, elaboriracu.

Neces verovati, ali nemam udela. Mada bi bilo jako zanimljivo gledati te kako vadis bubreg.. :)

Sto mora da ti postuje vise slika? Ako ti ne smeta nista sa one slike, sta zapravo moze da ti zasmeta?

facebook.com/speed.rs

@t0pic

Nemam nishta protiv lepog stopala ,

ali ne przhim se neshto na njih ,

mada ako devojka ima neko odvratno stopalo ,

sa zhuljevima i iskrivljenim prstima ,

mozhe da bude malo turn off....

Ajde sad da napravimo topic kakve sise volite ?

Mozda zenski deo foruma bude sledio svetli primer mlade Medolinke [;)]

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

juhuuu!

ovo postaje jedan od onih topica...kao da nije bio pre =o))

- da li je lepi dzhoni aka clNicky ovaj thread zapravo zapocheo da bi neko okachio sliku svog stopala pa se on primao i zadovoljavao svoje patoloshke potrebe? =o) mislim gledajte ga kako ima kriterijume za lepotu stopala i neiskusno trazhi josh koju sliku....freak! ;oP

- dovla reci mu da si kriv stvarno da vidimo kako ce da si izvadi bubreg + mozda zaradimo nesto prodajuci isti... =o)

- dovla reci mu da si kriv stvarno da vidimo kako ce da si izvadi bubreg + mozda zaradimo nesto prodajuci isti... =o)

Napolju se cuju kokoshke iz susednog dvorista i konji koji starim putem hitaju ka seoskom trgu. Soba je tamna i memljiva ... stari luster visi sa plafona i klati se na blagoj promaji ... Vladimir je vezan za krevet ... u slabo osvetljenom cosku Nikola se sprema za operativni zahvat. Više od petnaest minuta odabira idealni nož ... da li švajcarski polu-raspadnuti, da li mačetu iz Bugarske, da li nožić sa Zlatibora ... konačno je pronašao onaj pravi - jatagan sa buvljaka. "Uf, jebem ti, i za ovo sam dužan pare!", pomislio je, ali ga je to brzo prošlo ...

Vladimir - "Ne, šta to radiš Nikola, nemoj to činiti! Još nisam ugradio treći par zvučnika u automobil a subwoofer ima samo 200W snage! Planirao sam i nove 19" felne!!!", branio se Dovla...

Nikola - "Kasno je sada za to, ti seljaku! Vratiću ti za sve što si me do sada prozivao, a posebno za onu sliku stopala! ... Sada si gotov. Prodajom tvog bubrega za 50.000 evra konačno ću vratiti sve dugove!!! Sprem ... U! Na RTS-u daju Star Wars Episode III!"

(tri sata kasnije)

Nikola - "Gde sam ono stao ... ah da, bubreg, Vladimir. Glupi film, odvukao mi je pažnju, to mi se neće ponovo dogod ... U! Plava kola!"

(sat ipo kasnije)

Nikola - "Nazad na posao ... "

Vladimir - "Ne, nemoj, evo, daću ti moj sjajni lap top, ili mobilni telefon! Neću više nikada dovesti u pitanje vaše vođenje računa Interpromu! Neću!

Nikola - "HAHAHA! Sada je za to kas ... U! Smolvil"

(četrdeset minuta kasnije)

Nikola - "Sad si got ... U! Rambo dva!"

(sat ipo kasnije ... neko kuca na vrata)

Nikola - "Ko li je sad?

Ljupka gospođa - "Dragi mladiću, da li biste mogli da mi preparkirate automobil, ja sam stala i sad ne znam kako dalje?

Nikola - "Naravno, naravno, gde želite da ga parkirate?"

Ljupka gospođa - "Pa evo tu, vidite između ova dva automobila, pa da mogu lako da ga isparkiram"

Nikola - "Ah da, nema apsolutno nikakvih problema"

Ljupka gospođa - "Pa ... ali, šta to radiš, zašto si udario taj auto ispred? Pa ne, čekaj, nemoj gepe ... neee, pa šta uradi, pa ne, neće valjd ... pa ne niz liticu konju jedan!"

Nikola - "Ma ne brinite se ljupka gospođo, ionako je trošio previše, a u ne treba vama auto, malo da smršate!"

Ljupka gospođa - Ma šta ti meni ... * tašnuglav *

Nazad u kući ...

Nikola - "Uf, hoću li završiti ovo što imam ... ha, ladno Mistična reka?"

Dovla - "Neeee, izvadi mi bubreg odmah, odmah!!!!"

Nikola - "Dobro, ako već tako želiš!"

* Nikola kreće ka stolu, međutim, na putu do istog sapliće se o sopstvene kutije od hardvera koji mora da testira, pada na sopstveni nož i u najboljem fazonu Beni Hila sam sebi vadi buberg i ubacuje ga u teglu sa ledom *

Dovla - "To, živ sam, imam još vremena da stignem na basket u 5 a nakon toga uveče u osam na zvezde granda!!!"

Sto bih voleo da nisam ja jedan od glavnih aktera. Manje bih se smejao, ali bih mogao da upirem prstom. U ovom slucaju, pa recimo da bi u teoriji sve moglo da bude istina, osim samog kraja kada bih verovatno umro od probadanja i povrede unutrasnjih organa. Da malo skrenem sa sebe, poznajuci Onga koji je zamalo ostao bez bubrega, uklapa se u pricu 98%.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)