Jump to content

Najbolji sinematici u igrama...

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jebo mater ocekivao sam nesto uber mega za "numero uno", al' dobro nije los sinematik, naprotiv, samo daleko da je najbolji.

Kako se zove pesma iz sinematika btw ?

nije najbolji nego ih placa mikrosoft...jel sluchajno sto ima 3 halo animacije, sve sa 360? ;o)

pesma je mad world - gary jules, cover originala koji su pevali tears for fears i ima i REM cover...no ova pesma je postala megapopularna posle fima doni darko i od onda se ova verzija najvishe vrti...

al ne kapiram sta je dobro u warcraft sinematiku... nekako mi totalno generic

kom warcraft cinematiku ...

Wow original nije ni da prismrdi warcraft 3 i starcraftu ali wow tbc moze da se meri dok njega nema ovde .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Sve animacije iz Starcrafta, Warcrafta 3 i Diabla 2 su jednostavno vrh po tome kako su izrezirane i koliko se ishlo u detalje da bi se docharala atmosfera - ne samo modeli i animacija, kretanje kamere, nego i muzika i zvuci. Pogledajte samo animacije iz Warcrafta 3 - to je iz 2003, a josh uvek nema boljih u igrama...

А в чем сила, брат?

E to ... to si totalno rekao ... jednostavno se poistovetish sa tim likovima dozivis to kako treba ... prodje te jeza ... jer to su snazni karakteri koji se pojavljuju u tim filmovima , muzika obrada zvuci pokreti a i sami likovi i njihova proslost itd ... nene nenadjebivi su .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

elem evo obecanog upustanja u diskusiju

G!, jel ti mislish na wc3 ili wow? posto si rekao warcraft..

a Scione, ti si malo preterano nalozhen na (drenai) paladine kada ti je tbc bolji od original wow introa koji je (kad se izuzmu probrani delovi sc i d2) bolji od skoro svega sem 3 filma iz wc3/tft - najbolji ever wc3 film (kog isto nema na spisku jer je teaser zapravo) je slavni "dicitilatus fatis" film koji pochinje sa gavranom a zavrshava sa humanskom i orkovskom armijom koje jure jedna ka drugoj. muzika i kompozicija u tom filmu su chista energija i zato je to meni najbolji ikada wc3 film. drugi najbolji se slazhem da je sa artasom kad ubija Llanea, taj segment je genijalan zaista. treci, ma koliko gotivio hordashe i voleo death of hellscream film, je onaj kratki film kad Arhimond rushi Lordaeron - izrazi na arhimondovom licu i animacija peska u tom filmu su i dalje neverovatni...

Najvece razocharenje vezano za WC3 je naravno poslednja animacija u TFT kad ochekujesh megapayoff oni odluchjuju da stave in engine fajt izmedju artasa i illketa featuring killjaeden sa samo kratkim renderovanim filmicem nakon toga...

Takodje ovo za poredjenje filmova iz SC sa bilo chim to je isto smeh. ...sc je takvo kompletno igrachko iskustvo da poredjenje tih filmova sa bilo chim nije argumentovanje kako je to sa chim ga poredish "loshe" =o))

mada

ono sto je (meni) kod SC fascinanno je da sem slavnog tassadarovog filma svi ostali iz originala su inferiorni u odnosu na bilo koji film iz BW, u kom je uvodni film korak iza tasadara i zavrshni "au revoir" odmah iza njega

mada opet SC iako ima toliko genijalnih filmica nije D2 koji ga shije procentualno =o) jer u D2 su svi filmovi da ne verujesh sta gledash

eto tako =o)

WoW original film mi je nakako meh ... jedina pozitivna stvar u prvom jeste onaj ork , mage i warlock , dok u novom imash paladina , isto prejebanog orka , i josh jebenijeg locka . Meni je bolji . Mozda sam subjektivan .

Elem ... taj film sto ti govoris jeste intro za tutorijal tj ork kampanju ... " Heroes arise to chalange fate and lead there brotheren into battle and while mortal armies rush blindly toward there doom , the burning shadow come to consume us all , blablabla seek me out i onda pocinje kampanja tj tutorijal sa tralom : .

OK po meni ...

Film sa artasom kako ubija cala

Hellscrean + Thrall

Taj intro sto si spomenuo

Arthas zadnji film kada se penje na kulu ... JEBENO , pa pazi samo onaj kraj kada sedi na frozen throneu i kamera se odaljava od njega ... to je imba slika ... to sam zeleo da nekako uradim na celom zidu iznad kreveta dok nisam skapirao koliko bi to $ bilo ~_~ .

blablabla i da se nadovezem

opusteno manje isto ako ne i manje bi zgresili da su stavili svih 25 blizardovih filmica ?! :)

WoW original film mi je nakako meh ... jedina pozitivna stvar u prvom jeste onaj ork , mage i warlock , dok u novom imash paladina , isto prejebanog orka , i josh jebenijeg locka . Meni je bolji . Mozda sam subjektivan .

prvi pochinje sa facom dwarfa tako detaljom da je to nerealno, samo dwarf u snegu i posle mag vs infernal su kadrovi koji su jachi od orka sa ashkandijem koji tranzhira nage...iako funny i poly i murloci u tbc filmu ga zapravo chine prosechnijim...

Elem ... taj film sto ti govoris jeste intro za tutorijal tj ork kampanju ... " Heroes arise to chalange fate and lead there brotheren into battle and while mortal armies rush blindly toward there doom , the burning shadow come to consume us all , blablabla seek me out i onda pocinje kampanja tj tutorijal sa tralom : .

preview verzija nije imala nikakvu naraciju, samo muzika i zvuk, mnogo mocnije nego u samoj igri (ironichno zar ne ;o))

Arthas zadnji film kada se penje na kulu ... JEBENO , pa pazi samo onaj kraj kada sedi na frozen throneu i kamera se odaljava od njega ... to je imba slika ... to sam zeleo da nekako uradim na celom zidu iznad kreveta dok nisam skapirao koliko bi to $ bilo ~_~ .

ajd dobro to je tvoj utisak, ali to je jedna statichna slika od koje se kamera udaljava, ja sam zheleo full rendered fajt i nisam ga dobio, zato mi je kraj TFTa uvek bio najslabiji deo filmski gledano

Ako gledamo sa chisto tehnichke strane, Blizzard i Square/Enix su neprejebivi. Mada ih polako stizhu...

Sad gledam ovo vashe nabrajanje Blilzz sinematika i chudim se kako ne navedete #1.

Dakle, najbolji Blizzov filmitj je, bez konkurencije, otvaranje D2:LoD...

Baal je potpuni car u njemu.

Svaki detalj je savrshen. Skupljanje hrabrosti, prochishtjavanje grla, ironija u glasu, igranje nozhicama...

Uz to su tada digli tehnologiju sa SC/D2 filmitja na vrlo blizu onima iz WC3...

Medjutim, Silent Hill je i dalje ukupno najbolji. Zashto? Zato shto ima najbolju muziku i atmosferu. A pride ne tera gledaoca da zna bilo shta o likovima koji se u njemu pojavljuju da bi izazvao emociju, a Blizz i (posebno) Square prechesto igraju na tu 'buhuu ubishe aeris, jao tasadar se zhrtvovao' kartu...

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

ne Luka, najbolji Diablo sinmatik je "Baal vs Tyrael in the Tomb of Tal'Rasha", zatim kraj d2, onda intro, e tek onda uvod u LoD...think abbout it, pray upon it...illumination may still come. ;oP

SH jeste atmosferski opak, no eto meni nije 'legao' da kazhem =o)

ne Luka, najbolji Diablo sinmatik je "Baal vs Tyrael in the Tomb of Tal'Rasha", zatim kraj d2, onda intro, e tek onda uvod u LoD...think abbout it, pray upon it...illumination may still come. ;oP

SH jeste atmosferski opak, no eto meni nije 'legao' da kazhem =o)

Agree, rad kamere u tom sin. je boles' [:p]

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Ukusi se razlikuju mrzi me da raspravljam ... mede bash dwarf na pocetku wowa smara sa onom nosurdom ... bolje da su malo bolje pokazali taurena kako da melje kroz kopita i nabada guzu na rogice :)

Vidim da niko nije spomenuo. Ali po mojim saznanjima Blizzard ne radi sam filmcice, nego placa externe studije koji se bave samo time, i anravno sedi im na glavi dok sve ne bude savrseno. Npr cuo sam info da su filmovi samo za D2 osnovni (dakle ne expanzija kostali oko milion dolara).