Kole Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 novi update od pre 2-3 dana na official sajtu je "the story so far" pokriva pre-bw dogadjaje...i ima meni najubaviji SC filmitj na dnu strane <3 http://www.starcraft2.com/features/storysofar.xml Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Najnoviji A&Q je vezan za map editor,a jedina krajnje zanimljiva stvar koja se pominje,da ce heroji imati mogucnosti da se lvluju i da nose iteme! "after chatting it up with our devs, we found out the ability to allow heroes and units to gain experience is built into the Map Editor, though it will not likely be in single player or standard multiplayer. In addition, those units can also be toggled to have the ability to carry an inventory, which is also a characteristic needed in UMS maps such as DotA." Izgleda bash u startu reshili da se starcraft II izgubi u nekoj novoj gluposti poput DotA-e. http://www.battle.net/forums/thread.aspx?f...=1&#post228 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 To se znalo i pre =P Nije bilo shanse da to ne ubace u SC2 makar samo u editor. Uostalom treba nekako naterati sve igrace dote da kupe sc2! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Ne vidim sto je problem ako je uradjeno to za DOTU, ipak to samo otvara vrata za neke UMS mape, toga nece biti u multi/single playeru stoga to originalno nece biti deo starcrafta vec samo dodatak, mislim da je to dobra stvar i bas me zanima kako ce izgledati SC DoTA :D BTW daleko od toga da ce SC izgubiti smisao, bas naprotiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Izgleda bash u startu reshili da se starcraft II izgubi u nekoj novoj gluposti poput DotA-e. U zelji da ishejtujes dotu nisi bio ni svestan koju si glupost rekao. To je ono kao politicari: dok hejtuju jedni druge ne vide da to u stvari samo srozava njihov kredibilitet. But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Bole me shta za to,stoji sushtina da je DotA njesra :P Ali dosta off-a :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Cak i ja volim Dotu i ne mislim da je njesra :). GOGOGOGO starcraft dota league! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 ne dao bog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 ne dao bog. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 SC dota . NOUP. ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 ne dao bog. Haha vec te vidim vila kako pikas SC dotu hah :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 dobra je fora da nosi oklop od zergovskih leseva, al sto su morali da prave kosacha od njega ne shvatam, savrsen je bio onako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 Zato shto deca moraju da se naloze i onda odu kod mame i kukaju da im da 49.99$ da kupe novu uber igricu. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 mislish i igricu i figuricu • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
zljonza Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 http://www.starcraft2.com/features/terran/nomad.xml do sad sam i imo nade da se sc2 da bude dobar al ovo kad sam vido...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Videcemo, polako da sacekamo final product pa cemo videti sta ce ispasti, moguce je sasvim da se ovo modifikuje, izmeni, cak i izbaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 http://www.starcraft2.com/features/terran/nomad.xml do sad sam i imo nade da se sc2 da bude dobar al ovo kad sam vido...... Stvarno izgleda budjavo jako ... Terrani me podsecaju na kknd2 (krush kill 'n destroy) humane kako li su se vetj zvali tamo .... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 dobro novi sajns vesl koji moze da pravi kule.. big deal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 looooollll koja glupost shto se tice price. Mozda u gameplay-u bude imala neku primenu, vrlo moguce. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Porpilichno,ali porpilichno korisno izgleda ovaj nomad.Moraju vrlo pazljivo da balansiraju ove instant turete,jer mogu dosta zajebanim da se pokazu kod massovanja. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 komentar sa teamliquid.net And why does the Dark Templar pause for years like it's re-learning how to attack after every attack? "Okay, I swung my cheerleader blades... *amnesia* ... um, now what? Oh, RIGHT." -_-; We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Ovog Nomada kao da je Zastava pravila, god damn it! Izgleda da se glavni Blizzardov dizajner samoubio... Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 ahahah kolichina ass suckagea ulozhena u dizajn ovog nomada je legen-wait for it-dary! znachi stvar izlgeda ko kopile koje se dobije kad battlecruiser siluje scv...fugly...sto se tiche tureta - u opisu kazhe "Semi permanent" tj ili ce da imaju neki tajmer ili ce da ima limit tureta koje jedan nomad gradi tj kad pravi recimo 6ti u nizu da se prvi rushi... a dark templari, iako impresivni po kolichini rusvaja koji su napravili ipak malo previshe liche na mazhoretkinje...spore mazhoretkinje =o)) ovaj lik sa teamliquida ga je ubo u centar =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 u dizajn ovog nomada je legen-wait for it-dary! Jel mislis da ce ovo neko da skapira osim gledalaca pomenute serije? :) A Nomad mi je mnoooogo ruzhan, bash izgleda nekako bezveze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 a sto je ruzan? :) kad pogledam nije nista ruzniji od ostalih jedinica... super sto ima josh novih jedinica ne samo po nazivu nego po pitanju celog koncepta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts