Stator Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 dzanki 'o/ \o' Bio do faksa i kao profesor e pomerio sam konsultacije dodjite svi za 3 sata..... masam fasam :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Dzanki, ako ti treba pomoc i podrska u lemanju lekara, tu sam! I ja ih mrzim iz dna dushe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 džankiiiiiiiiiiiii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Na VMA su lekari uspeli mog matorog pre 3 meseca da inficiraju, a operacija je rutinska da rutinskija ne moze biti. vene na nogama. Ali ipak, uspeli su da ga inficiraju. A taj VMA je i dalje najbolji. ne dao vam bof neku losiju bolnicu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Jeo neku piletinu (belo meso) i ono seckano povrtje, pa se setih kruleta koji redovno hvali taj obrok kao najbolji :) Sad treba da svrne i nikola izmedju ostalog, pa idem po neki matori komp da ga pretvorimo u ruter/server :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 u u u el cete da stavite linux na njega ? :)) soba mi izgleda ko da je bomba pala u nju onako na podu imam 2 graficne 1 maticnu i 1 dvd citac na stoli jos 2 maticne ploce neki c2d cpu, 4 harda 3 tastature i jos 3 dvd rezaca na krevetu mi je skener i 1 napajanje i pored njega 2 kucista... ima jos neke memorije razbacane po sobi.. kuku lele kapiram da imam vise HW od prosecne one ulicne prodavnice :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Ja sam uspeo malo da primetim da ti ljudi uopste ne spavaju? :) Oni mucenici pre vec posle 01-02h su na kuntu, a ovi, kad god se probudim nocu pa mi ili ostao upaljen tv ili ga ja kao ukljucim vidim da imaju neke dubokoumne rasprave u 03h, 04h, 05h ... Da, to jeste. Ja onog Sashu nisam video da spava nijednom. Pre neko veche su svi legli tipa oko 2, i on je ostao sam k`o duh, seo u dnevnu sobu i pevao do 5 ujutru. @topic: Ustao oko 10 (doshao burazer i probudio me), posle doshao ortak, doneo neki sistem zvuchnika lepi, za ove dane kad sam sam. \o/ In the other news: Cordon Bleu je carska stvar, i mogu da jedem to uvek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 e, ono, eno vam ga VB topik tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 evo radim neku prezentaciju, bas me nesto smara gadno.......jos malo da izdrzim pa do grada...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 (edited) @Ivan TM Naravno da me ne mrzi. Teza je veoma prosta. Dobru knjigu moze da napise samo dobar pisac. Najgora knjiga od dobrog pisca ne moze da bude mnogo losija od najbolje. Hocu da kazem da u umetnosti ne postoje pojmovi verovatnoce i statistike. Uzmimo na primer Tomasa Mana. Svaki pisac, kao i covekov zivot uostalom, ima uspon i pad. Odnosno, postoje knjige pre vrhunca, zatim vrhunac, a onda knjige posle. Tomas Man je dobio Nobelovu nagradu, pre svega, za "Bundenbrokove" jedne od njegovih prvih knjiga, koju je napisao kada je imao 25 godina! Jasno je da ovo nije njegovo najbolje delo. Njegovo najbolje delo, bicu toliko skroman da to kazem, je "Charobni breg", knjiga koju je napisao kada je imao skoro 50 godina. Jedna od poslednjih knjiga je "Doktor Faustus", koja je svakako vanserijska. Ovaj primer je utoliko na mestu sto on prikazuje dobrog (mozda slaba rec) pisca koji je svakako imao losije i bolje knjige, ali nijedna knjiga nije bila losa niti slucajno dobra. Dakle, postavka je: dobar pisac - dobra knjiga. Knjige ne postoje same za sebe. Dajte mi tu knjigu koja je dobra, a da je pisac los. Sviđa mi se ova postavka, pogotovo što je i moje iskustvo bilo slično; knjige dobrih pisaca su u suštini dobre, postoje samo nijanse. A opet, problem koji ja imam s Nobelom je taj što motivi za davanje priznanja nisu uvek isključivo književni, ai tako je kako je. Bar mi se njihov način predlaganja kandidata dopada, smatram ga vrlo temeljnim, ili bolje reći, sveobuhvatnim. Statore, brate, nauči da koristiš tačke i zareze. :) Umrem dok shvatim da li je to jedna rečenica, da li citiraš nekoga ili samo kenjaš. ;) Edited May 28, 2007 by Ivan_tm Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 (edited) Odem ja jutros u policiju posto sam dobio poziv : Hitno u pasosko odeljenje. Ja odem kad tamo inspektorka : Vas broj pasosa je koriscen u milionskoj proneveri u Evropi(Austriji) i Interpol je stavio zabranu(lol) na vas pasos i raspisao poternicu. Ja : hahaa ? ONa: Izvelte pismo od interpola ako neverujete I onda je krenulo davanje izjave 4 sata i ispitivanje gde mi je bio pasos u kojim sve zemljama si bio . Znaci nek mi puse k. i drzava i interpol smorise me Edited May 28, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 dzanki kiborg/terminator:)) o/ No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 u u u el cete da stavite linux na njega ? :)) ako se nameracimo na tako nesto, znacemo koga da pozovemo :)) Interpol je stavio veto na vas pasos ?! Stigao sam kuci BUKVALNO 25 sekundi pre nego sto je krenuo ovaj ogroman pljusak. Ne bih puno pokisao da je krenuo ranije, ali mi ne bi bilo sve jedno. Medjutim, da sam bio na 5 minuta do kuce, falilo bi mi samo da izvadim sapun i okupam se na sred ulice. Sad kao cekam da stane da bih mogao da izajdem napolje, moram do babe, pa posle verovatno do boleta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 pazi da ne "zaboraviš" pokoji odevni predmet kod nenada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Dobro de Lupio zabranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Meni si rekao 30 sekundi.....OMG @topic Ova kisa me smirila......glava prestala da boli i sad mi je milina!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 keva me mraci da cu da dobijem neku bolest od kompjutera.... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Odem ja jutros u policiju posto sam dobio poziv : Hitno u pasosko odeljenje. Ja odem kad tamo inspektorka : Vas broj pasosa je koriscen u milionskoj proneveri u Evropi(Austriji) i Interpol je stavio zabranu(lol) na vas pasos i raspisao poternicu. Ja : hahaa ? ONa: Izvelte pismo od interpola ako neverujete I onda je krenulo davanje izjave 4 sata i ispitivanje gde mi je bio pasos u kojim sve zemljama si bio . Znaci nek mi puse k. i drzava i interpol smorise me NAPAO IH WEASEL! ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 OMG kako li se se toga setio.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 zamalo da pokisnem kao mish al sam se izvukao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Bio na faxu danas (ZAREZ samo za lazu :*) raspravljao se sa profesorom jedno 2 sata i ispusio na kraju (TACKA, opet samo za Lazu :* ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Evo kako izgleda duga sa moje terase....ko se malo bolje zagleda, videce da su tu ustvari dve duge, samo sto je jedna jako bleda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 Bio na faxu danas (ZAREZ samo za lazu :*) raspravljao se sa profesorom jedno 2 sata i ispusio na kraju (TACKA, opet samo za Lazu :* ) Hvala*. :* *Mada, ti si u navedenim primerima samo imenovao navedene interpunkcijske znake, ali ih nisi upotrebio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 ...gledam oprostajnu utakmicu mihe... u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 sto je meni group: banned ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts