Green Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Zaspao sam konachno oko pola 1 nocas, i sad ustao. Naspavao sam se za prethodna 2 dana dovoljno. Medjutim, shto je bitnije od toga je, da su moji nocas otishli na more, tako da sam sam sledecih 10-ak dana. \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 knew it all allong! Ale is the nukelar dude!!!! a snuke? Jeo, pa sad odmaram, cekam da dodje Doca da mi donese neke diskove. Trebalo je da dodje do pola dva, ali se kao po obicaju situacija iskomplikovala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Koliko je sparnoooooooooooooooooooooo,umrecu... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 a snuke? up the snizz? oh noes! ruchao oblino (as if there's is any other kind) i verovatno sam se zeznuo uzevshi previshe belog lukca, sad mi se knjava...sto vu verovatno da uradim...na 1h, onda moram begam, imam sastanak sa sudbinom aka boletom =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ustao prerano da bih otishao na lido, i na istom se zadrzhao mozhda 2 sata dok me nagoveshtaji kishe nisu oterali. posle me mrzelo da se cimam do ade.. spava mi se. blago smorena nedelje :/ imam neke treshnje na terasi pa se radujem tome. a trebao bih za vikend da zapalim do vikendice opet, da poshisham travu i naberem vishanja/treshanja... a tako mi se ne ideeeeeeee :p em u nedelju hotju da odem na adu, em isti treba da se vidim i sa drugom i drugaricama iz gimnazije :[ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 a snuke? To bese ona zanimljiva SP epizoda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 bah, taman krenuo sa igranjem jbnog wowa, i pukne server. možda mi sudbina nešto govori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Ma jok. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 aaaaaaaaaaaaa, rimmmmm pakaoooooo ocu moju lepu zimuuuuuu znachi u gatjama sam sa ventilatorom u sobi, i josh uvek umirem.... znojim se ko prase uf, chim zavrshim sa projektom idem u gym lele ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 evo me na kursu, skidam kolina neki demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ne zhelim da se vracam u srbiju i tamo idem na fax :(( Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 sve je to ista igranka, princeza ili bitangaaaaa kogaa si prevarila nocas osim mene!!!! :D sad imam neverovatnu zhelju da se napijem ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 i ja shmigi, zato veceras idem u kafanu:)...elem, ekstra dan danas, dobio 10 iz psihijatrije, izblejao sa drustvom na adi, vratio se u sd i sad se spremam za proslavu 5 godina mature....party all the time \o/ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Ou jea.Primljen u jos jednu firmu, prijavljen na veci kes, new mobile compliments to Telenor, nasao stan za sebe i devojcicu slobodan od jula, uplatio letovanje, bez dinara sam sad do 1, LAsk prodao jedini 2+ I, cekam Concordiu i Longford za 3700 ako ne Wilbo pastete od ribe dan i noc.Kad dodjem kuci teram cimera sa PS2 stavljam Burnout Revenge i do zore, uz pauzu za SP jer sutra sam slobodan :) Kad izadjem na ulicu sjurice mi se meteorit u glavu kapiram .. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Bio do Ade, odigrao extra tekmu i sad odmaram... Ice-coffee, trešnje... Life is good... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Porasla mi brada previse, ali ne smem jos uvek da se brijem...lol :) Upravo pozdrao sladoled, tunajt neko zezanje u kraju bice fino... The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ne, nego si stavio fensi mala plava slova koja koristi najiritantnija osoba na domaćem netu. :) -jel ko mara..? -reci mi da nije mara.. -sledetji put me banuj ako je ona... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 zamisli nafurano-urbanu verziju mare, malo manje ružnu. obitava na chilloutu gde je premalo ljudi hejtuje, što dosta govori o tom forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 bila sam u kineskom restoranu i sada cekam posledice crnih pecuraka i lignji zajedno sa "prolecnom salatom". Inace,mnogo mi se dopalo sve to,jer posle mnogo vremena sam razmisljala bas o hrani dok sam je jela a ne o nekim drugim stvarima i nisam bila u fazonu da sto pre pojedem da bi se samo najela.E da, i alge uopste nisu toliko bljutave koliko sam mislila :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Ja sam se zaljubio. Moja nova devojka se zove Toyota Auris. Toliko za ovo javljanje! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 9 hiljada postova za 6 godina.... i'm proud of myself how little that is It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 lol brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Ajd nek neko predlozhi shta od kvalitetnijeg alkohola da kupimo za 2500 dinara drugu za rodjendan... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Danas bio extra dan konacno sam resio da pazarim fon posle duge potrage uspeo sam da pronadjem i tako...sve lepo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 9 hiljada postova za 6 godina.... i'm proud of myself how little that is hmm, pogledaj moj broj postova za skoro 7 godina :). that is little :). The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts