kuchk1c4 Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 omg kako je ovo sve fensi kulkul danas sam sveCki iskulirala, od sutra pocinjem da ucim.. I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 ima rura! hvala tiboru na objashnjenju za jabuke. :] gledam apgrejdovan forum sada, ima finih stvari. odo da pojedem pasulj!! pa onda da overim onih par epizoda south parka. e i da, bio sam na lidu danas. ne znam koji mi je, ali dobio sam malu crvenu flekicu u obliku jedn.stran. trougla negde ispod linije izmedju grudi, a malo iznad pleksusa :o Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 ovaj svetli skin naprosto tera čoveka da se uozbilji dok kuca i da ne troluje :) od sada diskusije samo na akademskom nivou :) in other news, danas sam dobio neke pare, kupio novu grafičku i rastočio se od heroja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 kojih heroja? da trolujem malo kad mi se mozhe :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Voja Brajovic ministar kulture......e jebem ti al su ljudi halapljivi......malo im para.....uzas.... ELEM......bas lep ovaj novi forum......samo da se covek navikne na nove mogucnosti! Inace sam danas popizdeo.....nisam uspeo da zavrsim naocare, pa moram sutra opet da idem :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 bash je emogej ovaj skin:) bejah u skoli i zestoko sam se skuvao i smorio:D gledam finale kupa i placem...ne znaju bre nista... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Dan smoren totalno, sad pikam Guitar hero i VT3 sa devojkom i tako smorcina teska.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 došao kući i vidim da su iz ko zna kog razloga poiskakala 3 osiguraša i sad odbijaju da uskoče. upalio sam komp uz pomoć 2 produžna i sad sedim u mraku :( http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 12 sati rada/faksa/vuchenja po gradu tokom kojih sam samo mislio kako da se sto pre dovucem kuci i istushiram hladnom vodom. Veceras ce biti gadna oluja. ali neka, sutra ne izlazim kuce. Odustao sam od kupovanja mobilnog pre leta. POkusacu da u dalasu kupim nekako iphone ako je moguce, ali ozbiljno razmisljam da pazarim jedan dobar bajs ili neki SLR fotoaparat. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 bash je emogej ovaj skin:) bejah u skoli i zestoko sam se skuvao i smorio:D gledam finale kupa i placem...ne znaju bre nista... samo kad ti znash 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 aj mi reci nesto o kupu na svakom topiku molim te:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Gledam ovaj noz i zelim da ubijem nekoga... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 u ovom periodu (pogotovo ako je pochelo pre negde 7 dana) ili korovi/trave ili topola...ako ti nije bolje nakon 3 dana gutanja klaritina onda, milo mi je, kortikosteroidi 4 you...also, vidim da postujesh u pola 5 ujutro - nivo polena koji uzrokuje alergije je najvishi od 2 do 5 ujutro = nema spavana sa otvorenim prozorom ja sinotj bio nesto umoran i zaspim pre 1...i naravno 6 sati kasnije budan ...sad to treba iskoristiti =o) Znam sve to, i tjale i keva su doktori, i non stop slusham isto to Mama me ubedjuje to za prozor, ali ja ne mogu bez otvorenog prozora, klima ne dobacuje do tu, pa je prevruce. Jedino da spavam u sobi sa klimom. Pijem Pressing vec 2-3 dana, i malo se danas smirilo, videcemo vecheras. Inache, sabio sam kolokvijum iz rachunovodstva danas, tako da je sa te strane ok. Posle bio na Adi, malo sedeli u Petici, malo se kupali, malo shetali. Topla voda, sija sunce. Leto u maju. Moram da uchim italijanski ovih dana, kolokvijum ide u sledeci chetvrtak, moram to lepo da uradim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Josh jedna pobeda i titula... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 policija po gradu traži ratka mladića Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Hocu da postanem mrmot umesto mrmota!!! Ops. pa ja vec jesam mrmot umesto mrmota... Otisho veliki mrmot na neka puteshestvija i ja sad kao izigravam njega. Vlast i moc chine chuda!!! Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Daj malo te vlasti i na ovu stranu :) Smaram se sa Adobe Creative Suit-om, treba da prevodim neka uputstva, a tako me mrziiiiiiiiiiiiiiiii........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 sedim kod kuce bolestan i broim rupe na plafonu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Gomila nekih jebenih problema, bas sam se ubedacio ... al' ne dam da me neka depresija sasece! :p "Never retreat, never surrender !" ... rece jedan sarmantan gospodin! :) Krenu u biznis, za sada se radi puno a rezultati ce (daj boze) biti tek posle leta, sto znaci celo letu radno ... 'bem mu misa riknucu mlad :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 omg ako imash na plafonu one rupichave panele od polistirena radi isto sto i molder - stavish olovku na rub stola i udarish po jednom njenom kraju sto lansira olovku ka plafonu, ako pogodish brzinu i jachinu onda se olovka zabije u rupu u polistirenskom panelu! zomg nerd! =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 kole budalo:)...btw, evo me na faksu malo, danas nisam ishao na vezbe, al zato vec 2 dana jurim profu da mi zakaze ispit...i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 my eyessss... vrlo cudno da gledam ovaj skin... ko da nije rur jbt... sutra skidam gips ako sve bude ok i eto me opet u fullu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 omg ako imash na plafonu one rupichave panele od polistirena radi isto sto i molder - stavish olovku na rub stola i udarish po jednom njenom kraju sto lansira olovku ka plafonu, ako pogodish brzinu i jachinu onda se olovka zabije u rupu u polistirenskom panelu! zomg nerd! =o)) eto ideje sta da nabavim ako mi bude bas mega dosdno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 koje su promene od prelaska na novu verziju ? i što pre vratite rur retro, oslepeću od ovog blještavila Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 idi na addreply udji na naciji profil My Assistant My Friends samo ce ti se kazati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts