Kole Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 zapravo ja zadrzhavam svoj polozhaj, a Zemlja se rotira pod mojim nogama, ali da, impresivno je ;o* Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 dakle nesto kao hrcak od 120 kila u onom prstenu? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 lol naravno da ne, kao sto hrchak ima vetju masu od tih plastichnih tochkova tako i ja imam vetju masu od Zemlje...chak i tezhim sferoidnom obliku! ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 ahahh umro sam od smeha za rotaciju to me podseti na foru iz femili gaja kad je piter debeo a brajan mu dokaze da ima sopstvenu gravitaciju edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 I to je to! Pobedili smo u izboru za pesmu Evrovizije! Spremite zastave za sledeću godinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 samo zastave?! :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Vozio sam danas bajs pola dana po Adi, napravio 3 kruga, bole me noge bash, al` ako, treba tako, zdravo je to. Gledao Evroviziju do malopre, svaka chast nashima. Idem da igram/gledam sad neshto, pa na spavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Jbte, ko nije bio u gradu - celava mu keva! Sutra je rur ekipa na svim vestima. Juhu!! :) Bravo Marija, koleginice sa faxa. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Ako ste se pitali koji je to spreda lep a pozadi ruzan auto koji je bio centar desavanja na trgu veceras, odgovor stizhe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 niste valjda jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 jos jedan od onih pijanih dana...srbija do tokija po dvanaersti put!1olololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 jle to vidim aleta i dovlu?:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Dovlu i Aleta? Ne, gde si njih video? Ne mislis valjda na onog sitnijeg levo i onog krupnijeg desno? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 jao pivo skontao sam da ne mogu da pricam normalno za devojkama koje su solo... sve su u fazonu da samo cekam da im uletim medj' noge (sto uglavnom i jeste slucaj, al ne always ffs). i video sam jednu malu koja je prelepa, al naravno ima decka lolol... umrecu :\ odo da spvam Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Sad se vratio iz nekog kluba na Petrovaradinu. Otisao sam tamo zbog riba ali...KURCINA...bilo je isuvise muskaraca... POLUDEO SAM!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 jle to vidim aleta i dovlu?:)) Ne ne ne, nismo mi bili kolovodje, ne, nikako.......ma 'ajte molim vas, gde bismo mi to radili? IJAO kako je bilo ludo! Glas vise nemam koliko sam pevao! A tek sto je osecaj kad "vodis" masu.....ih! U jednom trenutku sam mislio da ce razlupati kola, ali narod je bio sasvim OK. Zivela Srbija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 hehehe ale vodja shirokih narodnih masa i secret supporter gay lobija =o) extra fotka, ale koji se penje na kola u za-mnom-junaci pozi i dovla pored njega 1 metar u stilu "vid' kolko ljudi odakle li se stvorishe?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Cekaj dok vidis video snimak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 zomg gievf! jel lale snimO i video ili ce da bidne u nekom programu da domaCHim televizjama? =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 idem na piknik omg (o/\o) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Ustadoh jer sam se setio da imam da posaljem neki vazan mail. Ali dobro, ionako sam dovoljno spavao, gde cu vishe. Sad samo da skuvam neki chaj ili tako nesto, pa da se time pozabavim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Bolestan dan dva. Jebote kako lepo vreme a ja kuci u 4 zida, ali dobro ne zalimse bar neta ima :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 ufff ustao malopre, ne znam za sebe...cudo jedno kako mi nesto tesko pada mamurluk od piva u poslednje vreme...moracu da pocnem da pijem domacu rakiju:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 ufff ustao malopre, ne znam za sebe...cudo jedno kako mi nesto tesko pada mamurluk od piva u poslednje vreme...moracu da pocnem da pijem domacu rakiju:) Pa jbg shto ne pijesh kod iraca? Tamo netjesh sresti mamurluk. ;) ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Posle 3 nedelje,naspavao sam se ko chovek... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts