voodoo_ Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 plop! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 maJka me farbala.. o5 u plawo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 da, ti bash volish taj blond bitch fazon. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 sutra u skul... prva smena... smor... http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 -ne valjaju ove slave nikako!1 -apelujem na sebe, da prestanem, ponavljam da prestanem, da budem stoka... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 smarao se 2 dana bio na nekom kursu u finesi, raspadam se, sutra krecem na ilustrator, blejaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Još malo, pa se završava download Event Horizon-a i onda mogu "mirno" da spavam Ako je stvarno ko što mi Donjocrt ispriča, onda meni nema sna noćas Aj laku noć! ako mislish na film, a ja mislim da mislish, nece tu biti neke frke, mozda ne bi spavao da imash 12 godina ali sad po stare dane teshko. u svakom sluchaju dobar je:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 meni je 2001va uvek bila veci i strasniji spejs horor It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 bilo drustvance, malo cirkali, zezali se... bilo dojaja.. sad net do jutra najverovatnije, pa preko potreban san... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 -ne valjaju ove slave nikako!1 -apelujem na sebe, da prestanem, ponavljam da prestanem, da budem stoka... Brate imo sam combo tazbinska slava+ortakov rodjus :S fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Smorio se jako, a i sutra ce da smaraju i svaki dan tako...smaraci... JEBO VAS KURAC U DUPE!!! SMARACI!!! Kako mi idu na penis!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 omfg kako je puko grom iskocio sam iz stolice :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Nub. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 omfg kako je puko grom iskocio sam iz stolice :( zheno! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 pikao all nite diabla sa dzankijem... 2 sorca... yeehaw... sad je vreme za kunt Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 pikao all nite diabla sa dzankijem... 2 sorca... yeehaw... sad je vreme za kunt omg... davno se nisam ovako slatko igrao uberpwnage sad na kunt treba pre 2 da se ustaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Sto ja ne volim kad je ovako tmurno vreme, to mi je bas nekako bezveze. Jos kad pada ona onako sitna sitna kisica, uf sto je to grozno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) Smorio sam se, sad mi se ni ne izlaziiz kuće, al' moram. Kapirao sam da će nakon cele noći ki Edited May 7, 2007 by Ivan_tm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Sto ja ne volim kad je ovako tmurno vreme, to mi je bas nekako bezveze. Jos kad pada ona onako sitna sitna kisica, uf sto je to grozno. ne znam, meni kad imam milion obaveza i moram rano da ustanem (ko danas) je lepshe to nego da se kuvam ceo dan i znojim bezveze 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Ala je gruvalo nocas kod mene, mislim da gromobran na soliteru u mojoj blizini vise ne postoji! Cekam baju iz banke da sastancimo, pa onda svecani rucak povodom slave firme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 prolepšava se vreme, još će da bude i toplo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 bice toplo al popodne kao kisha opet:( No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 bash neko bzvz vreme sinotj.. do pola chetri nisam mogla da zaspim.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Sto ja ne volim kad je ovako tmurno vreme, to mi je bas nekako bezveze. Jos kad pada ona onako sitna sitna kisica, uf sto je to grozno. Eto :) A meni je to omiljeno vreme :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts