pilauda Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 bio do ortaka na stonom tenisu, dosao gajbi upalio komp i imam sta da vidim nece da mi dize grub loader za biranje osa smorim se i izbrisem linux.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 ne mogu da spavam opet, do kurca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 jao nasisao se kao zmaj piva ololol... i tako :p sad mi tu seka iz bg-a, pa da malo pricamo, nismo se vidali kao ljudi ihaj... kad je posaljem na spavanje, vratim se ja da serem po RUR-u, have no sphere Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 vidim na pinku opet ide cast away u to ime da se podsetimo malo;) http://www.youtube.com/watch?v=_cDgHDxZDhM No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 ijao,napio se opet kao debil lol...dada dobro je to laku noac ollllllo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Malo se napio, pa se otreznio. Sad jedem, pa cu da spavam. Anyway, mozhda i dobijem ADSL do leta... Mozhda... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 (edited) mora da je bilo sranje. da ,bilo je sranje kako si znao? Edited April 29, 2007 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 au sta ti reko za pljeku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 jos samo 16 dana... 16 dana... izgubio mob danas. lol. marko jebem ti mater glupu Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Ma idite bre ffs , vec mesec dana mi grade zgradu 5 metara od terase oce glava da mi pukne i danas kada mogu najzad da imam malo mira ne mogu da spawam ... jebem ti zivot . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 marko jebem ti mater glupu KOME TI MATER BRE?!?!?! ;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 hmm.. osecaj apsolutno protracenog dana, i sto je jos gore, veceri :\ vreme za spavanje, i guess Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 KOME TI MATER BRE?!?!?! ;) AAA LOL :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 a DSDSS - ima smisla donekle jer za razliku od simona cowela koji je poznat po tome sto je gej englez u americi, prokleti dieter je bar imao 5 hitova u zhivotu (koje je sam napravio) + se te pesme i danas vrte/obradjuju... Ali je zanimljivo sto su nasli cak i iste sudije kao u americi :) Ono, obicno se ide na varijantu da karakterno odgovaraju ovima iz usa, a ovi cak i liche :) Probao sam danas onaj jabuka i cimet Grand chaj, naravno da nije ni prineti "pravim" ali je zato sasvim ok ako ga uporedjujemo sa ovim drugim cajevima iz kesice. Sad moram malo da sredim ovde, bas je zapusteno, pa idem do grada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 idem na neki rostilj sa kolegama sa fakssa u surduk. Sve bi bilo lepo da polovina nisu vegetarijanci It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 sad me sestra probudi sunce joj...al dobro ne boli me glava niti sam mamuran nesto...tako je to kad covek kvalitetno pije, samo rakiju i pivo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 ne zoves, picko :) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 ko, stija ili igi, ma oboje sum male sisice © bole No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Svrnuo nesto na kratko do redakcije, i sad sam osudjen da slusam nekog lika sto misli da zna da peva :) Nemam nista protiv tih sto vezbaju svirke i to, sta vise pomaze mi kad raduckam, ali neka mu neko kazhe da nema pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 (edited) jebem ti Edited April 29, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 idem na neki rostilj sa kolegama sa fakssa u surduk. Sve bi bilo lepo da polovina nisu vegetarijanci pozdravi frenkija Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Kad se vraća? ;) Vudu, sad sam gledao, na RTSu kađu da su se momci udavili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r@ndom@n Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 e ovo može samo meni da se desi. radim maturski već neka dva sata (kuckam u word-u) i odjednom mi se restartuje komp. upali se najnormalnije i naravno sve je obrisano. krenem da petljam po onom rikaveri sranju i zabode mi se komp, pa mi se pojavi plavi ekran smrti. setim se da mi se možda otkačio kuler procesorski ponovo, krenem da ronim po kućištu i dred mi uleti u ventilator od proc-a i polomi mu dva perceta. JBT popizdeo sam! sad sam sve namestio (osim ventilatora koji i dalje nema dva perceta) i odustao od maturskog. bar za danas. AAAAAAAAAAAAA UBIĆU SE! http://www.randoman.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Kad se vraća? ;) Vudu, sad sam gledao, na RTSu kađu da su se momci udavili... pozdravio te filoloshki 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Da da dredovi ti unishtili svetlu buducnost... Bash se fino najeo roshtilja, nalio piva, a sad malo da se dremne. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts