Dušan_ Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Ponovo pocheo da malo uchim C... Valjda cu imati motivacije da izguram do kraja :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 #include <stdio.h> #include <string.h> char voodoo_[5]; void main(void) { scanf("%s",voodo_); if (voodoo_<>'kralj') { voodoo_ = 'kralj' } printf("voodoo_ %s",voodoo_); } Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Od danas sam motorizovan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 \o/ :] @topiK.. i dalje me drzhi bzvz raspolozhenje.. odoh da pravim palachinKe.. gladna sam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 danas.. izuzetno los dan... u svakom mogucem pogledu... a sad kao idem do grada na pivo, a smoricu se jos gore... a da crnjak bude jos veci, ovo je bio jedan od dana koje treba prespavati, a ja ko za kurac se probudio u 8, i nema sanse da spavam.. najlepse mi bilo kad sam spavao popodne, mada sam i onda sanjao neka sranja i gluposti... jebo mater, jos 2.5 sata do kraja dana... aj da prodju nekako... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Namontirao sam neku novu tastaturu, ali onu iz natural edicije, i sada kucam kao debil. Doduse, izgleda da sam uspeo lagano da se uhodam sa samim kucanjem, ali ono end, pgup, pgdn, enter i slicno necu savladati jos neko vreme :) Nabavio sam i dzojpede za Virtua Tennis, izmedju ostalog, pa moze da padne neki turnir. A sad idem da spavam jer ustajem relativno rano :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 mrtav sam...to je taj ubitacni petak sa ustajanjem u 6 ujutro...odoh na kunt, a sutra se spremam za cirku kod ortaka:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 allalala alallaal glofiish x500 iz majn buwahahah \o/ samo mali problem, nemma pojma kakoa da sredim jezik, poshto mi je sve na italijanskom a ocu da mi bude na engleskom kmeee ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 zvanicno prosao i taj 5ak.. ja krenuo na jedno pivo u grad, a zavrsio sa 3... bemti zivot :P sad me puko neki skenj... i tako.. aukurac sve... np: Iced Earth - Solitude "Iced Earth" Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 (edited) mnogo dobar ovaj elvis jebote... np: Elvis Presley - Bridge Over Troubled Water jebote... zaljubio sam se... it's been a while... btw, odo da spavam.. nema svrhe da vise serentam po netu ;] sutra... novi dan, ako bog da, krece dzihad \m/ Edited April 28, 2007 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 jbt puknem u finalu street turnira,pa onoliko nesrece nisam imao jos od onda kad mi dao udarac za blokadu na dvojku,i peder me spustio na keca... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 sta pricaju ova dvojica:)...btw, ustao relativno rano, sad do grada da zavrsim nesto pa popodne bleja...a veceras zurka kod ortaka\o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 jbt puknem u finalu street turnira,pa onoliko nesrece nisam imao jos od onda kad mi dao udarac za blokadu na dvojku,i peder me spustio na keca... E da, reče mi Plećka sinoć da ste pukli. Realno, trebalo je u finalu da igraju na Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 josh jedna subota, a ja na poslu... milina... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Prvo da cestitam aletu braletu na motorizaciji koju je sebi priustio. Drugo da kazem da sam danas rano ustao ali nema veze, sa ciljem je :) i trece, idem da pijem chaj i raduckam neke stvari lagane u ovo subotnje prepodne, a posle bi trebalo da opet imam neke mini-sastancice, i onda posle odmaram do cetvrtka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 ustao sam se,osecam se ko govno.Smrdi mi iz usta na guaranu.Muche me gasovi,treba da idem do grada... dota ili grad? dota... Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 ma jok, lazo, lagano spakuj senviče i čaj u termosu i zaputi se ka beogradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Statore da nisi juče prolazio kroz Ilije Garašanina oko pola 5 sa majicom u fazonu japanske zastave sa nekom ribom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 mozda posle odem na bajs... sinoc bilo superiska , neke sitne stvari me iznervirale ali koliko sam na iglama ovih dana nije ni cudo ... cigani na savani su hit hit hit ! :) 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 .. niska banja topla voda.... :))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Statore da nisi juče prolazio kroz Ilije Gara Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 ustao.. pijem kafu, pa palim kod bake da pokosim travu... posle izblej do uvece, ALI... za nekih sat i po treba da mi se konacno skine bloodlines, pa eto meni zanimacije hohohooh Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 Ako ne uspe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 jbte da li mi je bicikl u zhivotu..?! i da li cu znati danas da ga vozim, nisam dugo... inace, prazna gajba - krecu bahanalije! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 onu shizo kurvicu ? tough chance, ne igram sa toreadorima... vise sam u tremere fazonu... ili cekaj.. jel mislis onu na pocetku, ili onu u holivudu.... nju sam koliko se secam prosli put obrnuo Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts