dzontra.volta Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 kako je lepo trositi svoj zaradjen kes sad sam dosao kuci znaci bilo dobro znaci jesam gari a mozda je i nova majica u pitanju lol ali prelep jesam lol hhahaha :** Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 valjda ce ovaj dan biti bolji. cima me sestra da se prosetam s njom da kupi neki poklon za vecerasnji rodjendan. @dovlagsi mislim da na monitoru imam otisak necije patike :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 neke idole iz detinjstva kao i stvari koje pamtish od tada po najboljem zaista ne treba susretati kasnije kada odrastesh. Eto danas sam zavrshio sa skidanjem 85 epizoda roboteca (onaj prvi originalni serijal) i totalno se zapanjio kako je ono moglo da mi se kao detetu svidja. Kako sam skinuo tako sam i obrisao Zar prvi originalni serijal nema oko 35-40 epizoda? posle toga ide ono govno "Souther Cross" pa onda neki 3. i taj prvi serijal vlada. @topic. samo za boleta i njegove slatke arhitekte - razvalio sam zajeban ispit :* Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 ustao pre 10 mina, nema nikog gajbi milina, slusam mjuzu....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Jesu mi se odlepili posteri? :) naravno da jesu, najjace da ce da stoji nesto zalepljeno na tkanini :) osim ako nije ciodama pribodeno. Ustadoh malopre, prilicno neobicno za mene :) No dobro ... skuvao sam Pu Er Imperial, pustio neku laganu muziku, uspeo da povratim outlook podatke no o tome vise na onom topicu u softveru, i sad se spremam da malo odigram Far Crz Vengeance ... dosta zabavna igra :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 ustadoh nekako...treba otici kod majstora popodne...btw, sto je zanimljivo net mi nije pukao vec 2 dana, ne znam sta je ovima iz telekoma:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 @dovlagsi mislim da na monitoru imam otisak necije patike :) Nemoj da ti taj monitor bude neko trajno resenje... mislim da posle nekih pola sata rada krene da shishti iz nekog razloga. Cudi me i da mu je slika ok. ontopic: Ustao, treba da vidim sta cu i kako cu danas. Treba pisati i tekstove.. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Ustao rano, isao do pijace, malko prosetao, sad ne znam sta cu sa sobom.....sinoc bilo xtra, preslatko jedno stvorenje.....ne smem da se zaljubim......bar dok ne dobijem pozitivan feedback.......uhhhhhhhhhh........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Danas sinu godinu dana , a meni se chini kao da je proshlo 5 godina. U poslednje vreme imam toliko deshavanja u zivotu tako da iako vreme leti ispada da u stvari ide sporije neke idole iz detinjstva kao i stvari koje pamtish od tada po najboljem zaista ne treba susretati kasnije kada odrastesh. Eto danas sam zavrshio sa skidanjem 85 epizoda roboteca (onaj prvi originalni serijal) i totalno se zapanjio kako je ono moglo da mi se kao detetu svidja. Kako sam skinuo tako sam i obrisao Meni je Robotech josh uvek vrh - bash sam odgledao ceo serijal + ovo novo shto je izashlo posle i josh uvek mi je Robotech odlichan! I Transformersi takodje. Za Masters Of The Universe vec ne mogu ovo da kazem А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Uh Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 napio sam se sinoc ko dupe.. unosili su me u kucu k'o badnjak... ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Kako mrzim nedelju... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Blejim u Trebinju, lep grad zaista, pravo mediteransko vreme... Masa ribica, ali u sustini ljudi su idijoti, nwesto kao devedesete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 dojaja je nedelja samo nema sta da se radi nema nigde zurke veceras :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 najeo se lepo, posle oprao sudove sto je bio veoma zajeban psoao s obzirom da se u sudoperi svasta nakupilo...sad cu malo da izblejim, pa kod majstoa, a posle palim za bg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Bio sinoc u KSTu na 80im, a vecheras na klizanje... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 In other news, prvi put u životu sam probao windowsov automatski update, and it works! Svuko je 30 MB paketa posle SP2, dobro je, očekivao sam više... automatic updates odlično radi posao, držim ga uključenog. jedino smara što pored njega moraš da držiš još dva servisa koja bi inače isključio. Blejim u Trebinju, lep grad zaista, pravo mediteransko vreme... Masa ribica, ali u sustini ljudi su idijoti, nwesto kao devedesete... svojevremeno je trebinje važilo za najgori grad u jugovini. beše i ona čuvena rima i sve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 (edited) automatic updates odlično radi posao, dr Edited April 22, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 pa to malo ubija svrhu, ne? mislim, ako se sam setiš da treba uraditi update, lakše je ručno poskidati neko ići u services.msc :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Joj,sinoc Shpongle set & Hallucinogen live u SKC-u,vrh vrh \o/ oporavljam se ceo dan,spava mi se,nisam dovolno ucio. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 mene sve boli... bilo lepo,al moglo je i bolje:) strebam testove.treba da se polaze... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Joj,sinoc Shpongle set & Hallucinogen live u SKC-u,vrh vrh \o/ oporavljam se ceo dan,spava mi se,nisam dovolno ucio. True, vrh je bilo, posebno SP live, ja otishao oko pola 5, nisam vishe mogao, mrtav sam umoran bio. Bio danas na fudbalu, i sad sam opet mrtav. Plus sam izgleda istegao butni mishic, boli me prilichno. Bice spavanje od 12h nocas u najavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Vratio se sa rodjendana buraza , jeo sam ko popisna komisija pa mi je malo (vishe) muka... sad malo odmora pa uchenje Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 -kad ima manje da se radi, mnogo mi je lepo.. -idem opet napolje... -inace prosli u cetvrfinale, posto smo pobedili gradjevinu.. -najjaci smo ^_^... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 smaram se nesto oko irca.......doneo mi buraz ubuntu pa se razmisljam da instaliram, i tako sutra krecem na kurs iz shopa........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts