Jump to content

Bezi brate...

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hm, mislim da bi preneli i da belac pomahnita usred glavne gradske ulice, krene da sece prste ljudima, i otvara im lobanje. jebe mi se za zutace, i treba da bude na TVu.

I ko je rekao da Srbi nisu nacionalisti , ma naravno da nisu ( pojedinci ) samo se tako cesljaju .

Znaci snimili su i prikazali taj noz na tv-u. U pitanju je jebena macheta od pola metra! Ne znam kako crazy chinaman nije nikog ubio sa onim sranjem???

Sto se batinjanja tiche, i ja sam procitao na sajtu Blica komentar nekog lika koji tvrdi da je chinamana prvo prebila neka ekipa, pa je tek kasnije ovaj uzeo noz i krenuo da secka. Mada nesto ne verujem u tu verziju, jer je kinez u policiji dao izjavu tipa: "Ne mogu da objasnim zasto sam to uradio, ali sam imao jak pritisak u glavi i osecaj da ljudi oko mene hoce da me ubiju". Drugim recima, tipicno sizofrenican odgovor.

u vasem gradu ako se ne varam dnevno gine 10-20 ljudi,

znam da su te svi drugi quoteovali, ali moram i ja ... pa ja nisam siguran da je ginulo 10 do 20 ljudi cak ni u dobra procvata kriminala i obracuna bandi, znas ti bre koliko je to ljudi dnevno?

mohi, kucko jedna analna, [:)], opet podlo generalizujesh. Kako mozesh da tvrdish da imamo toliko losh stav prema kinezima, kada u ovom gradu nismo generalno klali i zlostavljali ni one koji su nam bili mrskiji poput hrvata za sve vreme rata?

Zasto si tako siguran da nisu? Ne znam hrvate koji su u tom periodu ziveli u srbiji da bih kenjao o tome ali znajuci ovaj narod i gledajuci sta je sve radio mogu sigurno da kazhem da je bilo velike netrepeljivosti ako ne i ugnjetavanja hrvata kao sto je bilo i sa crnogorcima, a klanja ... pa jebiga i ti preterujes sad. Ako u blokovima imas 80% sanse da dobijes batine samo zato sto prolazis tuda ne vidim gde je problem u prebijanju kineza iz nekih razloga kao sto su ovi navedeni na forumu tipa ubijanje male privrede, otimanje leba iz nasih usta i sl.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR