weasel Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 iz nekih mojih lokalnih izvora :) Omg slagali te kinezi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 @dvnitycker brate uopste nisi upravu nemoj sada da branis kineze Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Stratore siris dezinformacije i jeste bio noz za giros! OMG! Ako lazu oni mene lazem i ja vas ili vam dont shut di mesindzer!!!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 samo jednu stvar da kazem posto vidim da je tred 5 strana kakve-jebene-veze-ima sto je KINEZ to uradio? Mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 hm, mislim da bi preneli i da belac pomahnita usred glavne gradske ulice, krene da sece prste ljudima, i otvara im lobanje. jebe mi se za zutace, i treba da bude na TVu. I ko je rekao da Srbi nisu nacionalisti , ma naravno da nisu ( pojedinci ) samo se tako cesljaju . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Odlično bre, sve je odlično. I posle neko kenja nama blokemonima kako ne mrdamo nikuda iz bloka! hA! ja jo Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 Znaci snimili su i prikazali taj noz na tv-u. U pitanju je jebena macheta od pola metra! Ne znam kako crazy chinaman nije nikog ubio sa onim sranjem??? Sto se batinjanja tiche, i ja sam procitao na sajtu Blica komentar nekog lika koji tvrdi da je chinamana prvo prebila neka ekipa, pa je tek kasnije ovaj uzeo noz i krenuo da secka. Mada nesto ne verujem u tu verziju, jer je kinez u policiji dao izjavu tipa: "Ne mogu da objasnim zasto sam to uradio, ali sam imao jak pritisak u glavi i osecaj da ljudi oko mene hoce da me ubiju". Drugim recima, tipicno sizofrenican odgovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 kinez je nosio wakizashi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Eh, migshe nikad nema kad ti treba, koji bi to fajt bio, fast food wakizashi vs komunistichki srp Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 u vasem gradu ako se ne varam dnevno gine 10-20 ljudi dođe svakog dana mnogo više vojvođana da pita di su im novci, al ne uspemo sve da ih pohvatamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 kakve pare? odakle nama para? kad se pomene nemanje para ovaj kralj mi padne na pamet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 dođe svakog dana mnogo vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 (edited) Nije kineza prebila nikakva grupa ljudi, rekla mi je keva da mu se u pogledu videlo da je odlepio i da nije bio sav svoj pre nego shto je zgrabio noz i poceo da trchi. Bio je noz za giros. Edited March 27, 2007 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 ma shta ti znash. kurir je rekao da je macheta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 pa mačeta za giros, lol newb. mmm giros. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 gogo priznaj .. ovo je sve medijska kampanja da promovises giros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Nacionalizam nema veze sa nasiljem, on je pozitivan. Ne znam zašto ljudi povezuju te pojmove. Problem je ksenofobija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 ma shta ti znash. kurir je rekao da je macheta shta kurir kaze to je sveto. Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Nije to Sveta nego Kali :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Ne placaju porez, nemaju papire, nemaju grobove. Koji ce nam kurac! Nek idu u USA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 u vasem gradu ako se ne varam dnevno gine 10-20 ljudi, znam da su te svi drugi quoteovali, ali moram i ja ... pa ja nisam siguran da je ginulo 10 do 20 ljudi cak ni u dobra procvata kriminala i obracuna bandi, znas ti bre koliko je to ljudi dnevno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Ne placaju porez, nemaju papire, nemaju grobove. Koji ce nam kurac! Nek idu u USA ili u Japan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 ma gine 0,nešto dnevno, šta vam je.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 znam da su te svi drugi quoteovali, ali moram i ja ... pa ja nisam siguran da je ginulo 10 do 20 ljudi cak ni u dobra procvata kriminala i obracuna bandi, znas ti bre koliko je to ljudi dnevno?Pa 10-20 Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 mohi, kucko jedna analna, , opet podlo generalizujesh. Kako mozesh da tvrdish da imamo toliko losh stav prema kinezima, kada u ovom gradu nismo generalno klali i zlostavljali ni one koji su nam bili mrskiji poput hrvata za sve vreme rata? Zasto si tako siguran da nisu? Ne znam hrvate koji su u tom periodu ziveli u srbiji da bih kenjao o tome ali znajuci ovaj narod i gledajuci sta je sve radio mogu sigurno da kazhem da je bilo velike netrepeljivosti ako ne i ugnjetavanja hrvata kao sto je bilo i sa crnogorcima, a klanja ... pa jebiga i ti preterujes sad. Ako u blokovima imas 80% sanse da dobijes batine samo zato sto prolazis tuda ne vidim gde je problem u prebijanju kineza iz nekih razloga kao sto su ovi navedeni na forumu tipa ubijanje male privrede, otimanje leba iz nasih usta i sl. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts