Jump to content

Bezi brate...

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cujem da pominjete da ste mogli da budete na pogresnom mestu u pogresno vreme, ona zena shto je davala intervju je moja keva. Bila je bash kod girosa kada joj je prishao kinez i gledao nemo. Pitala ga je "Izvolite?" dok je radnica tu neshto cackala oko girosa. Kinez je zgrabio noz i krenuo prema mihajlovoj keva je istrcala napolje za njim i vikala muriju. . Evo bash sam pogledao u telefonu i video da me je zvala oko 10 do 10, znaci desilo se nekih 25 minuta posle toga. Sva sreca keva je bila unutar lokala.

A najjache zove me danas burazer koji je trenutno u bosni i pita "shto meni niko nejavlja da se keva tuche sa nindzama po beogradu?" :)

Edited by Goga[TT]
bnlsignature.jpg

' date='Mar 26 2007, 19:43' post='962081']

Cujem da pominjete da ste mogli da budete na pogresnom mestu u pogresno vreme, ona zena shto je davala intervju je moja keva. Bila je bash kod girosa kada joj je prishao kinez i gledao nemo. Pitala ga je "Izvolite?" dok je radnica tu neshto cackala oko girosa. Kinez je zgrabio noz i krenuo prema mihajlovoj keva je istrcala napolje za njim i vikala muriju. . Evo bash sam pogledao u telefonu i video da me je zvala oko 10 do 10, znaci desilo se nekih 25 minuta posle toga. Sva sreca keva je bila unutar lokala.

A najjache zove me danas burazer koji je trenutno u bosni i pita "shto meni niko nejavlja da se keva tuche sa nindzama po beogradu?" :)

roflmao fucking gondar se zaleteo a retard nije imao mane za wind walk

Bilo je na Dnevniku 2 RTS-a, cisto da odgovorim na prvi post.

A sto se topica tice, nemam neki komentar. Voleo bih da saznam sta se desilo ako kinez progovori. Mislim, imam komentar oko toga da je bezveze sto se to desilo, nego citav taj set stvari, kako je on uopste upao u fast food, odakle mu ideja da ce tu naci takav nozh, kako se uopste dokopao nozha (obicno su preko pulta pa moras da skaces do njega), sto se ovi iz fast fooda nisu drali "e bre kretenu vrati noz" da bi upozorili eventualno te pesake, itd itd.

ne mogu da editujem iz meni ne poznatih razloga, prvi deo rechenice je bzv, ovako trea da bude:

heh, taj kinez ne da ga je najebao, a i realno kad bi sebe stavio u situaciju nekog od tih prolaznika, ulozio bi xyz para da taj kinez ostane bez svih svojih 20 prstiju, i glave :p

nose stangle a 1 cak nosi malu katanicu

[roflmao][roflmao][roflmao]

Shto se tice kineza, imam samo jedno pitanje. Gde su BILI svi oni panduri sa trga koji non-stop jebeno bleje tamo?

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Evo sta sam ja saznao iz nekih mojih lokalnih izvora :)

Prica ide sledece. Neki tipovi su se skupili i prvo odrali od batina tog kineza. Onda im je on pojma nemam kako pobego uzao nozekanju i krenuo da ih juri. Ostalo znate iz vesti. Ali su nekako nase vesti propustile ovaj prvi deo da spomenu.