Dz Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Oce li Lakiju ikad da se vidi faca na slikama? oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 pravo pitanje je "da li mediji mogu da izdrzhe sliku nasmejanog lakoja" posto chak i kad mu se vidi lice ono je smorena faca =o)) i rofl za freulein bukvalistu ofc =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 pravo pitanje je "da li mediji mogu da izdrzhe sliku nasmejanog lakoja" posto chak i kad mu se vidi lice ono je smorena faca =o)) so true :)) Oce li Lakiju ikad da se vidi faca na slikama? Pa zato sto se onda ljudi uplase, kao na primer na ovoj slici ispod: No ajde, da ne bude da je svaka tako opasna ;) evo specijalno za Dz i ostale jedna polu-artisticka ;) I onda nastavak avantura od juche ... Jos jedan motiv Praga: Sta je Ceska ako covek ne pije Cesko pivo i to jos sa poznatim drustvom. Onda je odlazak u Prag u potpunosti uspesan :) Jos motiva Praga: A sad jedan lep pogled sa hidoelektrane na reci Labi (Elbi): Pa onda glavni trg mesta Podebrady, koje je nekima poznatije nego onima drugima: Medjutim, na izlasku iz Ceske republike docekao nas je sneg, koji nas je umal zavejao, plus naleti vetra, sve u svemu, nije bilo lepo za voziti. Srecom pa smo imali ok auto a i nismo bili ni lagani: Jako smo zeleli da svratimo na koncert Eyesburna, posebno sto je blizu Becha ocigledno, ali nismo imali vremena: Motivi iz Becha: Motivi iz Becha II: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 boze, pa ti si bio na stanici ispred cebita i pozdravio se sa saletom... Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 au, ne znash lakija, sad si najebo... 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 ja se josh pitao ko su ovi padobranci, nisu dosli sa nama busem, ovaj mi rece neki ortaci sa faxa Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 jooo sto je ubava ova devojchica sto rukom prekriva osmeh i ima "chesku frizuru" tj "shishkice mi nemarno padaju preko jednog oka" Uveta baybe, you rock! =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 boze, pa ti si bio na stanici ispred cebita pa dobro, nekada me i tako zovu :) ja se josh pitao ko su ovi padobranci, nisu dosli sa nama busem, ovaj mi rece neki ortaci sa faxa pa tu smo odma' sleteli pa kao da vidimo sta se to dogadja kad svi ljudi tuda idu. A taj odgovor sa faksa nije neprecizan, jedino sto eto, nije pojasnio ko je u pitanju ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 gle' sto imaju fensi-shmensi tramvaje u bechu :O hehe najs pikchrz u svakom sluchaju, na prvi pogled odma se vidi koji je to standard =P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 na prvi pogled odma se vidi koji je to standard =P Vidi se ako imas neke cvike sa hologramima ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 jooo sto je ubava ova devojchica sto rukom prekriva osmeh i ima "chesku frizuru" tj "shishkice mi nemarno padaju preko jednog oka" Uveta baybe, you rock! =o)) OMG uplatimo mu wow, poceo je da se uspaljuje! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Eo malo od mene i moje lepse polovine SLiKa 1 SliKa 2 Slika 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Na ovoj drugoj slici izgledas kao Shekki u mladjim danima :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Na ovoj drugoj slici izgledas kao Shekki u mladjim danima :)) O jebote hahahah kako sam se sad pokido od smeha hahahhaha [roflmao] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Ti si to sarkastičan ili ass licker ? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Ma jok stvarno sam se odvalio od smeha neam pojma....^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 OMG uplatimo mu wow, poceo je da se uspaljuje! dobro sto nije primetio sindi kraford mladez...onda mu ne bi bile vazne ni rasne, ni polne razlike It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 to je igor zapravo ljubomoran na specijalnu konekciju koju posedujemo uveta i ja...i neki bugari... ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 to je igor zapravo ljubomoran na specijalnu konekciju koju posedujemo uveta i ja...i neki bugari... ;oP http://www.herpesdating.com/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 No ajde, da ne bude da je svaka tako opasna ;) evo specijalno za Dz i ostale jedna polu-artisticka ;) http://www.klanrur.rs/ulstuff/put2007/put2007_43.jpg 2.jpg sad možeš da otvoriš myspace nalog. nego, baš su šmensi ti novi bečki tramvaji, nisam ih pre video. bla dobra ti je riba, al nema potrebe za tim jezicima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Ne, on hoce da ispadne frajer kako se ljubi sa ribom!!11!! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Eo malo od mene i moje lepse polovine SLiKa 1 SliKa 2 Slika 3 KAWAIIIII oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 @ lizzard lepo devojche imas... najs kech ;] @ tema bice nekih fotki, samo da mi drugarica posalje... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 (edited) @ Ivan Ma ta slika mi je ionako bezveze neznam ni sto sam je kacio. @Voodoo_Man Ye ofc to je poenta @Dz Arigatou @Ch1zra ty Edited March 29, 2007 by Lizzard King!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Buraz i klinac. Jedina moja slika koju imam na kompu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts