Doa Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Legendarni američki hiphoper nastupiće u "Areni" Basta Rajms dolazi u Beograd Hiphoperi su definitivno "otkrili" Beograd - jedan od najpoznatijih američkih hip-hop muzičara i producenata, legendarni Basta Rajms će 17. aprila nastupiti u "Beogradskoj areni"! Trevor Smit Junior, kako glasi pravo ime Basta Rajmsa, rođen je 1972. godine u Bruklinu, a kasnije se preselio na Long Ajland gde se dru Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Opet ce u beogradu da osvanu plakati tipa KONACHNO U BEOGRADU, SAMO SMO OVO CHEKALI i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted March 17, 2007 Author Report Share Posted March 17, 2007 Bilo bi EXTRA kad bi jos Beogradski Sindikat bio podgrupa USA staru .... PEACE. Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Jeb'o bastu i fiftija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 (edited) Jeb'o bastu i fiftija Ja bi pre Kelis...nisam znao da imash takve sklonosti :) /morao sam :) Edited March 17, 2007 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 truo ti hejt, mozes ti to bolje mnogo. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Videh da ovde dolazi ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 Karte su u prodaji, moze se kupite na www.ticketline.co.yu i bilet servis . Karte su II deo tribina 1200 din I deo tribina 1800 din Parter 1500 din Sta mislite hoceli bit puno kao na G UNIT " 50 Cent "? Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 i oce li ovaj put trajati duze od pola sata;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 i kad ce Tupac da dodje? Znam da je ziv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) Au , iako je koncert zapravo Bastin, posto ce Marchelo da bude domacin... verovatno ce da pukne ceo njegov album , dodje Basta i odradi koncert ala 50... Realno , na 50-ija su isli i splavari & co. samo da bi bili vidjeni :O Basta nije popularan kao 50 tako da ce ovaj put nadam se biti vise ljudi koji zapravo i vole tu muziku... Edited April 10, 2007 by Malatrolapunakontrolora Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 uu na ovo bi voleo da odem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Basta boli ga patka sabija one crnkinje sa spotova :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 ^ najdebil post godine ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 realno Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Nisam neki preveliki fan baste, ali da ima u repertoaru dobrih stvari - ima. Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 ide se bre. al doci ce puno "repera" iz unutrasnjosti koji ne vole 50ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Na tv-u rekoshe da ce mu nastup trajati 55 minuta... ako se za to isplati dati 1800 din... neam pojma... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Čitam danas u novinama, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 ko ga ebe, raspala crna drtina... sad kad ne moze da izvuche ni jednu tezgu u USA sad se setio svih tih banana republika pa i srbije medju njima... ocu bre beastie boyse i jos ponekog crnju iz ol skula a ne ove moderne MTV fegete da mi pevaju na uvce "livin in da gengster paradaajzzz"... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 ko ga ebe, raspala crna drtina... sad kad ne moze da izvuche ni jednu tezgu u USA sad se setio svih tih banana republika pa i srbije medju njima... ocu bre beastie boyse i jos ponekog crnju iz ol skula a ne ove moderne MTV fegete da mi pevaju na uvce "livin in da gengster paradaajzzz"... cuti i plivaj, matora drtino - eno ih wu tang na exitu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 jaoo, treba da me je sramota !!! flejmujem po basti, a u stvari sve vreme mislim na COOLI-a! Sto se Baste tiche, on je MEGA-OMEGA, secam se onog prvog spota iz valjda 97me dok sam studirao... Fire It Up ili tako neshto, postapokaliptichna vizija navarenog repera sa sve onim crnim vajperom sa dve bele shtrafte uzduzh... A i ostali spotovi su mu bili do jaja, pogotovo kasnije kad je izbacio onu boleshtinu "Gimme Some More", koji vrh raspad od spota! @ Jose: Ma nesto ih i ne mirishem iskreno... ne kazem da su loshi al mi nikad nisu bili bliski sa tim svojim rep-shaolin fazonom... Ali zato BEASTIEEEE BOYYYYYYSSSSS, omg omg omg omg omg !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 ja bih sad mogao da napisem standardan doolievski post na ovu temu, ali me mrzi, a i mislim da ne bi baza/server/internet to podneo... sve u svemu, za mene je ceo rep, hip hop kako god hocete, umro sredinom devedesetih kad su pola knorili, a pola je postalo gej, mislim stvarno, kad vidim snoopa pre deset-petnaest godina i sada, dodje mi da placem, ali bukvalno... isto mislim i za bastu, da je dosao pre deset godina klao bih za kartu i na kraju bih jos verovatno pobio petnaestoro ljudi za autogram/majicu/stagod, sad bih otisao eventualno sa bazukom... za vu i bistije rispekt svakako. nove izvodjace niti znam niti pratim, verovatno se vise razumem u grand produkciju nego u ovaj nazovi-rep, kako ih nije sramota bre, pa posrali su se na sve sto je to nekada predstavljalo i kakvu je poruku nosilo i na kojim temeljima se izgradilo! brate, pocinjem da pizdim, evo, prestajem, gotov post, ne mogu... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Slazem se sa dooliem, jebes ti sve ovo... good old school rulz :D Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Troo HipHop je umro onog dana kad su crnci poceli da pevaju o lamburdzinijima, bazenima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts