Lucky Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Obisao sam grad trazeci bele patike i nisam uspeo da ih nadjem, pa se vama obracam za pomoc ;) Svojevremeno sam video jedan model Kswiss belih, ali ih sada nigde ne mogu naci. Sta mi treba? - Bele patike, skroz bele, ili bas ako ne mozhe a ono sa minimumom drugih boja (u vidu nekog logoa itd) - Da samim tim sto su bele nisu zenske (sa nekim zlatnim ili presijavajucim efektima) - Da imaju malo vishi ris (tj. da malo vise vuku na one "skejterske" a ne na one puma "splavarske") - Brend mi nije toliko vazan, ali ako je Adidas necu se buniti ;) Hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 imas preko puta hotela moskve ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 adidas ima nekoliko prodavnica u samom centru. mislim da sam video skroz bele u adidasovoj radnji blizu zare (tj. blizu milenijuma) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Preko puta Platoa, pored PC4U, imaš radnju sa malo alternativnijim autfitom. Ima i pristojih modela obuće, ako potražiš :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 trazhi samo puminu roma kolekciju najjache bele patike ikada ;) zelena shtrafta samo dole, skoro neprimetna Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 imaš u ofisu taj converse i one mark ecko, njih ima par modela skoro potpuno belih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Najk i imas u Marsala Tita radnju zove se nesto Urban .... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Ima moj drug reebok skroz bele vishe vuku na te skejterske, kupio ih je u ns-u chini mi se da su negde oko 7 000 - 8 000. Proshunjaj malo tuda po bg-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 ^^ Al' si objasnio lokaciju, svaka ti chast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Moj ujak je moler, daj donesi mi koje god patike hoces i postace bele :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Imash u Balkanskoj prodavnicu na samom uglu , preko puta fast food-a i pakom prodavnice kompa (ako se ne varam), i imaju extra fine bele tike reebok , cena im je oko 5k. Kvalitetne su , nosam ih vec godinu dana i josh uvek su u ok stanju... Valjda se zovu "Oldtime" ili tako nesto , i imaju mali grb NY ili LA.... Proveri ih , moja preporuka za njih! Nesto ovako ali malo drugacije (prednji deo je malo drugacije uradjen , jbg nisam nashao sliku) Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Proshunjaj malo tuda po bg-u. Edited March 11, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 e da ove reebokice su skroz ok ako takve patike volis imas takve slicne Converse isto su ok Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) ja imam skoro identicne ovakve: http://www.trainerstation.com/catalog/imag...nis-classic.jpg samo sa nekim ruskim grbom i jos nema ovako izrazen znak,samo ima kao rupice koje oblikuju znak.bile su nesto "dzabe", tipa 6000 u decembru,krajem decembra u onoj prodavnici patika pored eskade u knezu.cini mi se da sam ih video pre 3 dana i da ih i dalje ima inace sam i ja jurio kswiss classic,ali jbg bese dosla zima pa su imali samo kswiss bakandze.htedoh reci da mi je kswiss bila inspiracija pri kupovini.zato mislim da ce ti se ove dopasti. ovake imas odma da kupis u delti: nije skroz belo,ali su ok: http://shop.kjsko.dk/images/hvid%20blaa%20nike.jpg Edited March 11, 2007 by Sx Mchn Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 ima nike neki beli model (classic), skroz bele, a znak je kao odshiven tj samo su rupice tamo gde je znak... nisu sportske vec kao ove ribok gore, extra se kad se malo zaprljaju :D imam jedan par nisu lose.... mozda sutra iskopam sliku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 adidas ima nekoliko prodavnica u samom centru. mislim da sam video skroz bele u adidasovoj radnji blizu zare (tj. blizu milenijuma) videh ih pre neki dan niska bela a3-ka, 8k din nisu loshe, mozda malo prefensi za lakijev ukus ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 realno ove ribok sto ste okacili sliku rade posao ali ja sam se zaljubio u noviji najk model skroz jebeno bele isto malo podignute ah kako su lepe i znak je beo EDIT: sad sam procitao da ih je vec G!!! spomenuo vrh patike ahahaa koji sam degen skroz su bele i znak im je beo :))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 sad provaljujem kome sam na ignore:) Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Imash u Knezu u onom SportLine-u (ili tako neshto, nisam siguran, pored Replaya tu negde), tamo gde valjaju Guru etc, Lacoste patike bele sa malo plavog skroz do djona i nazad, mnogo lepe, bash tako kako si opisao. Iste takve, samo sa narandzastim imash u radnji u Kralja Petra u kojoj prodaju Lacoste. Ja imam te sa narandzastim vec 7-8 meseci, jako su udobne i mnogo me dobro sluze. Kada sam ih ja kupovao bile su 9900, sada ne verujem da su preko 8000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 Hvala na pomoci drustvo. Videcu da sutra prepodne obidjem ove radnje koje ste napomenuli, pa javljam ako negde pronadjem ono sto mi odgovara. Naravno, neka vas ovo ne spreci da i tokom danasnjeg dana nabacujete ideje za kupovinu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 pa mislim da je najbolje da procunjaš po beogradu malo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 hahaha, ocekivao sam ovako nesto jos od prosle strane, i evo ga! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 hoces da kazes da nismo prosli test ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 sad provaljujem kome sam na ignore:) ako pucas na mene,nisi mi na ignore,ali nisu to te najke na koje sam ja mislio...slicne su,ali nisu iste,ove na koje ja mislim su jebozovnije :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 nisam,mislio sam na gja Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts