Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Koji naskakač, jebote

Ne razumem, gde je slika sa Milkom?

@ topic - Vec jedno 2 sata mi stoji ukljucen wizard za povezivanje Linksys-ovog wireless adsl-a i ceka "bolje vreme", jer nesto radim na netu i ne mogu da prekidam sada. A onda da to povezem sve i vidim dal' sam dovoljno sposoban da ga stavim u pogon, pa da mogu i na wc sholju sa laptopom :>

idem ja danas sa drugaricom u bg dramsko pozoriste. i ne znam na koju foru, verovatno zato sto tuda idemo svaki dan do skole - nas dve udjemo u 7a. Lepo smo presle most pa se tek onda setile da smo trbale da udjemo u 83 a ne u prvi koji nam stigne. prepesacimo mi do one tamo stanice iznad zeleznicke, naravno busa nema vec 20 min. a ja i ona zajedno u dzepu - 120din ! Nista od taxija. Jos 10min do predstave.

I prolazi onaj mini-bus.. A para tacno za 2 karte. Pa laki, znas kad bih se setila da udjem da nismo o tome pricali pre neki dan. [:D]

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

@ topic - Vec jedno 2 sata mi stoji ukljucen wizard za povezivanje Linksys-ovog wireless adsl-a i ceka "bolje vreme", jer nesto radim na netu i ne mogu da prekidam sada. A onda da to povezem sve i vidim dal' sam dovoljno sposoban da ga stavim u pogon, pa da mogu i na wc sholju sa laptopom :>

Javi mi kakva je stvarcica, ocu to i ja.

I prolazi onaj mini-bus.. A para tacno za 2 karte. Pa laki, znas kad bih se setila da udjem da nismo o tome pricali pre neki dan. [:D]

Ne voli laki mladje, dzaba ti sav sweet talk.. :)

ontopic: Ocu li se ikada otarasiti materijala sa ovih prethodnih sajmova, bogtemazo...?

ne bi bilo lose spavati, ipak treba sutra oceniti trenutno stanje famoznog aletovog splava.. :)

facebook.com/speed.rs

hmm.. dobro jutro ???

niko nista nije pisao od sinoc ??

o_O

omg wallhax !!!

a da, normalni ljudi uzivaju i spavaju... samo meni dolaze vrscani u goste, pa ustajem kao nekrst...

speaking of, evo ih :]

aj odo...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

' date='Apr 6 2007, 02:58' post='967333']

Shta ima da ti javlja, probao sam ja to pre jedno 2 godine shetash se sa laptopom kroz kucu i pichish netom, nema zica nema sranja. Mada nikada to nisam neshto preterano koristio vishe su ortaci koji dodju.

Mozda zato sto nemas laptop? :roLajZ:

mmm, topli sendvici...

facebook.com/speed.rs

setio sam se malopre ovog posta. uvek ga vredi pročitati ponovo:

Evo kako to radi mega baja:

Dok sam zxiveo na Lionu pazario sam dole u nekoj prodavnici u Vojislava Ilica gde je radila ultra omega riba. I dok sam jednom sa ortakom 2 sata blejao po radnji smekajuci je, u radnju ulazi Zdravko Colic...skida cvisxe za sunce, prilazi rafu sa cxokoladama uzima 2 velike milke i zamoli ovu otkid ribu da mu zapakuje jednu...placa, uzima onu nezapakovanu i odlazi...riba ga zove "zaboravili ste cxokoladu" on se okrece sa recxima "ne ta je za tebe"...jbg jedan je Zdravko Colic...

Startovanje u gradu mi je skroz bez veze, ali sam jednom na maskenbalu prisxao ribi koja je bila maskirana u macxku i pitao je :"maco, da li predesx ili grebesx?"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...