Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

za doručak čivas i sladoled sa sisa

neko prosipa 1stapril sale, ili je imao srece nocas [;)]

bio do nekog lika, odneo mu krsh muzike, poqpio krsh muzike.. a nista od toga necu slusati nikada :P

al valja imati... nikad ne znas sta ce od toga sto tebi ne treba zatrebati nekom ko ima ono sto tebi treba.

^^ uberpwnage [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

blok 70. vizla mi komsha :)

inace, kruko, za bajs (kao i za roshke) je extra ovaj put kod mene sto vodi do ostruznice. pa svratite nekad, vi na bajsevima ;)

e mega, proslo leto sam isao svaki dan bajsem do ostruznice :) aj mozemo da iskombinujemo neki drajv ovih dana, lepo je vreme 8)

`Ocu i ja, `ocu i ja. Ja sam na roshkama!!

Elem, downloadujem k`o pushten s` lanca. I tako...

Sutra na fax malo vishe, moram da vidim shta se deshava tamo. Kolokvijumi idu, ne svidja mi se to.

pukao me neki talas skenja...

gledam nesto unazad, i kontam kako su svi kojima sam ucinio uslugu ikada, ili maximalno iskulirali, ili mi prvom prilikom zavukli patku do zeluca...

natera coveka da se zapita, ima li ista u cinjenju usluga drugima ??

ili da mozda pocnem da budem skotina, pa da naplacujem unapred...

idu crni dani...

I mean you harm.

nije prvoaprilska sala, ovog leta izgleda idem na jedno tri nedelje barem u Dalas. Ako naravno dobijem vizu. gledao sam nesto danas kako bi bilo najbolje - al italijom 540 evra proshle godine povratna karta. I josh idem mozda u zenskom drustvu...Bice ovo mega leto/

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

blok 70. vizla mi komsha :)

inace, kruko, za bajs (kao i za roshke) je extra ovaj put kod mene sto vodi do ostruznice. pa svratite nekad, vi na bajsevima ;)

U je pa ti si onda na 3 zgrade od mene :)

Igram malo novi C&C u kojoj se pojavljuju cak 2 sajlonke iz BSG-a omg slucajnost.. ne bi reko :)

@Igz

Moj ti je predlog da ne putujes Al Italijom. Jesu najjeftini, ali ne bez razloga. Isao sam sa njima u Ameriku i totalno sam popizdeo sa uslugom koju pruzaju. Mislim da ova ceska kompanija kojoj nikako ne mogu da zapamtim ime ima karte u istom cenovnom rangu, a kaze Laki da su dobri. Kad ides?

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Jebote!

Gledam na metropolisu neki "dark night" sa tonama metalaca koji pevaju o zmajevima, sokolovima, gavranovima, princezama i vilenjacima.

Pravi WOW-metal. :)

Sjajno moram priznati, mnogo mi se svidja, plus sto sam se ukocio od nekog veselog smeha.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

sreo neku ribu na krsti sa kojom pricam vec par godina.. kako superkul lik...

osim toga, sutra izjutra kod sudije za prekrsaje.. presao bajkom na crveno...

koliko li ce mi odrezati usta ih bolela...

I mean you harm.

brate, koliko sam ja u zrenjaninu prelazio na crveno bajkom, čudo da me nisu nijednom uhvatili. mada, startovali su me kad sam vozio putem bez ruku, pogledali LK i pitali me da li sam došao biciklom iz beograda.

ivan 1 zheezra 0

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ch1zra = ivan nub [:D]

osim toga, ivan_ nema dugu kosu, martine i rokericu hohohoo...

sad ustao, i eto, kafa/net, cekam 8h, pa da krenem lagano da vidim koliko ce da mi secnu...

nocas imao dopisku sa sad zvanicno bivsom sms-ovima... ahahha.. kako sam uberstoka ispao... [^]

I mean you harm.

' date='Apr 2 2007, 05:54' post='965400']

igz lufthansa leti za oko soma povratna karta, ne znam tacno koliko su ostale kompanije. Gledaj da letis Air France-om ili lufhanzom, mada je meni AF bolji.

Pali u Las Vegas ako mozes na par dana

realno - ne.

dakle igi ako budes putovao id Lufthansom. leteo sam i AFom, Britishom i preko italije... i da se ne raspisem ovde kad ionako niko nece citati ti biraj Nemce i uzivaj. veruj mi na rec.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...