Pesma-mrtve-dece Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 VAMOS NOLE. idemo ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 za doručak čivas i sladoled sa sisa neko prosipa 1stapril sale, ili je imao srece nocas bio do nekog lika, odneo mu krsh muzike, poqpio krsh muzike.. a nista od toga necu slusati nikada :P al valja imati... nikad ne znas sta ce od toga sto tebi ne treba zatrebati nekom ko ima ono sto tebi treba. ^^ uberpwnage Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Slusham window licker-a i modelujem neku kujnu u maxu. Kul filing :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 blok 70. vizla mi komsha :) inace, kruko, za bajs (kao i za roshke) je extra ovaj put kod mene sto vodi do ostruznice. pa svratite nekad, vi na bajsevima ;) e mega, proslo leto sam isao svaki dan bajsem do ostruznice :) aj mozemo da iskombinujemo neki drajv ovih dana, lepo je vreme 8) `Ocu i ja, `ocu i ja. Ja sam na roshkama!! Elem, downloadujem k`o pushten s` lanca. I tako... Sutra na fax malo vishe, moram da vidim shta se deshava tamo. Kolokvijumi idu, ne svidja mi se to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Javite se za akciju sa bajkovima, ja sad treba da pazarim nekog skota da skreshem spojlere :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 gle'am tenis sa drugarima i radujem se ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 pukao me neki talas skenja... gledam nesto unazad, i kontam kako su svi kojima sam ucinio uslugu ikada, ili maximalno iskulirali, ili mi prvom prilikom zavukli patku do zeluca... natera coveka da se zapita, ima li ista u cinjenju usluga drugima ?? ili da mozda pocnem da budem skotina, pa da naplacujem unapred... idu crni dani... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 natera coveka da se zapita, ima li ista u cinjenju usluga drugima ?? Ima, kad ti zavuku prvi put, mo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Gledao sam kako sabija djokovic,pod utiskom sam... ufff ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 nije prvoaprilska sala, ovog leta izgleda idem na jedno tri nedelje barem u Dalas. Ako naravno dobijem vizu. gledao sam nesto danas kako bi bilo najbolje - al italijom 540 evra proshle godine povratna karta. I josh idem mozda u zenskom drustvu...Bice ovo mega leto/ It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 blok 70. vizla mi komsha :) inace, kruko, za bajs (kao i za roshke) je extra ovaj put kod mene sto vodi do ostruznice. pa svratite nekad, vi na bajsevima ;) U je pa ti si onda na 3 zgrade od mene :) Igram malo novi C&C u kojoj se pojavljuju cak 2 sajlonke iz BSG-a omg slucajnost.. ne bi reko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) Dobio sam par ulazinca za Juliette and The Licks (12. aprila) :) E bas cu da idem, evo vec mi se dve ortakinje navukle, jos jedno mesto i to je to :) http://www.julietteandthelicks.com Jos samo da nabacim kartu za Tito and Tarantula krajem meseca, i uberyoyo! :) Edited April 1, 2007 by Coll sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Ko sto unkind rece, jos sam pod utiskom kako je Nole pokazao svima! Odlican mech...bas bilo dobro.....izblejo sa drugarima, boli me noga i donji deo ledja od Wii-a i tako.....odo' da pajkim :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 @Igz Moj ti je predlog da ne putujes Al Italijom. Jesu najjeftini, ali ne bez razloga. Isao sam sa njima u Ameriku i totalno sam popizdeo sa uslugom koju pruzaju. Mislim da ova ceska kompanija kojoj nikako ne mogu da zapamtim ime ima karte u istom cenovnom rangu, a kaze Laki da su dobri. Kad ides? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 ako dobijem vizu, skupim dovoljno para, ceo avgust It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Javite se za akciju sa bajkovima, ja sad treba da pazarim nekog skota da skreshem spojlere :)) Ako si mislio na Treba da kupim Da bi skinuo previse pricash u shiframa ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Stalja qpuje bajk vec godinu dana... (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Jebote! Gledam na metropolisu neki "dark night" sa tonama metalaca koji pevaju o zmajevima, sokolovima, gavranovima, princezama i vilenjacima. Pravi WOW-metal. :) Sjajno moram priznati, mnogo mi se svidja, plus sto sam se ukocio od nekog veselog smeha. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 sreo neku ribu na krsti sa kojom pricam vec par godina.. kako superkul lik... osim toga, sutra izjutra kod sudije za prekrsaje.. presao bajkom na crveno... koliko li ce mi odrezati usta ih bolela... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 brate, koliko sam ja u zrenjaninu prelazio na crveno bajkom, čudo da me nisu nijednom uhvatili. mada, startovali su me kad sam vozio putem bez ruku, pogledali LK i pitali me da li sam došao biciklom iz beograda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) @mlohi aj sad daj onaj od soma i po evra :) i nije toliko losha situacija sa spojlerima :p @tasa jbg brate, meni ne padaju sa neba likovi sa kradenim skotovima od 200e :) Edited April 2, 2007 by stalja_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ivan 1 zheezra 0 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 igz lufthansa leti za oko soma povratna karta, ne znam tacno koliko su ostale kompanije. Gledaj da letis Air France-om ili lufhanzom, mada je meni AF bolji. Pali u Las Vegas ako mozes na par dana Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ch1zra = ivan nub osim toga, ivan_ nema dugu kosu, martine i rokericu hohohoo... sad ustao, i eto, kafa/net, cekam 8h, pa da krenem lagano da vidim koliko ce da mi secnu... nocas imao dopisku sa sad zvanicno bivsom sms-ovima... ahahha.. kako sam uberstoka ispao... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ' date='Apr 2 2007, 05:54' post='965400'] igz lufthansa leti za oko soma povratna karta, ne znam tacno koliko su ostale kompanije. Gledaj da letis Air France-om ili lufhanzom, mada je meni AF bolji. Pali u Las Vegas ako mozes na par dana realno - ne. dakle igi ako budes putovao id Lufthansom. leteo sam i AFom, Britishom i preko italije... i da se ne raspisem ovde kad ionako niko nece citati ti biraj Nemce i uzivaj. veruj mi na rec. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts