Malatrolapunakontrolora Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Bio na faxu , zamorio mozak kao i svaki dan , sad malo qntanja pa strebanje za sutrasnji kolokvijum \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) juce bilo prelepo vreme. danas predavanja + posao do 5. i onda bleya ispred lokalne prodavnice. :) Edited March 28, 2007 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 uci se uci se uci se uci se :((( arhitektura racunara teoriju cu jos i poloziti al kad dodjem da programiram u asembleru u dvostrukoj preciznosti fibonacijev niz i to jos da mu pravim frejm za njegov .o odo u kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Nastavljam sredjivanje novog kompa, a uspeo sam da posustanem na drajverima za adsl :) Moram da ih iskopam negde da ne bih morao da se cimam do sezama. Sto ce takodje reci da ako neko ima drajvere za connexant adsl modm kojeg daje sezam, slobodno mi iste prosledite ili recite odakle da ih skinem sa neta, hvala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 another day, another dead tooth \m/ sacu da zabodem uz dzedaje, pa posle kod drugarice na cirku.. polozila ispit, ostao joj jos samo jedan do diplomskog.. ijaooo ala cu da se ispresavijam hohohohooh [:D] [:D] Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Smoren sam do jaja... I dalje ne mogu da verujem... Juche se spontano skupilo pola generacije u shkoli. Totalni bedak, zlo i naopako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Piletina "Kod Milana". Nuff said Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Od 30 pesama koje sam mislio da su hitovi nahvatam 20 pesama koje prebijaju Sada uzhivam! Posle idem do devojke da gledam neki film i tako... :) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Smoren sam do jaja... I dalje ne mogu da verujem... Juche se spontano skupilo pola generacije u shkoli. Totalni bedak, zlo i naopako. upali msn, kad te isprozivam, odmah cesh da se odsmorish @topic: http://www.cnn.com/2007/WORLD/asiapcf/03/2...l.ap/index.html 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 ^gz hajli za 10k postova:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 thx, ushao sam u taj magichni klub, sad nas ima shestoro 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) Kako se Edited March 28, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Eo sedim pijem neko vino slusam Doorse i srecan sam opet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 nisam ishao u shkolu danas. uzeo college day :)) juche izduvali prvu tekmu, 3-1, al sam se ispromashivao ko konj ;)) bleja uz snickers i kolu sada.. kontam da odem da odgledam crtace, ima ih brdo u ovoj kuci, sve diznijevi. dvoumim se izmedju mach u kamenu ili lion king :)) downloadovao departed.. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Kako se Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Pazario lap top Sad sredjujem tu sve sta treba i mnogo sam srecan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 toshiba ko ludo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 neka je sa srecom ale. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 omg, pocine mi mile high, a htedoh nesto dubokoumno da napisem : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Osecam se ko govno pregazeno sleperom :/ Ali ne psihicki nego fizicki :/ Zaboravio danas da glasam za ortaka na nekom izboru na fax-u pa sada moram da smisljam neko uverljivo objasnjenej... Upoznao neku ribicu danas nit je nesto lepa nit zanimljiva, ali ono cenim da moze da se dodje do pussy-a sa malo truda pa se razmisljam sta mi je ciniti... saznao danas da verovatno mi nece proci ona kombinacija sa 2 net-a isto vreme pa se smorio :/ Danas je bio jedan od onih dana koji bi mi bolje proso da sam ujutro roknuo 2 pilule za spavanje i probudio se sutra ujutro :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Lol statore, za nit lepu nit zanimljivu ne treba trud. Inace, danas sam odgledao najgluplju epizodu slagalice ikad, featuring beavis and daria aka diarea. "Prvo mleko nakon porodjaja. Prvo mleko nakon porodjaja. Prvo mleko nakon porodjaja" uci se uci se uci se uci se :((( arhitektura racunara teoriju cu jos i poloziti al kad dodjem da programiram u asembleru u dvostrukoj preciznosti fibonacijev niz i to jos da mu pravim frejm za njegov .o odo u kurac ako znas da nacrtas algoritam (a trebalo bi) za fiboancijev niz, malo pusha i popa ne bi trebalo da pravi problem. Mislim da se dakica malo hvalise svojim skilzima :) Vidim ja ovde sveto troojstvo daki-vudu-tjebe :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 ono nije ni ruzna ni dosadna nego ono nit smrdi nit mirise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Jao ale sto ti je lep lap top ... jao jao ... Niko nema tako lep laptop! :) Inace, danas sam odgledao najgluplju epizodu slagalice ikad, featuring beavis and daria aka diarea. "Prvo mleko nakon porodjaja. Prvo mleko nakon porodjaja. Prvo mleko nakon porodjaja" Ahaha, ne da su bili glupi nego je to neverovatno. Sta ono najosnovnije nisu znali, u tim spojnicama, neka dva pojma koja mislim da zna i dete u drugom osnovne :) Ali dobro, na kraju ipak skrpise dosta poena, mada je ko zna zna bila neobicno laka. To milka mozda oceni kakvi su retardi u prve tri igre, pa im onda da laksa pitanja da bi pokupili cisto pokoji poen :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Kad ce ljudi vise shvatiti da je MSI buducnost laptopova bre!!? :) Nereseno sa Portuguese... glupi Stojkovic. Znaci, Kazahstan ispade bolji od Portugalije bogte! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Znaci, Kazahstan ispade bolji od Portugalije bogte! to je to zakljucivanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts