AlexG Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Poklonio matorcima komp, sredjivao gajbu i usisavao, sad lagano uzivam pa na spavanjac.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Pokusavam da nateram sebe da spavam ,maximalno mogu 6 sati dnevno da spavam i onda umirem ceo dan... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Gledam sad dextera na fox crime, svidja mi se serija, pashce dl :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 ceo dan se smarao oko neke muzike, sutra ortakinji rodjus treba da se vrti nesto........sad cu malo da opikam mafiju.......pa na kunt....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Gledam sad dextera na fox crime, svidja mi se serija, pashce dl :) režeš to meni a sebi već jednom te simpsonse! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Došlo devojče, biće ovo lepa noć Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Došlo devojče, biće ovo lepa noć ae srecno ti bilo Laku noc !!! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 samo rejv feat. kruko[:)] It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 ae ljudi dobre volje koji znaju,nadam se da cu ujutru kad se probudim imati resenje kako do Vozdovchevog stadiona? Znaci od vuka ili od karadjordjevog...solucije "uzmi taxi" ne dolaze u obzir,znaci neki prevoz i neki detaljniji opis sta treba da gledam bi bio pozeljan...unapred hvala :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 u susednoj sobi se vodi visokoumna rasprava o WOWu. prvi amer:"jel ti shvatas koliko je tesko odreci me nevidljivosti koju imam jos od 45tog levela?" drugi:"a zamisli ja kad sam tu kloaku pronasao kod ..... (neki grad ili nesto tako) jos kad sam poceo da igram" treci:"ma obojica ste noobovi" prvi:"nadji ribu" cetvrti buljavac:"jel ti razumes da je od 60-61lvla isto kao od 1-10. Tebi ce trebati ko zna koliko da me stignes" drugi:"ne razumes shta hocu da ti kazem. ja kad uzmem dobar artifakt..." znachi da sam ikada igrao igru bolje bih vam objasnio, ali morao sam ovo da napisem negde. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 OMG OMG !!!!!!1111111 danas izgleda postajem ujaaaaaaa wheeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 gratz :P Popih malo pre Guaranu u crnoj limenci,kao enegretski jacha ovono. Nisam znao da postoji to,tek jutros video dok sam pazario leba. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 samo rejv feat. kruko[:)] \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 drugi:"a zamisli ja kad sam tu kloaku pronasao kod ..... (neki grad ili nesto tako) jos kad sam poceo da igram" Bar si me ovim nasmejao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Prođoj pored doma sindikata i uvali Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Kloaka......to nisam cuo jos od osnovne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Danas kod druga na rodjendan \o/ Napicu se ko zver :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 jebote, ustadoh malopre...i to samo sto su me silom probudili...sinoc ishao sa nekom ekipom sa faksa u skadarliju...zakupili celu kafanu za vece, ziva svirka i tako...naravno napio sam se kao bulja opet:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 @Grujo Sednes na 26, prekoputa ETF-a/Gradjevinskog/Arhitekture i sidjes kod centralnog groblja, koje je odmah prekoputa stadiona, ako je to taj stadion. Jel su Invalidi navijaci? Ako jesu, to je taj. Ne brini nista, kada predjes most preko autoputa, onda je to recimo 3 stanica. Mozes da sidjes i na onoj gde je mesara Papak (nalazi se sa leve strane). Onda prolazis pored stadiona koji je sa desne, a groblje je posle sa leve. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 odem ja jutros na cnn.com, da proverim sta se zbiva u ovom svetu i zateknem jednu ovakvu vest http://www.cnn.com/2007/LAW/03/30/texas.ma...r.ap/index.html It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 sinoc je bilo malo rur-gathering feat. Trsha :)) bilo super,samo me ubise cipele na kraju zurke pa nisam bila ni za sta :( step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 ustao, kontam da li da odem na trening ili ne, posto kasljem kao monstrum... a i jebe me sto se trening zavrsava oko 9, pa dok stignem kuci pola 10-10, dok se istusiram i jedem nesto skoro pola 11... hmm... videcu, ako uspem da izvucem kola od matoraca bice uberkul posle toga naravno pravac grad i beerstruction \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 kloaka.. :| digestivni sistem morske machke.. grr.. @gruja.. idesh na neq tekmu? tj ishao si? to je u jajincima.. koliko me pamtjenje sluzhi.. danas moj buraz igra tamo.. @topiK.. boli me glava.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 nja nervozan sam malo... bio sam juce na intervjuu za praksu u hajatu i dobio sam da sljakam kao asistent menadzera marketinga, sad treba jos da me zovu da mi jave kad imam drugi intervju, kao fora je za te malo odgovornije poslove prvo direktor ljudskih resursa proverava, pa ako to prodjes odlicno onda ides na intervju sa generalnim... i sad se nerviram jer su trebali da me danas zovu da mi kazu kad imam razgovor sa francuzom a nisu jos... blja... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Cevapi, kafa i sociologija shtreba se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts