Jump to content

SPC II - The wrath of Ilarion

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I ne vredjam ja tebe samo hotju da prestanete sa tim trendom. Rekao sam vec jednom, da ste tolko mrzeli slobu kolko mrzite recimo sad djindjitja, chedu itd itd skinuli bi ga mi jos 97me ...

Bratemili kakve veze imaju Đinđić i Čeda? Đinđić je obrazovan, svetski čovek koji je razmi

Bratemili kakve veze imaju Đinđić i Čeda? Đinđić je obrazovan, svetski čovek koji je razmišljao pre nego što je govorio i znao šta hoće od zemlje. Čeda je jedan pederčić sa srednjom školom (FDU ne računam u fakultet) koji nema pojma o životu, i vizija života koji on zamišlja je primenljiva na potezu od recimo kneza Miloša do Kalemegdana. Nažalost, na istom potezu nema fabrika, njiva i drugog na čemu se zasniva ekonomija jedne zemlje.

Ti si dechko malouman i ne znash da chitash!!! Aj sad opet procitaj gde sam ja to glorifikovao bilo kojeg od njih? Kolko ja vidim rekao sam samo "da ste mrzeli slobu&co kolko i ovu dvojicu gde bi nam bio kraj".

Btw smejem se jako na ovo "(FDU ne računam u fakultet)" rofl .... jeli vudu da pitam ja tebe lepo jesi ti dechko komunista onaj hardkor, a ne onaj utopijski?

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

1. Ja sam samo nabrojao koga vi realno stavljate u isti kosh, dobro mozda ne ti ali igi poprilichno

2. Mozda zato sto se ne lozhi na matematiku a? Sta ti mislis? Da covek nije normalan ako ga ne zanima mata? Lechi se covece nisi ni prismrdeo kraju tog etf-a a vec imas komplex vise vrednosti.

Ja igram wow, ja izlazim, ja radim, ja jebem, a ti smrdish. I ko je malouman?

Eto bash si lepo naveo primer. Eto ja mislim da je bitnije za politicara da zna da "odglumi" nego da je polozhio matematiku 2. Aj mi sad samo ti objasni kakvu ti to drzavu zamishljas i kakve politicare? Kontam glasao si za g17+ ono strucnost pre politike? rofl Strucnjaci postoje da bi se njihova strucnost koristila, a ne da bi bili politichari.

Jesam ja nabrojao samo izlazenje? Btw bash lepo sto si wow pomenuo posto iako igram isti tebi mnogo vise prilici epitet koji dodeljuju uglavnom igrachima wowa GET A LIFE! ...

Mohi je glasao za Pesicku... =/

Mohi je anarholiberal... =/

...

moramo da uvedemo RANDOM MOHI FACTS!!!

evo, da pocnem.

Mohi u raspravi ne veruje ni svojim argumentima.

Jednom prilikom upitan zasto je ostavio taj jedan dred, rekao je da nije tacno da je ostavio taj jedan dred.

Mohi se ne bori protiv vetrenjaca, vetrenjace se bore protiv njega.

[;)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

mohi brate, nista se ne razlikujes od pojedinih ljudi sa kojima se svadjas. samo si na drugoj strani priche

delite netrpeljivost, lose prozivke i jos goru argumentaciju :)

Jes vala ja sam yevodu reko da su mu sipali veru u glavu, da ga ceo zivot hrane govnima i tako to. Procitaj stijo celu diskusiju ako te vetj ne mrzi da lupis oneliner ...

pahomija i kompaniju bicevati, spaljivati i 'nakolometati', pocev od jebaca decice, preko vozaca bembara pa sve do onih sto malo deknu koji krstic, svecnjak ili priloscic za dzeparac...

a vi zealoti ostavite nas nevernike na miru, da ne pocnemo sa filozofskim argumentacijama:)

i ajmo jos malo da razdvajamo spc od ljudi koji je cine jer je to, o, tako fensi, fensi skoro ko uplitanje crkve u politiku i opravdavanje istog...

jedem sesir ako cika voja za par godina ne kaze 'u redu je jebati malu decu, ipak smo mi svi jedan narod, a crkva je do jaja jedna organizacija, treba gledati opsti interes' i naravno, svima ce to izgledati kao nesto najnormalnije na svetu.

eto, sad mozete nastaviti medjusobno da se nabadate, ja palim iz topika, reko samo da svratim da kazem 'zdravo':)

kissic svima:*

[:D]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)