stalja Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 To mohi aj da prichamo o politici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 To mohi aj da prichamo o politici Aj da ti i ja ne pricamo uopste, bacicu neki neodgovarajuci hejt. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 I ne vredjam ja tebe samo hotju da prestanete sa tim trendom. Rekao sam vec jednom, da ste tolko mrzeli slobu kolko mrzite recimo sad djindjitja, chedu itd itd skinuli bi ga mi jos 97me ... Bratemili kakve veze imaju Đinđić i Čeda? Đinđić je obrazovan, svetski čovek koji je razmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Bratemili kakve veze imaju Đinđić i Čeda? Đinđić je obrazovan, svetski čovek koji je razmišljao pre nego što je govorio i znao šta hoće od zemlje. Čeda je jedan pederčić sa srednjom školom (FDU ne računam u fakultet) koji nema pojma o životu, i vizija života koji on zamišlja je primenljiva na potezu od recimo kneza Miloša do Kalemegdana. Nažalost, na istom potezu nema fabrika, njiva i drugog na čemu se zasniva ekonomija jedne zemlje. Ti si dechko malouman i ne znash da chitash!!! Aj sad opet procitaj gde sam ja to glorifikovao bilo kojeg od njih? Kolko ja vidim rekao sam samo "da ste mrzeli slobu&co kolko i ovu dvojicu gde bi nam bio kraj". Btw smejem se jako na ovo "(FDU ne računam u fakultet)" rofl .... jeli vudu da pitam ja tebe lepo jesi ti dechko komunista onaj hardkor, a ne onaj utopijski? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 1. Glorifikuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 1. Ja sam samo nabrojao koga vi realno stavljate u isti kosh, dobro mozda ne ti ali igi poprilichno 2. Mozda zato sto se ne lozhi na matematiku a? Sta ti mislis? Da covek nije normalan ako ga ne zanima mata? Lechi se covece nisi ni prismrdeo kraju tog etf-a a vec imas komplex vise vrednosti. Ja igram wow, ja izlazim, ja radim, ja jebem, a ti smrdish. I ko je malouman? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 2. Izvini, kakvo znanje upotrebljivo u realnom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 ne moze se tako lako pwnovati programer :)) go vudu go! programeri pwnuju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Eto bash si lepo naveo primer. Eto ja mislim da je bitnije za politicara da zna da "odglumi" nego da je polozhio matematiku 2. Aj mi sad samo ti objasni kakvu ti to drzavu zamishljas i kakve politicare? Kontam glasao si za g17+ ono strucnost pre politike? rofl Strucnjaci postoje da bi se njihova strucnost koristila, a ne da bi bili politichari. Jesam ja nabrojao samo izlazenje? Btw bash lepo sto si wow pomenuo posto iako igram isti tebi mnogo vise prilici epitet koji dodeljuju uglavnom igrachima wowa GET A LIFE! ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 oteracete topik o SPC u zoloski vrt vas dva jebacha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Topik i tako otisao u k zato sto je drasko rekao da je BEZPREDMETNO raspravljati dalje jer mi ne OSECAMO ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 mohi je glasao za Cedu =/ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 @Mohican Sorry.Ja rekoh da ti na osnovu prethodnih nekih moji postova cekas mene na penal. Ko ce citati ove kilometarske postove kad svi tu nekoga prozivaju na ovaj ili onaj nacin. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Mohi je glasao za Pesicku... =/ Mohi je anarholiberal... =/ ... moramo da uvedemo RANDOM MOHI FACTS!!! evo, da pocnem. Mohi u raspravi ne veruje ni svojim argumentima. Jednom prilikom upitan zasto je ostavio taj jedan dred, rekao je da nije tacno da je ostavio taj jedan dred. Mohi se ne bori protiv vetrenjaca, vetrenjace se bore protiv njega. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Da.Zbog 14 dana razlike u klendarima od kojih ni jedan nije precizan i sačice običaja ti deli Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Tvoj avatar bas odaje utisak da se radi o bogougodnoj osobi blage naravi. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Yevode, chemu ta verska netrpeljivost? Nema potrebe za tim. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Pa covek je pravi vernik zar ne? Mislim ako verujes u jednu veru onda su sve druge jeres, a njihove pristalice bezboznici koje treba konvertovati ili poslati bogu na konverziju sa svetim_konvertorom ver 1.01 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Nisu sve religije netolerantne Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 mohi brate, nista se ne razlikujes od pojedinih ljudi sa kojima se svadjas. samo si na drugoj strani priche delite netrpeljivost, lose prozivke i jos goru argumentaciju :) Jes vala ja sam yevodu reko da su mu sipali veru u glavu, da ga ceo zivot hrane govnima i tako to. Procitaj stijo celu diskusiju ako te vetj ne mrzi da lupis oneliner ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Zametitjesh da sam se ja ubacio kad je yevod pocheo da vredja nas nevernike tako da ne znam gde si tu nasao netrepeljivost i losu argumentaciju, a lose prozivke ... pa jebiga kakva tema takve i prozivke ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 ovaj se u 3 ujutru raspravlja :D iskulirajte ljudi, nije bitno sta ko misli o kome, a posebno o vama... lepse ce biti svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 Kako bre Mohi mo Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 pahomija i kompaniju bicevati, spaljivati i 'nakolometati', pocev od jebaca decice, preko vozaca bembara pa sve do onih sto malo deknu koji krstic, svecnjak ili priloscic za dzeparac... a vi zealoti ostavite nas nevernike na miru, da ne pocnemo sa filozofskim argumentacijama:) i ajmo jos malo da razdvajamo spc od ljudi koji je cine jer je to, o, tako fensi, fensi skoro ko uplitanje crkve u politiku i opravdavanje istog... jedem sesir ako cika voja za par godina ne kaze 'u redu je jebati malu decu, ipak smo mi svi jedan narod, a crkva je do jaja jedna organizacija, treba gledati opsti interes' i naravno, svima ce to izgledati kao nesto najnormalnije na svetu. eto, sad mozete nastaviti medjusobno da se nabadate, ja palim iz topika, reko samo da svratim da kazem 'zdravo':) kissic svima:* Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts