Jump to content

Zeljko shutnuo Cecu sa Pinka :)))

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Josh samo da joj i ostali zabrane da se pojavljuje kod njih i ovaj svet ce da postane bolji!?!?

Cigancica se udala za Arkana , da bi jadan covek puko vishe kesha na njeno obrazovanje nego da se takmicio u kolekcioniranju automobila sa sultanom od Brujena...

meh ukusi su razliciti. . .

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

:) cecu neslusam niti zelim, a to da je ona takva kuchk bash i nisam siguran. Na estradi ima 15x vecih seljancica tipa seka aleksic, jelena karleusa itd. . A to shta ceca radi u privatnom zivotu me zabole kurac bar se netrudi kao ostale idiotkinje da to prenese preko novina. I taj mitrovic mi ide na kurac, jebao ga grand show sa sve spanskim serijama i nacionalnim dnevnikom. Iskreno treba da mu je chast kada mu se ceca pojavi u emisiji kakva mu je televizija.

Edited by Goga[TT]
bnlsignature.jpg

Od domace muzike jedino za Cecu mogu da kazem da mi njene pesme ne izazivaju neko prevrtanje u stomaku, sto po rechima sto po nachinu pevanja, ona je po meni skroz ok :P

vi ste je preterano pljunuli, to i sami znate, domaca muzichka scena nam je puna seljaka, ceca je iznad njih i to je to, dalje od toga nemam nameru da guram bilo kakvu spiku :P

To sto si ti na pocetku puberteta, pa je Ceca stupila na scenu pre nego sto si se ti rodio ne bi trebalo da ti formira stav i da nekoga smatras legendom. Al bar si se lepo uclanio u jednu od onih grupa ljudi koje sam naveo gore. Pogodi u koju ;)

Inace da se Ceca nije udala za Arkana, i da tog Arkana nisu ubili ne bi ni bila toliko popularna. Realno...

Ma zajebi price o seljacima vise, topic je 100% glup, sa informacijom koja je bitna kao i viljuska u Somalij tako da...

pa pobogu, shta sad da ti odgovorim, nemam ni jednu jedinu domacu pesmu na svom kompu, sem 10ak pesama od cece, i te pesme mi se svidaju, za ostalo mi seva kurac. Svako ima pravo na svoje mishljenje, ti mislish da sam ja ljakse pubertetlija, ja mislim za tebe da si izdrkotina, kazes da te briga za temu, al bito da si doshao meni da kazes da sam shaban, i josh si i smajli stavio, bash ti hvala :P

Shalala kolko imas godina?

jel moze neko da procita sta sam napisao o ceci pre nego sto kaze da je mrzim da kvotuje i da philozofira.

Ako treba da vam nacrtam, ne mrzim cecu, seva mi kita za nju, a prosto mi na kurac idu male cece i mali sabancici. cisto ono idu mi na kurac.

sad vi i dalje razvlacite temo kako svi kad se napiju pevaju cecu. i sta onda? jel je to cini ubercool?

na kraju krajeva nije ni dobra riba. ima 100 puta boljih pevaljki.

iam 17 god, i mislim da smo se sporazumeli :)

ni ja ne ne mrzim, al ne volim kad neko pljune a bash i nema neki razlog, ti si to bio uradio, a naveo si njen privatni zivot kao ralzog zasto je mrzis :)

Edited by Shalala

Eh kako bi bilo lepo da je svet jednostavan pa da je Ceca majka Srbije a Arkan Otac.

Nazalost svet je govno [:)].

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Od domace muzike jedino za Cecu mogu da kazem da mi njene pesme ne izazivaju neko prevrtanje u stomaku, sto po rechima sto po nachinu pevanja, ona je po meni skroz ok :P

, ceca je iznad njih i to je to,

sem 10ak pesama od cece, i te pesme mi se svidaju, za ostalo mi seva kurac.

Radili naucnici ispitivanje neke pecine varijanta 2. I udju unutra kad tamo dzinovski pauk ljudozder. Pobegnu oni, ne znaju sta da rade. Nailazi Rambo First Blood (da ga ne pomesamo sa tigerom21, mada on i da je naisao rekao bi "e ne mogu da pomognem ceka me soad :) ) i pita "momci jel ima problema" Kazu mu ovi sta je. "nista ne brinite" kaze rambo udje u pecinu i popije preko picke od pauka, jedva spasi glavu.

Dolazi Arnold i isto pita, resi on da vidi moze li pomoci, izlai posle 5 minuta sav krvav i pobegne od blama .

Dolazi Shalala, gleda, kaze "brante minli, u cemu je problem" Naucnici mu odgovore, kaze njima shalala : " sklonite se ja cu da vidim sta ima" i udje u pecinu.

Posle 10 minuta istrcava pauk sav smoren bezi i vice :" jao kako ovaj momak sere"

[:D]

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Radili naucnici ispitivanje neke pecine varijanta 2. I udju unutra kad tamo dzinovski pauk ljudozder. Pobegnu oni, ne znaju sta da rade. Nailazi Rambo First Blood (da ga ne pomesamo sa tigerom21, mada on i da je naisao rekao bi "e ne mogu da pomognem ceka me soad :) ) i pita "momci jel ima problema" Kazu mu ovi sta je. "nista ne brinite" kaze rambo udje u pecinu i popije preko picke od pauka, jedva spasi glavu.

Dolazi Arnold i isto pita, resi on da vidi moze li pomoci, izlai posle 5 minuta sav krvav i pobegne od blama .

Dolazi Shalala, gleda, kaze "brante minli, u cemu je problem" Naucnici mu odgovore, kaze njima shalala : " sklonite se ja cu da vidim sta ima" i udje u pecinu.

Posle 10 minuta istrcava pauk sav smoren bezi i vice :" jao kako ovaj momak sere"

[:D]

vidi ga igor pica raspala ,reciklira svoj vic od pre 3 godine sa Nenom...............skidam kapu za ideju doduse ;)

GOT MIT UNS

Da, sto je najgore, ona samo zna dobro da peva. I nista vise od toga. Samo da peva! Jbt, a ja se ovde, kao i vecina ljudi, skolujem 16+ godina da bi na kraju opet imao manje para i bio manje slavan od nje.

Kako da covek ne bude frustriran? :)

ako ona zna da peva ja sam salvador dali

zhena ne zna da peva.

htedoh da naglasim ovo!

@nemanja

pa taj rad tje i biti. dotji tje voja i velja i opet od nje napraviti srpsku majku.

alo bre ljudi, pa naravno da imamo razloga da pljujemo po njoj. kitila se krvavim nakitom, bila udata za prototipa srBske seljachine i dzibera (mkIII, sa apgredjom u vidu ljudstva i finansija), kad je dotichni ubijen, nastavila da zhivi u tom svetu raznih kumova, legija i shiptara. i sad ona napravi koncert, realno bi bilo da na karti za cert pishe "provided by aid for lobotomised", i sve je kul... "opet" je srpska majka?

brate, u pravu si ti igore. makar po meni. i ja isto mislim da se tu one nije puno shta pitala, niti se sad pita... ali sigurno je ne sazhaljevam. zaradila si kesh kako si znala i umela, sad tjuti i uzhivaj. ali ne, ona je CECA... ona mora da zabavlja omladinu?!?

@sxmchn and ceca lovers

tuzni ste

jako

jebala vas ceca

bolje slusajte Sabana i Sinana oni su barem tr00 nego nju i tu ekipu njenih klonova

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Svako ima svoj ukus , o ukusima se ne vredi raspravljati ^^ ( mnogo serem aaa [smajli3] )

Ma ta ceca je samo jos jedna u nizu drolja koju zlostavljaju undergraund retardi ^^ i to je to nema sta vise se ovoriti o njoj , i da kada mi kaze na tv ja sam iz ZITORADJE gadjao bih je ciglom .

vi ste je preterano pljunuli, to i sami znate, domaca muzichka scena nam je puna seljaka, ceca je iznad njih i to je to, dalje od toga nemam nameru da guram bilo kakvu spiku :P

pa pobogu, shta sad da ti odgovorim, nemam ni jednu jedinu domacu pesmu na svom kompu, sem 10ak pesama od cece, i te pesme mi se svidaju, za ostalo mi seva kurac. Svako ima pravo na svoje mishljenje, ti mislish da sam ja ljakse pubertetlija, ja mislim za tebe da si izdrkotina, kazes da te briga za temu, al bito da si doshao meni da kazes da sam shaban, i josh si i smajli stavio, bash ti hvala :P

iam 17 god, i mislim da smo se sporazumeli :)

ni ja ne ne mrzim, al ne volim kad neko pljune a bash i nema neki razlog, ti si to bio uradio, a naveo si njen privatni zivot kao ralzog zasto je mrzis :)

Pa po cemu bi ti nju da gledas? Po spotovima na TV-u? Po nekom "megacool" koncertu koji je odrzala? Sta, treba nekog da ubije ili da javno bude optuzena za neko zversto pa da ljudi kazu "e jebiga, sad je losa".

Njen privatan zivot je to sto se ljudima gadi jer se zna ko je i sta je i kako se ponasa, a ti ako ne kapiras i ne vidis razloge koji su ljudi napisali, onda si ti taj koji ovde nema sta da radi. To sto ne slusas nasu muziku je jadno i zalosno. Odmah se vidi da si pink generacija, pa for fuck sake nemamo mi samo narodnjake pa da moras eto Cecu da slusas. Razmisli malo decko.

I da se razumemo, ja nigde nisam napisao da si saban, vec samo da nisi sazreo (pubertet). Sto i sam potvrdjujes onim sto pises.

sex, drugs and bio food!

Ne branim nikog i iskreno me boli levo mudo za 2/3 stvari koje navodite kao argumente ali me zivo zanima odakle

jer se zna ko je i sta je i kako se ponasa

se ovo zna, posto od kako kablovsku imam jedino sto gledam su CN i HRT1/2 zbog serija. Nisam pratio pricu i desavanja pa me cisto zanima.

Edited by Seth Fix

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

ne interesuje me njen privatan zhivot, ako se nacirkam i krene neka njena pesma kontam da cu odpevati neki deo pesme, isto kao i za pola nashih izvodjaca... jednostavno uvati atmosfera, i ne interesuje me ko peva vec da se uzhiva ( a pod alkoholom je sve to lakshe ) i zabavlja.

mada ovako ne pijan, vec pred cirkanje gotivim da slusham starogradske:))

mada obozhavam ljude koji dodju na topik (bilo koji) i kao...ma boli me kurac za to i to, boli me i za to, a i za to meni je lepo... a da boli me kurac i za to...

ffs koji vam je k. sa tim?

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.