Dz Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 SKC, karta 1000 dindzi. Ja idem :P vi?? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 (edited) Bio prosli put kad su bili, isao bih i sad da nemam JEBENI ispit 5-og... Tako da izgleda nista od toga :/ Edited January 31, 2007 by Cold Fingers Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Bio prosli put kad su bili, isao bih i sad da nemam JEBENI ispit 5-og... Tako da izgleda nista od toga :/ Ista situacija i kod mene, al meni na dan koncerta :(( Imam 5 ispita u Februaru, a bas tada pun repertoar, tuga keve mi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 bili su mi gotivni na exitu onomad, ne sećam se šta sam drugo čekao pa slušao njih. ha0s' date='Jan 31 2007, 03:52' post='937418'] Ista situacija i kod mene, al meni na dan koncerta :(( Imam 5 ispita u Februaru, a bas tada pun repertoar, tuga keve mi ! zašto veče posle ispita ne bi išao na koncert? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Jel ste i vi primetili da se pojavila velika kolicina ovih metal bendova koji ce raditi koncerte kod nas u narednih x dana / nedelja? Jel to tako svakog februara? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 nekako mi nije skc za njih, uvek su mi bili za otvoreni prostor. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojadin Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 @Lucky Sve sve, ali kakve veze ima Laibach sa metalom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 1. Volim drugare koji ne smeju da postuju pod sopstvenim nickovima. 2. Otkud ti znas da sam ja pricao o Lajbahu kao metal bendu, to sto sam postovao ovde ne mora nuzno da je povezano sa lajbahom :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojadin Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Smem ja Lucky nego ste me suspendovali bez nekog pravog razloga, ali mi je ovo za Laibach bolo ochi pa sam se samo registrovao da isteram pravdu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 nego ste me suspendovali bez nekog pravog razloga puni zatvori nevinih ljudi! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Smem ja Lucky nego ste me suspendovali bez nekog pravog razloga, ali mi je ovo za Laibach bolo ochi pa sam se samo registrovao da isteram pravdu ;) Ne znam koji si od onih 10, ali nemoguce bas da nije bilo pravih razloga? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 ovde je lajbah u pon ja evo gledam u svoju kartu i smeshim se. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Jel ste i vi primetili da se pojavila velika kolicina ovih metal bendova koji ce raditi koncerte kod nas u narednih x dana / nedelja? Jel to tako svakog februara? :) ne... iz nekog razloga brdo grupa naprasno dolazi kod nas(ode novcanik u minus) ... i vecina su power metal (aj sad necemo u raspravu jel jesu ili nisu ) @topic .. ne verujem da cu ici .. ima precih stvari u budzetu .. al cenim da cu ih nahvatati drugi put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 1, 2007 Author Report Share Posted February 1, 2007 pa to su odredjeni ljudi popizdeli shto su se ovi trenseri i shabani okotili ko zechevi pa reshili malo narodu da pokazu shta je muzika :))) @maud a ti si kao isho na laibach lal:))) ili prichash na osnovu onoga shto si zvirnuo na exitu? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 i ja bash rekoh dal da ga prozovem... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Da idem ja na to il ne? Kolko dugo traje koncert njihov, standardno ili malo duze posto ocekujem da ce me nakon 80 minuta opako boleti noge? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 o starce focho od stotinu ljeta, idi naravno. uvek mozhesh da zapalish kad osetish bol u tim starim nogama :p Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 @maud a ti si kao isho na laibach lal:))) ili prichash na osnovu onoga shto si zvirnuo na exitu? ne ti si izmislila laibach izvini. i ja bash rekoh dal da ga prozovem... sretjom pa sam ih slushao dok mi je tjale pushtao dok smo oboje srali u pelene :* Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Da idem ja na to il ne? Kolko dugo traje koncert njihov, standardno ili malo duze posto ocekujem da ce me nakon 80 minuta opako boleti noge? auuu :)) znaci ne mogu da prestanem da se smejem, igice sta radis ti u toj teretani ? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Lol ja ne idem sad u teretanu nego u instance. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ne... iz nekog razloga brdo grupa naprasno dolazi kod nas(ode novcanik u minus) ... i vecina su power metal (aj sad necemo u raspravu jel jesu ili nisu ) @topic .. ne verujem da cu ici .. ima precih stvari u budzetu .. al cenim da cu ih nahvatati drugi put A ja otprilike samo to i slusham...ma prodacu sestru i idem na koncerte. :) Inache nikad nisam slushao Laibach... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 sretjom pa sam ih slushao dok mi je tjale pushtao dok smo oboje srali u pelene :* jel ti pushtao uzivo;) chinjkenica je ad vecini ajde da kazemo manjih bendova odgovara zatvoren prostor. na exitu realno ne mozesh dobiti isti osecaj kao da si otishao npr u skc, iz jednostavnog razloga shto se tamo muva josh 5k likova koji su tu chisto onako, niti ih zanima niti shta. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 naravno, al na npr terenima na kalemegdanu mozhesh biti bolji filing npr. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 3, 2007 Author Report Share Posted February 3, 2007 aha, pogotovo sad na -10 stepeni :)))) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 I da visimo kako ce se mudo izbatrgati iz ovog PWNa :) Da li ce reci "deda preterano seres" :)) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts