_Gotti_ Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ma znam ovo lika ..gledao sam ga na ibc ili tako nesto.... Lik je prsotina a pogotovo ovi ljudi sto ga zovu ..strasno Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 tard :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 tard ili ne njegov minut nichega koshta 40 din :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 tard ili ne njegov minut nichega koshta 40 din :) Pa dobro sat mu je 2400 dinara ili ti 30 evra, nije uopste toliko lose 30 evra na sat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ Ajmo svi, otvaramo svoje TV/radio stanice, i emitujemo se po ceo dan, TAROT JE NEUMOLJIV ! :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 sto da ne? realno uzimas tardovima pare :)) dobro, posle goris u paklu ali mala cena za do jaja zivot ^^ VIDOVITI LAG Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Kad porastem bicu gatara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 OMG kakav lik!!! Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 sa myspace-a OO magu :) Tarot Kuchevo, hocu li naci torbu punu para na pijaci? hoce li mi snaja izaci iz istraznog zatvora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 lik je carina ma šta god vi govorili, zarađuje pare zajebavajući glupi narod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Pa dobro sat mu je 2400 dinara ili ti 30 evra, nije uopste toliko lose 30 evra na sat :) Pa nije samo 30e. Mnogo vise oni uzimaju. 40din/min je cena ne samo za one koje se ukljuce u program. A i tih 40din se ne racuna od kad ljudi pocnu da pricaju sa Milanom, vec neki sigurno cekaju po par minuta da se ukljuce u program. Tako da sam siguran da uzimaju mnogo vise nego 30e Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Pa nije samo 30e. Mnogo vise oni uzimaju. 40din/min je cena ne samo za one koje se ukljuce u program. A i tih 40din se ne racuna od kad ljudi pocnu da pricaju sa Milanom, vec neki sigurno cekaju po par minuta da se ukljuce u program. Tako da sam siguran da uzimaju mnogo vise nego 30e Pa dobro ali ja sam vise mislio na to da njemu sigurno sleduje 30e na sat, ima tu ostalih troskova naravno ali opet i da zaradjujes 30e na sat a ne radis u principu nista :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 KOJI SMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Pita neki Lik: "Reci mi da li cu dobiti sedmicu na Lotou sutra?" Milan: "OCES!!!" Lik:"ok,cao" Milan: "PA GDE ODE, A BROJEVE DA TI KAZEM?!" PRICELESS !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Pita neki Lik: "Reci mi da li cu dobiti sedmicu na Lotou sutra?" Milan: "OCES!!!" Lik:"ok,cao" Milan: "PA GDE ODE, A BROJEVE DA TI KAZEM?!" PRICELESS !!!!! OLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO Gledao sam ga juce, ustvari je smor. Na snimku na YouTubeu govori samo pozitivne stvari tako da je zanimljivo. btw primetio sam nesto 14 mu je omiljeni broj. obratite paznju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Evo ide sada uzivo... Znaci, koliko ljudi samo mogu biti glupi, ja ne verujem. Ali zato: "Dobro veche... da li se cujemo... ne? Puche veza... to vam je ova inkonekcija od iPod-a!!" olololoolo :)) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 I tarot zna gibera, a giber zna migsu :) Znaci migsa je vidovit Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 moj brat veceras zove da ga zajebava, ako miki bude live. ove druge cave su dosadne. miki to sve vadi iz rukava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 bem ti zivot..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Lik nije normalan . Zove neka riba i kaze ja cuvam nekog dedu u nemackoj , kada ce on da umre ? Ja zamalo se nisam prevrnuo :) a milan odgovara za 4 meseca lolool znaci pakao. Ili zove zena kaze kada cu da se udam kaze lik za rumunskog plemica za 6 meseci , ja se prevrnuo . Lik mlati pare nije mu dobro , uzima kesa na prodavanje reci koje bi nesrecni ljudi hteli da cuju . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Dobicete na kladionici... A gde se to uplacuje? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Meni je ovo fenomenalno... Ako neko zna kada ima termin da ga gledam live, bio bih mu zahvalan ako bi podelio... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Posle 12 na TV Palma Plus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Imas na dugi u 10 ili 11 uvece valjda :) Vidoviti milan :))))))) pakleno pita riba za koga cu se udati ? Udaces se za turskog amidz pasu :)) ja legoo na podd ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) Ja sam danas sluchajno naleteo na isto nekog "vidovnjaka" na lokalnoj raspad televiziji, lik okrenuo flashu knjaza naopako vrti je i neshto mrmlja :) A posle se javi neka zhena i pita oce mi se sin ozheniti, kazhe lik da, samo morate da ostanete na vezi dok ja to ochistim i krene da palcom kao chisti neshto na ruci :)))))) edit: typos Edited January 30, 2007 by Dushan_ Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts