Shale Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 kjoot ide da feeduje emisiju, dodji kjoote obuchen kao pudge :) GO skroz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 realno je kojot dovoljno pametan da sjebe tog geek-a. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 imam interne probleme da kjoot zastupa igrache u srbiji, ono ortak je on nama, ali samo vizuelno doprinosi onome sto ovaj retardirani iy centra za odvikavanje pricha also koji k se kichic guzi u tu emisiju? sta on je gejmer u dushi? strashno...pa radije bih da me smatraju za asocijalnog narkomana nego da me kichitj (od)brani...kjoote ako bijesh nekoga nabodi kichitja =o) inache emeisija nije live, snima se u neku nedelju ali svi treba da gledamo i glasamo preko smsa da je kjoot totalno u pravu iako je takav kakav jeste =oP za oblachenje, obuci se da izgledash koliko toliko normalno kjoote, mozda poseta frizeru i berberinu u najavi? ono, nemoj bezh kompletitj od istog shtofa i na konju si ;o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 e jel gostuje Goca Trzan? ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 sve sve ali kichic go go kjoot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Kako da se obučeš, talone, ona majica cs turnir 2003-e što si nosio na prošlogodišnjem wcg-u i kravata :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 (edited) Bolje zavisnost od igrica nego zavist od komsija! :) Edited January 19, 2007 by nervozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 OMG! E imam ja TV karticu i ocu da snimim samo nek mi neko poshalje sms tog dana da ne zaboravim!!!!!!! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Stavi podsetnik Kojote objasni im :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ma koja odeca, koje majce i sakoi.....sladoled na maljavom stomaku FTW Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 imam interne probleme da kjoot zastupa igrache u srbiji, ono ortak je on nama, ali samo vizuelno doprinosi onome sto ovaj retardirani iy centra za odvikavanje pricha milsim da su njega pozvali kao zavisnika, tj da plashi decu;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 on kao redovno igra kanter u kgb-u.... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 nikad ga u zivotu dole nisam video... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 GL kojote i brani nasu Gamer naciju kako znas i umes samo nemoj da pricas kako se sklapa aeigis i te fore :) ( joke naravno ) . Svaka sreca i reci tom reti da ako je rekao da coveku ne treba komp neka se oduva bazukom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 znaci obavezno reci detaljnije,tj tacno kad je emisija i to da stavim podsetnik u mob. i ne brini se za zeldija,ne zna on sta je rur-hejt :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 čisto da i ovde napomenem da mislim da bi trebalo da izgledaš maksimalno civilizovano i da naglasiš da imaš koliko-toliko normalan posao, gajbu, devojku, da ideš na godišnje odmore i izlaziš i više nego što je uobičajeno za tvoje godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2007 Author Report Share Posted January 19, 2007 I naravno ako ovaj retard opet spomene bespotrebnost kompjutera u kući, samo ga pwnuj sa "U 21. veku?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Kojot je pametan. Sulja i pantalone da ljudi vide da mi nismo neki underground spodobe vec jako atraktivni ljudi... show them ;) i love you P.S. Povedi i mene pliz ja ocu da im pokazem da mi ne samo sto igramo igrice vec imamo toliko ozbiljne teme o svemu, a i bogami i o politici na RUR na RK i da je to jedan od jako dobrih nacina koji pokazuje da je kompjuter internet stvar koja povezuje i uci ljude i daje im koristne i nove informacije... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 (edited) http://men.style.com/ pa se sam odluci o sablonima retardiranih a sto se mog misljenja tice obuci se po svom nahodjenju i obaveznoo platronics oko vrata sa mikrofonom naravno čisto da i ovde napomenem da mislim da bi trebalo da izgledaš maksimalno civilizovano i da naglasiš da imaš koliko-toliko normalan posao, gajbu, devojku, da ideš na godišnje odmore i izlaziš i više nego što je uobičajeno za tvoje godine. a sta ako tamo imaju detektor lazi :))))))))))) Edited January 19, 2007 by Ak4t0R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 onda je i baja iz centra za odvikavanje od kompova najebao... ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 http://men.style.com/ pa se sam odluci o sablonima retardiranih a sto se mog misljenja tice obuci se po svom nahodjenju i obaveznoo platronics oko vrata sa mikrofonom naravno a sta ako tamo imaju detektor lazi :))))))))))) AHAHAHAHAH LOL KAKVA FORA WOOONO DEBELI KOJOT KALASH RULA!!1111 ništa od onoga ne bi bila laž u kojotovom slučaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 realno kojote samo ne ulazi u detalje oko igara i sve tje biti uredu. shto se oblachenja tiche nikako neke od kombinacija sa mora i posle duzheg razmishljanja nemoj ni kalash maju sem ako netjesh u tandemu sa kitjitjem da odradish neki zez .. a poshto kapiram da nemash njegov kontakt da dogovorite neku akciju onda nishta od toga. ako kojim sluchajem imash telefon zakazhi neki dogovor za sutra i reci mi da pochnem da oshtrim kamu :))) voditeljku samo bezobrazno. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 omg maude sta bre da se dogovara sa kichitjem? pa prema njemu trba veci hejt nego prema tom ubogom umobolniku (parafrza igorovog opisa tog choveka) sto ima taj centar za odvikavanje i sto oce ljudima 2007me da izbacuje kompjutere iz kuce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ovaj topik se pretvara u ono sto je pre bilo za klinke,na kraju Mikijevog zabavnika - Obucite Luciju....samo sto ovde oblachimo kojota Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts