M!!! Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 aaaaaaaaaaa napokon petak... sace se pije joj da kad smo kod alkohola... mora se kupiti tabako za nargilu i ta sranja... lal :D 6 flashi piva ostalo u frizideru, mmmm :)) inache, nothin new watchin moviz animez siriz... itd:) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 po kisurini isao do faksa da mi lupe 2 pecata na potvrde da sam redovan student, ali shipak. prave nove pecate, nema nista. Moram ponoovo u ponedeljak :(. Hteo sam da se ponovim ali izgleda kao da je sva dobra roba prodata pre nove godine...btw koja je to velichina mushkih dzempera XS?? odkad to, neko ko nije dete, nosi extra small? I odkad su karirane kosulje ponovo u modi? Udjem u springfield i ono sve zelene, narandzaste karirane...PA NECU DA IZGLEDAM KAO PADAVICAR IZ 90TIH!!! Ne secam se da sam ikada ranije imao pare a nisam pozeleo ista da kupim u nekom takvom butiku. Ovako sam kupio neku knjigu o Klimtu a ostatak cu da potroshim na veselje danas i sutra. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 I dalje sam bolestan, danas neko opijanje a ja sedim kuci :) Razmisljam dal da odem pa kao da se lazem par sati da cu samo "caj" da pijem il da stvarno izkuliram, ipak moram na posalu u nedelju, vanredna situacija ;p sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 odo u NS na neku metalshtinu \m/ cujemo se sutra nekad... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 bio danas do fax-a izgubio brdo vremena ali sam odbranio seminarski koji mi je uslov za ispit. Izcimao laleta sa protivurecnim mailovima/sms-ovima ali ajde zna on da nama studentima nije lako. Inace sam odstampao ogroman poster i sada ga kacim na zid sa svim protokolima standardima ird sve to rasporedjeno po OSI slojevima :)) mmmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 krenuh da gledam neke slike... znachi... lal :)) kolko je imba... :) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 koliko je dizajn ukraden od brere to je strasno. inace auto izgleda superB http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 koliko je dizajn ukraden od brere to je strasno. inace auto izgleda superB a sha je sve ukradeno? njushka je galantova... samo sredjenija ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 lice... a maske jeste glantova razvucena http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ok, tu je samo isti feeling dupeta i sve je ostalo drugachije inache, migsha...ove tvoje slike su prastare. nece ti ovako izgledati ni evo x ni lanser sportback. slichno ali ne isto It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 vidi ga, bas je mica : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ok, tu je samo isti feeling dupeta i sve je ostalo drugachije inache, migsha...ove tvoje slike su prastare. nece ti ovako izgledati ni evo x ni lanser sportback. slichno ali ne isto znam, koncepti su... majka mi je pokazala neke slike malko novije koncepta al ono... kontam da ce do kraja 2007 izmenjati x puta... al nadam se da ce ostati glantov shmek :) uf jedva cekam 2008 da vidim na sha ce da lichi:) vidi ga, bas je mica : )) :))) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 vec moze da se vidi kako ce izgledati evo x sa 99% preciznosti. proguglaj ili idi na autoblog.com i pretrazi starije stranice It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 prichao sam za sport`a :) evo ce me zanimati kad budem mogao da ga priushtim j/k odlichan je:) video sa slike za njega ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 (edited) Nastavak algebre. Tj. matematika koja se bavi logičkim zezanjima, skupovima i celim brojevima. znam da nema veze sa tom matematikom, al svejedno: nemam pojma bezuova teorremu, a sl. nedelje imam kontrolni!! :(( sta da raaaaadiiim?? :'( edit: a mozda i ima veze? jao bre, nem pojma... uhvatila me panika. Edited January 19, 2007 by medolinka For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 znam da nema veze sa tom matematikom, al svejedno: nemam pojma bezuova teorremu, a sl. nedelje imam kontrolni!! :(( sta da raaaaadiiim?? :'( edit: a mozda i ima veze? jao bre, nem pojma... uhvatila me panika.nema tebi spasa CoB-Six Pounder ubila me kisa... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ^jel da? sad shvatam zasto ljudi imaju keca iz mate. :( For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 bah skapirao sam da ovo kako netje nikako da prestane (glava) da tju morati sutra da se cimam da me lupe sa inekcijama novagetola. samo da prestane :/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 znam, koncepti su... majka mi je pokazala neke slike malko novije koncepta al ono... kontam da ce do kraja 2007 izmenjati x puta... al nadam se da ce ostati glantov shmek :) uf jedva cekam 2008 da vidim na sha ce da lichi:) :))) vec moze da se vidi kako ce izgledati evo x sa 99% preciznosti. proguglaj ili idi na autoblog.com i pretrazi starije stranice ...ili ces sve naci na nasem podforumu: http://forum.klanrur.rs/index.php?showforum=94 igi saboteru!1 :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 bio danas do fax-a izgubio brdo vremena ali sam odbranio seminarski koji mi je uslov za ispit. Izcimao laleta sa protivurecnim mailovima/sms-ovima ali ajde zna on da nama studentima nije lako. Inace sam odstampao ogroman poster i sada ga kacim na zid sa svim protokolima standardima ird sve to rasporedjeno po OSI slojevima :)) mmmmmm Lol jel onaj sa benchmark foruma. Ajde da se sutnmo zajedno u glave statore :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ^jel da? sad shvatam zasto ljudi imaju keca iz mate. :( ZATO SHTO SU PROFESORI KRETENI!!! Imao sam sve oblasti pozitivne, iz jedne nisam imao ocenu, ona me je prozvala poslednji chas i dala mi asa za polugodishte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Iscimo se do faxa po kishi bzvz. Jednom cu da ih shutnem u glavu neorganizovanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 OOLOLO :)) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Danas opet na putu. Itinerer je pokazivao pravac Po Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 39.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts