voodoo_ Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Zameni ga Windowsom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 aj molim vas recite mi kako krmacha od matematicharke moze da u kontrolnom da svega 2 zadatka i ko ne uradi 1 od ta 2 - dobija keca?! To mene ceka u ponedeljak. :( pa jedan je eliminacioni, a kad njega uradis svi znamo koliko je mala razlika izmedju 2 i 5 :P ehhh bre ljudi pa prepisujte, imate mobilne sa operativnim sistemima imate blututove imate gprs... pfff bre... da vas smori jedna krmacha, svashta mi smo od takvih pravili chvarke, one za rakicu danas lep dan, sam u kancelariji, ja fakture, muzika i tona kafe :D idelno mesto za oporavak od sinocnih 12 votki bwhahaha...... kako sam jadan Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 lal:)) blah, josh malo pa u gym... hmm dal da zapalim cigaru... chisto malo relax... ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Zameni ga Windowsom :D jest da sam no-lifer ali cak ni ja nemam toliko slobonog vremena :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Ustao jeo mlevenu plazu sa mleko i evo odmah za komp ... vise ne znam sta cu sa sobom ! ! ! Kad idem u skolu smaram se ...kada blejim kuci smaram se.... neam pare za poker i tako ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 sinoc prekid, danas ladovina... veceras mozda palim na neku svirkicu, pre toga kod drugarice na rakijicu, i neko meze.. kako je zivot lep. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 iju kako me mrzi da po ovom vremenu izlazim iz kuce...al treba da odnesem kablove za akumulator i jos neke stvari za kola...bla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 jadan dule :[ migsa, ubitje te cigare :[ ja sredio malo majspejs... mislim da tju da menjam layout, mnogo mrachno ovako :[ /planet of new orleans Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 jbg-a keva i tjale se razvode, u ponedeljak keva ce da pokrene brako-razvodnu parnicu... uvek su bile normalne svadje i kao nekakve "male" pauze koje umeju da traju i do jedne godine, ali izgleda da je sad ozbiljno... :/ inace ovako, veceras idem u underground sa jednim ortakom, drugarica nas vodi posto zna promotera tamo, bice dosta devojaka valjda ce se nesto desiti :) [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Da, UG je poznat po romantičnoj atmosferi, tamo mora ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 she loves me, she loves me not goto 10 The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Večeras na 18. a ja uhvatio neku prehladu, ako idem ja dole idu svi zajedno samnom :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 sinoc sam bio mega smoren.... ali mi je jutros dosla ekipa sa faksa da im odradim dizajn postera za projekat i donela mi brizere.lele.... sinestezija mora i radosti. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 jbg-a keva i tjale se razvode, u ponedeljak keva ce da pokrene brako-razvodnu parnicu... uvek su bile normalne svadje i kao nekakve "male" pauze koje umeju da traju i do jedne godine, ali izgleda da je sad ozbiljno... :/ inace ovako, veceras idem u underground sa jednim ortakom, drugarica nas vodi posto zna promotera tamo, bice dosta devojaka valjda ce se nesto desiti :) ako ti je neka uteha, bolje je kad se razvedu, barem neces vishe slushati svadje i ostala sranja. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Ustao jeo mlevenu plazu sa mleko i evo odmah za komp ... vise ne znam sta cu sa sobom ! ! ! Kad idem u skolu smaram se ...kada blejim kuci smaram se.... neam pare za poker i tako ... Pomeshaj tu josh meda 2-3 kashike, i jednu-dve shake orasa, da vidish kako je lepo ;) @topic sinoc mrtav :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Bio do chizrograda, nishta nisam spavao, za sat na neku projekciju i tako, spava mi se i dobro je. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 jbg-a keva i tjale se razvode, u ponedeljak keva ce da pokrene brako-razvodnu parnicu... uvek su bile normalne svadje i kao nekakve "male" pauze koje umeju da traju i do jedne godine, ali izgleda da je sad ozbiljno... :/ ne bi verovao koliko cest slucaj... sinoc sam bio mega smoren.... ali mi je jutros dosla ekipa sa faksa da im odradim dizajn postera za projekat i donela mi brizere.lele.... sinestezija mora i radosti. sta je brizer? The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) bakardi.... Edited January 27, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 bio da odvezem sestru na aerodrom.mrzim sneg :( sad ucenje sta je brizer? LOL NOOB Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 dupla votka sa 3.5 % alkohola It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 = 7 I STA CES ONDA? [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 vec te vidim za par godina, kad neces moci da otvoris ochi bez da sabijes duplu votku ma shta ti je, ne radi to njega ;) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 = 7 I STA CES ONDA? gde ti vidish plus? aj' nazad u shkolicu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 TRI I PO I TRI I PO JE SEDAM ? [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts