Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Uf sto mi je danas prijao dan. Onaj tipicni prolecno-tmurni, iako je naravno sred zime, "neonsko osvetljenje", prijatna temperatura, duva vetar. Bas sam bio srecan ;)

Sad slusam Chris Daughtry-ja, nije mu los album, mada malo previse vuce na Nickelback. Ako ne znate ko je to, nemojte da vas to brine, osim ako niste Bole :)

woot? 600 eura wow account ?!?!

nisii mogao da izvuches 800?!

O ovom trenutku mogu samo da budem neograniceno srecan za 600 :)

Mada, bilo je momenata kada su high-end nalozi isli i za 1500... mada tad se i najvise igralo, prodavanje nije dolazilo u obzir ;)

sex, drugs and bio food!

g, ostavi mobilni u kolima ;)

Ivane,ae petkom i subotom pocnes da mi saljes sms oko 9-10 da sklonim mob?;)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Laki, naravno ti si njegov najveci fan, znas da ga ja nisam gotivio, ali me njegov uspeh ne cudi. Ti znas ko je moj miljenik tako da se nadam da ce i on izdati neki album.

Bio sam na nekom rodjendanu. Omatorilo se, svi imaju bore i rade, jedini sam ja deckic. Ako, ako.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

"U raju je lepo,ali u paklu je ekipa"

[roflmao]

edit: nadam se da uskoro skidam ovaj member title. :P

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Laki, naravno ti si njegov najveci fan, znas da ga ja nisam gotivio, ali me njegov uspeh ne cudi. Ti znas ko je moj miljenik tako da se nadam da ce i on izdati neki album.

Pa verovatno jedan od glavnih fanova, mada mi nije bas bas najbolji :) Cuo sam i prvi singl od MekFiverke, nije los, onako sladunjavi pop, ocekivano, krece valjda 27. u prodaju ili tako nesto.

ustao u 7, treba da idem na fax da overim semestar, al pre toga da ujurim jos jedan potpis...

pre toga svracam do ortaka na posao da pozajmim kintu za kartu za maidene...

osim toga, nasao sam da je uclanjenje u blaze bayley fancllub 30E, i da je to lifetime membership, tako da i to moram da uracunam nekako sto pre da odradim...

i tako.. sad se spremam da lagano zapalim...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...