Sheyn Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ishtrikacu robota ! :)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ajde budi malo originalna .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 kako smara, kad pochnes da razmishljas o bivshim :D idem, mozda malo, na vops.... ljolj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 g, ostavi mobilni u kolima ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 do jaja mi je bolje, trasu idem u skolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Uf sto mi je danas prijao dan. Onaj tipicni prolecno-tmurni, iako je naravno sred zime, "neonsko osvetljenje", prijatna temperatura, duva vetar. Bas sam bio srecan ;) Sad slusam Chris Daughtry-ja, nije mu los album, mada malo previse vuce na Nickelback. Ako ne znate ko je to, nemojte da vas to brine, osim ako niste Bole :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Prodao wow account za 600 eura ... :) Konacno stigla kinta, iako sam cekao vise od mesec i po dana... finci for the win. A sad to potrositi, mada vec vidim da ce februar biti pijan! :) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 woot? 600 eura wow account ?!?! nisii mogao da izvuches 800?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 woot? 600 eura wow account ?!?! nisii mogao da izvuches 800?! O ovom trenutku mogu samo da budem neograniceno srecan za 600 :) Mada, bilo je momenata kada su high-end nalozi isli i za 1500... mada tad se i najvise igralo, prodavanje nije dolazilo u obzir ;) sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 g, ostavi mobilni u kolima ;) Ivane,ae petkom i subotom pocnes da mi saljes sms oko 9-10 da sklonim mob?;))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 \o/ milina, sad posle pb`a mogu da odem na kunt :D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 a pa doslo vreme da ja kazem cao Srbijo, sutra sam ponovo u Berlinu. srecan put noodlice i da nam se vratish zdrav i opravljen http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Ivane,ae petkom i subotom pocnes da mi saljes sms oko 9-10 da sklonim mob?;))) možemo se dogovoriti, ključno je šta nudiš u kompenzaciju. pederi stop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 NUDIM AKI!!! MOZHE? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 samo ako je na ražnjuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Laki, naravno ti si njegov najveci fan, znas da ga ja nisam gotivio, ali me njegov uspeh ne cudi. Ti znas ko je moj miljenik tako da se nadam da ce i on izdati neki album. Bio sam na nekom rodjendanu. Omatorilo se, svi imaju bore i rade, jedini sam ja deckic. Ako, ako. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ajde budi malo originalna .. tu tu tu turururu ti ti ti ..... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Nauchiooo sam! Opet sam siguran da znam sve, ali kad je ugledam skochice mi pritisak i necu moci da se koncentrishem : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 tu tu tu turururu ti ti ti ..... Omg, ovo me seća na dane kad mi je baba slikala d Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 g, ostavi mobilni u kolima ;) ma kola su problem, pisu poruke po prasini :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 bio na stonom. NIje me islo nesto ali sam se barem lepo preznojio. Cak sam sponzorisao novcem jedno jebanje... A sada do pet ujutro da radim It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Omg, ovo me seća na dane kad mi je baba slikala džemper sa nindža kornjačom :| wow torima ja nikada nisam imao takav dzemper ...a to mi je bio san mora da si bio glawni klinja u kraju ?! Koja je nindza bila u pitanju don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) "U raju je lepo,ali u paklu je ekipa" edit: nadam se da uskoro skidam ovaj member title. :P Edited January 24, 2007 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Laki, naravno ti si njegov najveci fan, znas da ga ja nisam gotivio, ali me njegov uspeh ne cudi. Ti znas ko je moj miljenik tako da se nadam da ce i on izdati neki album. Pa verovatno jedan od glavnih fanova, mada mi nije bas bas najbolji :) Cuo sam i prvi singl od MekFiverke, nije los, onako sladunjavi pop, ocekivano, krece valjda 27. u prodaju ili tako nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 ustao u 7, treba da idem na fax da overim semestar, al pre toga da ujurim jos jedan potpis... pre toga svracam do ortaka na posao da pozajmim kintu za kartu za maidene... osim toga, nasao sam da je uclanjenje u blaze bayley fancllub 30E, i da je to lifetime membership, tako da i to moram da uracunam nekako sto pre da odradim... i tako.. sad se spremam da lagano zapalim... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts