Elvis J. Kurtovic Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Trpa se Stepanovic za selektora, pa ljudi, taj covek je bio IZBACEN iz jebeno SVAKOG kluba koji je trenirao Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 ali je objasnio fudbal realno.. trenirao je u nemackoj sto godina..mislim ja bi pre mihu al nebi se bunio da bilo ko smeni klementea.. covek zove trisovica, zorana tosica i slicne idiote,znaci kreten da je kezman igrao zavrsili bi zadnji u grupi..a sto se tice hrvata..razmislite o naslovima u pressu i kuriru da je situacija obrnuta tj. da smo mi dobili engleze na vembliju..`orlovi shampioni sveta` `atomski fudbal klementeovih princheva` itd..da se razumemo bili bi isti 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 dajte tumbu bre :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
plovak Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 ali je objasnio fudbal realno.. trenirao je u nemackoj sto godina..mislim ja bi pre mihu al nebi se bunio da bilo ko smeni klementea.. covek zove trisovica, zorana tosica i slicne idiote,znaci kreten da je kezman igrao zavrsili bi zadnji u grupi..a sto se tice hrvata..razmislite o naslovima u pressu i kuriru da je situacija obrnuta tj. da smo mi dobili engleze na vembliju..`orlovi shampioni sveta` `atomski fudbal klementeovih princheva` itd..da se razumemo bili bi isti Da je Kezman igrao umesto Pantelica, sve bi bilo drugacije, sigurno bi bilo promena na bolje jer Pantelic apsolutno veze nije imao ni na jednoj utakmici. Ne dizem ja sad Kezmana u zvezde, ali ponavljam, bilo bi sigurno promena na bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Da je Kezman igrao, srushila bi se marakana, pa je zato dobro shto nije igrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 ocigledno da je klemente imao neke probleme sa kezmanom, ili jos verovatnije, neko iz saveza.. sa dosta se ljudi on popickao posle svetskog prvenstva. mislim da bi trebalo sansu dati sinisi, ali potpuno odresene ruke, da zove koga hoce, igra kako hoce, ali tesko da ce se to desiti, posto trenutna postava u savezu voli da uplice prste u selektorove odluke, a i trazi se trener, tj selektor koji bi samo tu duznost obavljao, znaci nikako da sedi na dve stolice.. tako da ce stepi po svemu sudeci dobiti sansu na klupi repke... eto ode jos jedan ciklus u majcinu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 24, 2007 Author Report Share Posted November 24, 2007 bilo je ili Kezman ili Vidic da vam ja kazem isto ko sto je napravljena prica sa Rakocevicem i Jaricem jebo vas Kezman vise gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Pravu istinu znaju samo akteri tih svadja u reprezentaciji...Kezman je uvek bio crna ovca, a mislim da je jedan od boljih ljudi koje ima nash vrhunski fudbal. Jednostavno, i u nashoj reprezentaciji, kao i svuda, ima gomila malih sisica. Mogli su bar da mu daju shansu na par utakmica ako nishta drugo. Jebem mu bre mater, pa Trishovic glupi je igrao, a nije bilo mesta za najboljeg strelca kvalifikacija za svetsko prvenstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Kezman mi ne bi igrao za moju zgradu,a ne reprezentaciju...govnar bre klasican... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Vidic > Kezman? :) We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Raspored evropskog ciklusa kvalifikacija po grupama: 1. Portugalija, Švedska, Danska, Mađarska, Albanija, Malta 2. Grčka, Izrael, Švajcarska, Moldavija, Letonija, Luksemburg 3. Češka, Poljska, Severna Irska, Slovačka, Slovenija, San Marino 4. Nemačka, Rusija, Finska, Vels, Azerbejdžan, Lihtenštajn 5. Španija, Turska, Belgija, BiH, Jermenija, Estonija 6. Hrvatska, Engleska, Ukrajina, Belorusija, Kazahstan, Andora 7. Francuska, Rumunija, Srbija, Litvanija, Austrija, Farska Ostrva 8. Italija, Bugarska, Republika Irska, Kipar, Gruzija, Crna Gora 9. Holandija, Škotska, Norveška, Makedonija, Island ja mislim da smo skroz dobro prosli...mada ko zna... definitivno mi je zanimljivo sto su Hrvatska i Engleska opet u istoj grupi :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plovak Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Opet gluposti u vezi Kezmana... Inace pored Francuza, ni Rumuni nisu toliko naivni... Ostale reprezentacije su laganica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 on covek shpic,a kad da gol plache od srece(ne kazem da je Pantela bolji) ko josh ono plache od sretje kad da gol? ;p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 ne idemo ni na svetsko :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Rumuni su bili 'second best' u drugom sesiru, pa mislim da smo najebali...Francuze ne vredi komentarisati, a i Austrija i Litvanija mogu biti zajebane. Ali, najebacemo se keve Farskim Ostrvima! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Meni je zapravo tu od Farskih najvetja frka :/ У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 izduvali smo karinu opet, nikad teza grupa 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 jebte nasa malda repka je svojevremno oduvala hrvatsku za 3:0 i mi opet duvamo a hrvati realno sabijaju... znachi zajebite price da nemam kvalitet vec imamo mafiju u savezu koju boli dupe bash dal cemo proci ili ne na neko svetsko ili evropsko... razlika izmedju nasheg fudbala i ostalog je sto u ostatku sveta njega vode intelektualci i obrazovani ljudi u sluzbi mafije a kod nas vode pavijani kojima je vrhunac voznja tuaregom po bgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 izduvali smo karinu opet, nikad teza grupa ne bih se slozio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 26, 2007 Author Report Share Posted November 26, 2007 teska grupa realno mozda i najteza kad pogledam kako sramotnu grupu opet izvuku Grci place mi se jebote kako jadna grupa c c c u svim grupama se uglavnom izdvajaju te dve ekipe a kod nas i mozda u jos dve su u opticaju 3 ekipe a to na konto mlade repke,ja cu samo reci da se forsira jedan Zoran Tosic ili Nenad Kovacevic,a Lola Smiljanic koji je za njih fudbalski genije,ne igra.Cak je i Milovanovic meni uvek ekstra igrao u mladoj repki i bolje bi mi obavljao posao od ovih jadnika na terenu.Zasto Kolarov ne igra?Lukovic?Ilic?Ostace nam vecite nepoznanice.A i na stranu to sto su nam neki igraci jednostavno propali kao npr. Milos Maric,Vukcevic i Vucinic koji su se izjasnili ko Crnogorci i sta ti ja znam.Jbg. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 jebote tacno sta bi sa maricem ?? i svim koje si nabrojao? delovali su extra smorim se totalno kada vidim kako konstantno propada nam sport i niko to ni da spomene .... bas bas tuzno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 26, 2007 Author Report Share Posted November 26, 2007 pa otisao lik u Olimpijakos neko vreme je barem sedeo na klupi ili igrao u zavisnosti od povredjenih igraca sad ga ne vidim ni na klupi Vukcevic otisao u Rusiju i propao sad kao nesto igra u Sportingu ali ono Kolarov standardan u Laciu Lukovic sad standardan u Udinezeu(mada je i on relativno propao) Vucinic se izjasnio ko Crnogorchina vec rekoh Ilic se sjebao sto je otisao u Austriju,to je i sam rekao gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 a maric je pa bio veliki igrac.. igrao je u onoj zeti zato sto je bio jedini tamo koji nesto vredi, a mlada reprezentacija sigurno nije merilo vrednosti. mislim, jeste on lepo igrao, usralo ga par puta i na osnovu toga je presao u olimpijakos. evo sada bas gledam, izgleda da je presao u gent! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 26, 2007 Author Report Share Posted November 26, 2007 brate,niko nije rekao da je veliki igrac,ali je imao tu neku perspektivu jebote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 26, 2007 Report Share Posted November 26, 2007 U tome i jeste poenta...imamo/imali smo puno igraca koji obecavaju, a samo par njih uspe nesto u karijeri...govorim o igracima koji su napravili uspeh sa mladom reprezentacijom u poslednje 3-4 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts