manager Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 poceli ste da davite... ocigledno da ste tvrdoglavi i jedan i drugi, realno je dosao iks, imali su i jedni i drugi sanse, mozda je arsenal bio dominantniji u sveukupnom pogledu.. a ne zna se koji je veci klub, dal besiktas ili slavija iz praga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 7, 2007 Author Report Share Posted November 7, 2007 cvrsta ekipa Besiktas,pobedili su onaj tim pre 2 nedelje,kako se beshe zove...a da,Liverpul :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 (edited) lep gol dade Babel (ne onaj kad ga je napucao lik) i odlicna asistencija Voronjina Dzerardu :) EDIT: Valensija se raspada Edited November 7, 2007 by bojinho u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Fudbalski savez Srbije (FSS) potpisao je danas sponzorski ugovor vredan 500.000 evra sa fabrikom vode "Mioni", koja posluje u sastavu "Delta Holdinga". Saradnja sa fabrikom vode "Mioni" doprineće jačanju finansijske baze FSS koja treba da omogući da se fudbaleri Srbije plasiraju na Svetsko prvenstvo 2010. godine, ali i uspešnom pozicioniranju na tržištu mineralne vode "Akva Gala". Sponzorski ugovor koji važi od 1. januara 2008. do 31. jula 2010. godine potpisali su predsednik FŠ Zoran Terzić i potpredsednik "Delta Holdinga" za prehrambenu proizvodnju Robert Ferko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 pazi ono davno nisam video..dali su 7 od 8 ruznih golova..sralo ih je samo tako.. a koliko je besiktas jadan to je tesko opisati..ja ne znam kako su oni uopste dosli do ls.. ali kakav je go dao tarik sektaoui iz porta nadam se da je neko video..proshao je koz sve ljude a valensija je zrela da ga popusi i za kup uefa..realno i shalke je za njih zmaj..crni zigo de si otisho..pa ni zvezda ne bi gubila od rozenborga kuci..valjda:) danas ocekujem da skoti izginu na terenu i prime samo 2 gola:) a mozda i manje..svi u kazneni a Boyd na kapicu 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 pazi ono davno nisam video..dali su 7 od 8 ruznih golova..sralo ih je samo tako.. a koliko je besiktas jadan to je tesko opisati..ja ne znam kako su oni uopste dosli do ls.. ali kakav je go dao tarik sektaoui iz porta nadam se da je neko video..proshao je koz sve ljude a valensija je zrela da ga popusi i za kup uefa..realno i shalke je za njih zmaj..crni zigo de si otisho..pa ni zvezda ne bi gubila od rozenborga kuci..valjda:) danas ocekujem da skoti izginu na terenu i prime samo 2 gola:) a mozda i manje..svi u kazneni a Boyd na kapicu pa izgubili smo pre par godina u beogradu 0-1... tamo bilo mrtvih 0-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 a jel to bilo od rozenborga? ja sam to vec i zaboravio..bese tad nas muslinko vodio? jao pa da..to nam je bio prvi poraz na marakani posle brda godina.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 da i da. secam se da je u norveskoj furao prvi put taktiku sa 4 klasicna centralna odbrambena igraca, dva beka, 3 vezna i zhigom samim u napadu. odbranio se on tamo i kontao je da cemo dati bar jedan gol na mari, medjutim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 samo nam tamo nisu svirali 2 cista penala...jeste da zvuci kao fraza,ali stvarno je tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 9, 2007 Author Report Share Posted November 9, 2007 koja 2 penala,nemoj da pricas.Priliku da ih tamo overi je imao Sanibal Orahovac i taj promasaj nas je kostao prolaska(i Perovicevo proklizavanje kojim je dao loptu za kontru u Beogradu)Sudija je odlicno sudio taj mech tamo,bas se secam,dao je i drugi zuti karton za simuliranje onom Bergu,sto je meni bilo nezamislivo da ce dati. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 au jbt cega se vi secate..jedino se secam te kontre na marakani..nesto su povukli s pola loptu i neki lik je s desne strane centrirao a drugi lik je sam ubacio loptu u go..a sanibal je bio najbolnija tacka te ekipe..uzimao je mesto drugima..bogavcu i pjani pod jedan 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 olympiakos - real?? Ne kontam sta je falilo tekmi? Ko god voli da gleda fudbal odusevio se Robinhom koji im je pravio malu decu tamo, bas zato ce ova druga biti lagano, sve pare na real... ova moze da bude samo bolja u smislu : oly bi morao jos bolje da odigra i da sabije nadobudni real :) ali nista od toga :( [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Pantelic u januaru najverovatnije ide u Celzi u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 i ima da greje klupu kao Kezman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Pantelic u januaru najverovatnije ide u Celzi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 ako se to realizuje znacu da je mafija jacha od fudbala.. misim i ovako znam..posto purovic igra fudbal..i to u solidnom klubu..kazna 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 17, 2007 Author Report Share Posted November 17, 2007 e da,to sam ja komentarisao sa ortakom Zvezdin transfer Purovica,transfer decenije a ne znam sta se cudite za Pantelu,bio je on u prici i pred pocetak sezone za celzi,naravno da ce da zakuca klupu,ali voleo bih da ga vidim u nekom velikom evropskom klubu :))) e da,to sam ja komentarisao sa ortakom Zvezdin transfer Purovica,transfer decenije a ne znam sta se cudite za Pantelu,bio je on u prici i pred pocetak sezone za celzi,naravno da ce da zakuca klupu,ali voleo bih da ga vidim u nekom velikom evropskom klubu :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 Da stvarno dobre pare za igraca kao sto je Purovic... Inace danas se molimo da Poljska ne pobedi :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 ugasise nam poljaci i zadnje sanse,vode 2:0. dobro to,i aj sto je litvanija dobila ukraniju,moldavija madjarsku ali 90' Rep. of Macedonia 2 - 0 Croatia?!?! su se hrvati vec plasirali,makar i bili drugi kao jedna od kolko vec najboljih drugoplasiranih? salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 (edited) znaci kakve golove su primili belgijanci,ne mogu a da ne pomislim da je namesteno... :( Edited November 17, 2007 by LeSiN@r aka LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Da,bas im je potrebno protiv jadnih belgijanaca da namestaju utakmicu...osvesti se Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Jel si ti gledao utakmicu? Ako su Belgijanci jadni sta su tek Poljaci... A jos cudnija je bila situacija Poljska-Azerbejdzan gde je bilo 0-0 i u drugom poluvremenu nestane struje i Poljaci daju 3 gola u 10 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Da,bas im je potrebno protiv jadnih belgijanaca da namestaju utakmicu...osvesti se sasvim je ocigledno da nisi gledao tekmu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 (edited) Gledao sam prvo poluvreme,jadni su i jedni i drugi ali belgijanci su dno.Ne znam zasto je neko uopste ocekivao da ce oni da izvuku nesto u Poljskoj za nas kad su i kod kuce izgubili od poljaka Edited November 18, 2007 by Hell Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 brate Hell, smrdi onaj prvi gol za sve pare..a i drugi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts