Jump to content

(Srpski) Tenis

leisure

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

update je da su se nashe pishulje izvukle iz minusa i dobile ruskinje 15:13 u petom setu

also mali update je da je moja, i pored svih prilika u drugom setu koje mu je nole obezbedio ipak izgubio dotichni i sad gubi sa 2:0...komentator je napomenuo da je ovaj do sada 5x u karijeri uspeo da se izvuche iz ovakvog minusa...sto me motivishe da idem da knjavam...

edit

lolbole

Dobile su nashe peti set u odbojci, i time dobile i rusiju jelda. Plasio sam se da ce da izgube kao pre neki dan protiv turske, ali srecom, nisu.

Ja sam inace leg'o taman oko 01h, pa rek'o daj da pogledam pocetak mecha, kad se ovaj komentator javlja da je pomeren za nekih pola sata. I leg'o da spavam. Onda se probudio oko pola pet, i rek'o daj da vidim sta se desava, kad ono nema mecha. Odma' sam znao da je bilo u tri seta, al' sam se pribojavao da je Nole izgubio, srecom, bez osnova :)

Sad mu eto prilike da se doobraaano naodmara ovih dana. btw, danas je petak, ne verujem da ce za dva dana kako neko rece da igra polufinale, jer se u nedelju igra finale. Tj. barem bi trebalo da se u nedelju igra finale :) Da, definitivno je turnir do nedelje, tako da polufinala moraju ici sutra, a finale u nedelju.

Prodded by a TV interviewer, Djokovic stuck around after the match to treat the fans to two of his impressions of other players. First he did his take on Maria Sharapova, then Rafael Nadal -- getting both exactly right, to loud laughs from the crowd. If you missed it, do a search for Djokovic's name on YouTube.

Sad, ja ne mogu da nadjem taj, ali evo ovaj takodje sa US Opena ali iz svlacionice. Nije losh, deluje mi bolje nego oni sa Vimbldona:

Dobile su nashe peti set u odbojci, i time dobile i rusiju jelda. Plasio sam se da ce da izgube kao pre neki dan protiv turske, ali srecom, nisu.

Ja sam inace leg'o taman oko 01h, pa rek'o daj da pogledam pocetak mecha, kad se ovaj komentator javlja da je pomeren za nekih pola sata. I leg'o da spavam. Onda se probudio oko pola pet, i rek'o daj da vidim sta se desava, kad ono nema mecha. Odma' sam znao da je bilo u tri seta, al' sam se pribojavao da je Nole izgubio, srecom, bez osnova :)

Sad mu eto prilike da se doobraaano naodmara ovih dana. btw, danas je petak, ne verujem da ce za dva dana kako neko rece da igra polufinale, jer se u nedelju igra finale. Tj. barem bi trebalo da se u nedelju igra finale :) Da, definitivno je turnir do nedelje, tako da polufinala moraju ici sutra, a finale u nedelju.

Sad, ja ne mogu da nadjem taj, ali evo ovaj takodje sa US Opena ali iz svlacionice. Nije losh, deluje mi bolje nego oni sa Vimbldona:

Ahahaahahahahah koji je on leek ahahahahahaha samo nek se zajebava i treba boli ga t*q

pa sigurno na ferera (a ne na fereOa) jer on chovek nema sta da izgubi, ima odlichan streak i zabole ga za sve

also sto laki reche "nece valjda u subotu odmaranje lol" - misli na gledaoce i reklame => polufinala (mushka) idu u subotu, finala u nedelju, zhenska polufinala ce ranije tho...

Gledao sam Djokovica juce ... do treceg seta se muchi a onda je doshao onaj prelom kada je moja izgubio set loptu i tu je bio kraj. Sutra protiv FEFERONIJa .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will