Jump to content

E ovako zvuchi Srbija!

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

zar nisu to hrvati? :)

Boris Novkovicj je Srbin e sad sto je on prodao guzicu hrvatima to je njegova stvar.

No da krenemo ovako sto se tice domacje muzike preporucio bih

Narodna- Miroslava Ilicja i Sabana Saulicja,Tomu i Novicu

Etno-Sanja ilicj i balkanika a moze i Rabo Gicjdu:D Legende(nisu etno al imaju dobre pesme) i naravno Gucha i ako organski ne podnosim trube i takvu muziku vodio bih stranca u guchu.

Metal-Alogia,KA,Hexagram,Stratus

Rap-mog druga Marchella:p

muzika za umobolne-grand,karleusa i ostale droplje:D

toga sam se sad setio

Edited by M!ST!CX

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

mnogi od vas ne kapiraju da poenta mog topika nije da se napravi izbor najbolje muzike kod nas, nego necega sto je "domace" ali kvalitetno, endemsko, i sto nas karakterishe kao Srbe odnosno Srbiju, a ne kao deo evropske ili svetske muzicke. Da onome ko ne razume nash jezik ne zvuchi kao neki random euro pop/rock/rap nego da ga asocira samo nas, ili barem Balkan.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

pa ali Vudu jebem mu zivot ti pricas da Zvonko ne treba biti deo toga...sta moze Zvonko jos da asocira sem na Balkan i ovo podrucje?Da nece mozda da asocira na one kantri singere?Budi realan,u poslednje vreme si mi nekako mnogo razdrazljiv i napet,ko da si u klimaksu lol ;)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

muziku koju sviraju darkvudi moze da chuje i usred Oklahoma Sitija....ovo sto sam ja poslao, ne moze.

znam, zezam se :)

i ne brisite mi post, konverzujem s covekom

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

pusti joj pesmu " i mi smo sremci"

i mi smo sremci i mi smo sremci

vrela je nasa krv

lomimo case ljubimo snase

takva je nasa cud :)

ne znam, ja vise gotivim tamburase nego trubace, nekako mi tamburasi imaju vecu dusu od trubaca

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.