Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

gledam sad razliku izmedju "obicnih" pvp itema i gladiator seta

mozda je razlika u itemima u tipa 2-5 str , 2-5 stamine i 1-3 resilenca vise

ne znam uopste da li se to isplati i onda kad pogledam posto vec imam 3 dela pvp seta da mi se ne isplati da menjam uopste kad je razlika samo u boji itema : /

sledece nedelje uzimam gladiator gloves samo zato sto su crne boje ...

a razlika izmedju njih i pvp glovesa skoro da ne postoji

wtf ako ne naprave malo vecu razliku uskoro ja ne vidim uopste razlog za igranje arene vise i ako dobijam po skoro 1k poena nedeljno [:p]

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aj vezi 2 konzistentna posta :)

Jedan u kome tvrdis nesto i drugi u kome to potvrdis :)

Mislim, ako dobro razumem ja o cemu vi to pricate.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Edeste drugari! =)

Karazhan, pa ono server je ochaj - ljudi koji su na Haomarushu od prvog dana setjaju se kako je taj server bio u loshem stanju pre otvaranja transfera - e pa, Karazhan je minimum deset puta gori.

ALI

Veliko ALI! Na tako loshem serveru je pozitivno biti ako si dobar =), eto kada chak i Tjira moze da bude dobar =).

Najbolji sam enchanter (idem stopama mastera Kha) Ally side, Main Tank u najboljoj guildi Ally side i piche se heroic instance svakodnevno. Malo ljudi na Ally side, josh manje Warriora i Druida a najmanje Tank specced onih, tako da otprilike chim se logujem dobijem par poziva za Heroic partije. Meni lepo =) kek.

Mada Karazhan je odlichan server ako si Horda moram retji, super progress imaju za novi server, dosta ljudi i shto je najvaznije dosta HC ljudi.

Dok je gledano sa Ally side Karazhan najloshiji server koji sam video. Mislim da imamo ukupno 200 lv70 ljudi, AH je 24/7 prazan (mislim da smo postigli rekord WoW-a, nedelju dana nije bio ni jedan epic item lv1-70 na AH (i to ne mislim na pochetku servera, vetj sada posle 3 i kusur meseci)) i tako.

Zadovoljan sam Druidom.. mada.. kao osoba koja nije moga 6 meseci da odluchi koju tje klasu da igra, imam velikih problema da se odluchim za spec koji tju da igram tako da kada idem u Heroic/Raidove needujem na sve shto mogu da koristim =) pa sam zavrshio sa 4 18 slot torbice u banci pune itema za svaki spec koji mi padne na pamet.

Verovatno tju da ostanem Tank, jer imam MT spot za Kara raidove i lepo mi ide. Juche sam bash tenkirao =) Prince-a, ishlo je perfektno - ezkill. A kada sam pri keshu respec na DOOMKIN BOOMKIN PEWPEW LAZORZ =), mnogo mi se djasvi Moonkin, /dance all the time. :-P

Igram malo Arenu, zanimljivo je, ja i ochajno opremljen ortak Rogue (zeleni itemi i tako :P) igramo 2v2, nismo loshi s'obzirom da mu je gear na nivou lv60 chinese bot Huntera (female elf naravno! :P) i da sam ja prvi put igrao PvP sa Druidom pre 2 nedelje kada smo krenuli arenu. Trenutno smo na 1650 ratingu a ja skupljam pointse za.. hmm.. ne znam ni sam :( - Moonkin Gladiator set je ochaj, Healing onako, Feral je dobar mada kapiram da mi treba 2-3 dela tog seta, ostalo imam bolje.

Baj d vej, gledajte ovaj sex: Feral Staff of Lashing (+ editovali su malo item u 2.1 patchu, povetjali su Agi a sve ostalo je isto - sretja sretja radost!). Mukanica je item, mixed Terestian's Stranglestaff i Earthwarden = imbalance. Pre neki dan sam ga uzeo, mada netje me vishe usrati tako da mi dropuje toliko redak item u prvom Heroic Botanica runu. =)

Blah, kako je na Haomarushu? Jel se igrate josh uvek? Par puta sam se logovao da vidim shta rade drugari, mada online sam video samo Kha-romira, Punza i Desic-a.

Pozd od Tjire da Drooda! =)

Selecting server: Frostmane

Log in

World Server Down

Autentication server offline

Isteko mi acc pre nekoliko dana (imam chara na frostu) pa im nije toliko stalo do odrzavanja tog servera vise :)

I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18.

OMFG APPLIKACIJA GODINE

http://www.defy-logic.org/forum/viewtopic.php?p=62#62

i jos moram na fin nacin da mu kazem da smo puni ...

uzeh The Decapitator

i ako vec imam planar edge , ocu da postanem pohlepni dps warr koji ce imati sva pve oruzija [:D]

sacu malo sa furyjem da se zezam i tako to ^_^

sa kojim garantujem da se pravi nenormalan dmg, veci nego sa 2h

Edited by killYg0r

ko da prica blizz official. nab

momci moram da vas razocaram. ne igram wow od 25. februara. bleji mi 65 shamanu zangarmarshu sa tek dobijenim fist wepom iz ring of blooda spremnim za farm i ceka da se umilostivim i izlevelujem ga. toliko mi se NEZDRAVO igra wow, ali me nesto sprecava da uplatim ne znam u qrac. republicko je 21-22, ali ne znam ni da li cu posle njega uplatiti, nije stvar u skoli, vec je tako neki trip nemam pojma ni ja.

izjadao sam vam se sada, u prolaznoj (nadam se) krizi [:D]

Edited by 47@mission

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...